Kategoriat
Kotimaa Talous Yleinen

Yritysjohtajat: Suomi on tiellä

Kuvassa näkyvä tie saattaa liittyä aiheeseen.
Kuvassa näkyvä tie saattaa liittyä aiheeseen. Photo by Bruno Bergher on Unsplash

(LAUKAA) Suomi on vaarallisesti ja jopa peruuttamattomasti tiellä, varoittavat suomalaiset yritysjohtajat. Heidän mukaansa erityisen suuren vaaran kansalliselle hyvinvoinnille aiheuttavat tällä hetkellä erilaiset pyrkimykset hyvinvoinnin turvaamiseksi.

”On ilmiselvää että Suomi on nyt tiellä. Lisäksi vain tiellä ovat muun muassa työlainsäädäntö, sosiaaliturva, luonto ja inhimillisyys”, arvioi puheenvuorossaan Työllistävän Yrityksen toimitusjohtaja Arvo Lisä-Arvo.

Hän peräänkuuluttaa yhteistä kansallista projektia kansanhyvinvoinnin pelastamiseksi. Tällä tarkoitetaan kaikkien kansa-alkuisten termien perinteen mukaisesti jotakin asiaa, joka on jollain muulla kuin kansalla.

Myös Lehteä julkaisevan ylikansallisen Lehti-konsernin rahoitusjohtaja, hassu pieni pomeranialainen Sippo yhtyy yrityskentän nostamaan huoleen. Päivätorkuiltaan herätetty koironen pohtii, että esimerkiksi Lehti-konsernin kotimaassa tapahtuvaa työllistämistä olisi helposti mahdollista nostaa jopa 10-15 prosenttia, jos kaikki kilpailijat lakkautettaisiin.

”Edellytämme tässäkin asiassa nopeita toimia alaamme edustavilta järjestöiltä. Muun muassa maakuntalehdistön lopettaminen toisi meille uuden tilaajan yhdestä naapurista, joka jo lupasi niin, ja lisäksi hyvän mielen itämerensilakoista koostuvalle hallintoneuvostollemme”, Sippo haukahtaa riemukkaasti.

Yksi vastaus aiheeseen “Yritysjohtajat: Suomi on tiellä”

Onko niillä kymmenkunta vuotta sitten julkaistuilla paperi-lehdillä minkäänlaisia jälkimarkkinoita ja mikä on käypä arvo? Kahta numeroa löytyisi 3 kpl ja kahta 2 kpl, eläkepäiviä varten tein tällaisen investoinnin siltä varalta että työeläkejärjestelmä romahtaa. Tarvitaanko ne kuitenkin Suomen Tien korjausvelan maksamiseen?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Mieserikoistoimittajien kesäjuhlilla kuultiin liian monta Kamalaa vitsiä

(POCSAARI) Suomalaisten mieserikoistoimittajien perinteiset kesäjuhlat päättyivät tänäkin vuonna kliseisesti, vahvistaa juhlatoimikunta tiedotteessaan. Juhlapaikkana toimi aiempien vuosien tapaan läheisen ratsastuskerhon maneeri....

Close