Kategoriat
Kulttuuri Paavi Seksivau

Reportaasi: Miehisyyden ahdas malli kiristää minuuden vyötärönauhaa

brown wooden table near brown wooden chair
Monelle miehelle sauna on paikka, jossa sydän on avoinna kuin koraalikirja vappuna. Photo by Anne Nygård on Unsplash

(SAMMATTI) Suomalainen mies voi näyttää päällepäin viettävän vaivatonta elämää, jossa osin tiedostamattomatkin etuoikeudet luistattavat tulevaisuuden suksia vauhdilla pitkin ulappaa. Mutta joskus havutkaan eivät auta, kun sisimpään lentää hiekkaa.

Maaninkalainen (paikka muutettu) paikallinen mies Jaakko Kallunki-Jeremia on tänä kesänä useasti havahtunut miettimään omaa rooliaan ihmissuvun päättymättömässä kantakirjassa. Sopiva paikka puhua Lehden erikoishaastattelussa näistä hiljaisilla ruodeilla soittavista tunnoista on tietenkin sauna, miesten oma tsasouna sekä tripodi yhdessä ja samassa vyyhdessä.

Hehheh siis, kjeh kjeh, tiedätkö mitä blondi sanoo oikein hyvän seksin jälkeen”, Kallunki-Jeremia (nimi voi olla muutettu) pohtii hiljaa upottavassa lämmössä.

No mitä?

Arvasinkin ettei jätkä tiedä häähähähää”, mies jatkaa katsoen pitkään tulipesän liekkeihin, jotka kuin heijastelevat aikamme monisyisiä juovia.

Sielussa voi olla tyhjä istuin

Kallunki-Jeremia on huomannut myös monen vanhan ystävänsä ajattelevan samoja kysymyksiä. Miehen muotti ja ympärillä sanoitta sinkoilevat odotukset uurtavat kapeita polkuja, joilla käyminen ei aina suju kuin pyöräretki.

Jaa mutta tiedätkö mitä blondi sanoo oikein hyvän seksin jälkeen”, hän pitkän hiljaisuuden jälkeen sanoo vaieten.

Tuota öö mä oon kuullut tän jo.”

Ai jätkä jää panemisen jälkeen kuuntelemaan ämmien höpinöitä rähhähähää”, Kallunki-Jeremia tunnustaa.

Herkkä ote herättää sydämen korvakäytävät

Julkisessa keskustelussa miehille asetetaan usein jopa huomaamatta ahtaita roolimalleja, joiden noudattaminen voi ulospäin näyttää pettävän helpolta. Näennäisen säröttömän kuoren alla voi silti hölskyä miehisyyden hauras keltuainen.

Kallunki-Jeremia toivoo, että hänen esimerkkinä voisi rohkaista muitakin tarkistamaan ihmisyytensä kompassista, mitä aikaa sen viisarit todella näyttävät.

Hei hei hei! Hei, kuule, tiedätkö mitä blondi sanoo oikein hyvän seksin jälkeen”, hän vakuuttaa.

Voi vittu Jaakko nyt pää kiinni.

4 vastausta aiheeseen “Reportaasi: Miehisyyden ahdas malli kiristää minuuden vyötärönauhaa”

Kuopion torilla on tällä hetkellä 6,5 miljoonaa ihmistä, jotka latasivat Vilkku-sovelluksen ja saivat koronan torjumiseksi neuvon matkustaa bussilla Kuopion keskustaan. Joulupukin kotiluolan puhelinvaihde on tämän vuoksi pahoin ruuhkautunut. Lataamoihin on hakeutunut viimeisen vuorokauden aikana 2,5 miljoonaa ihmistä, jotka ovat kysyneet Vilkkua, mut vittu se hyppäs aidan yli pamit taskussa jo helmikuussa.

Siis kamoon, totta kai se kiristää, jos sen tilaa wishistä eikä lue kokotaulukko-ohjeita. Tuolla ihmeellisessä idässä miehet ovat luontaisesti laihempia – ei riisillä mitään elintasoja tai vuosirenkaita kerätä. Pitää vaan rehdisti ottaa ja tilata se määrä äksiä, mikä on siveellisen miehen perkeleessä julkiselle foorumilla een paikalla, niin lakkaa ahistamasta.

Miehellä olisi niin paljon sanottavaa, mutta kulttuuriset odotukset puristavat häntä kuin selän takaa tuleva laitataklaus. ”Mitä blondi sanoi…”, kirskahtaa hammassuojien välistä, kun poikittainen maila iskeytyy takaraivoon. Herkän sielun sointi kuiskailee miehen sylkiessä verta jään pinnassa: ”..kun se shai hyvää sekshiä?” Miehen mallin kaavamainen toteuttaminen on aikamme tragedia josta ei voi puhua ja johon ei nytkään saatu vastausta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Yritysjohtajat: Suomi on tiellä

(LAUKAA) Suomi on vaarallisesti ja jopa peruuttamattomasti tiellä, varoittavat suomalaiset yritysjohtajat. Heidän mukaansa erityisen suuren vaaran kansalliselle hyvinvoinnille aiheuttavat tällä...

Close