Kategoriat
Kotimaa Politiikka Talous

Uusi yhteiskunta­sopimusluonnos: Pesän tuhkista viedään ehkä vain 50%

italian devilCreative Commons License Julia Mariani
(KESÄRANTA) Suomen hallituksen rajut säästöesitykset ovat saaneet palkansaajajärjestöt harkitsemaan uudelleen ns. yhteiskuntasopimukseksi kutsuttuja rajuja säästöesityksiä.
Lehden tietojen mukaan pääministeri Juha Sipilän (milj.) valmistelemassa uudessa sopimusluonnoksessa esitetään joidenkin säästöesitysten lievennyksiä, jos vastaavasti liitot sitoutuvat palkkamalttiin tulevalla sopimuskierroksella.
”Hallitus vie pesässä olevista tuhkista enintään 50 prosenttia seuraavien kahden vuoden aikana. Palkkamaltin jäädessä toteutumatta viedään pesän luukutkin”, Sipilä ehdottaa.
Lisäkannustimena hallitus uhkaa järjestää uuden infon kärkihankkeistaan joka arkipäivä, jos sopimus jää taas toteutumatta.
Hallitus esitteli poikkeuksellisen kovan säästöohjelmansa tiistaina. Esitys herätti tyrmistystä myös monissa kansalaisissa, kun leikkaukset eivät kohdistuneetkaan vain naapuriin.

35 vastausta aiheeseen “Uusi yhteiskunta­sopimusluonnos: Pesän tuhkista viedään ehkä vain 50%”

Yhteiskuntasopimuksen ja työttömyyden lopullisen ratkaisun ajauduttua karille, tyydyttiin tasapuolisesti kaikkia kurjistavaan, mutta pakolliseen leikkausoperaatioon. Päätettiin yksissä tuumin, että viimeistään tänä vuonna vaiennetaan nainen koko valtakunnassa, kommentoi anonyyminä pysyttelevä EK:n edustaja, napsutellen lystikästä ja mukaansatempaavaa rytmiä saksillaan. ”Kaikenlaista häiriötä ja työrauhan puutetta ollut naisvaltaisilla aloilla. Jaksa kuunnella semmoista enää. Katottiin, että siellähän on löysää ja siitä nips, tosta noin vaan”. Leikkaustoimenpiteiden tuotantoa ja vientiä edistävä vaikutusmekanismi paljastetaan Sipilän seuraavassa PDF:ssä, kunhan Sipilöiden koira sen kakistaa ulos.

Yhteiskuntasopimuksen ja työttömyyden lopullisen ratkaisun ajauduttua karille, tyydyttiin tasapuolisesti kaikkia kurjistavaan, mutta pakolliseen leikkausoperaatioon. Päätettiin yksissä tuumin, että viimeistään tänä vuonna vaiennetaan nainen koko valtakunnassa, kommentoi anonyyminä pysyttelevä EK:n edustaja, napsutellen lystikästä ja mukaansatempaavaa rytmiä saksillaan. ”Kaikenlaista häiriötä ja työrauhan puutetta ollut naisvaltaisilla aloilla. Jaksa kuunnella semmoista enää. Katottiin, että siellähän on löysää ja siitä nips, tosta noin vaan”. Leikkaustoimenpiteiden tuotantoa ja vientiä edistävä vaikutusmekanismi paljastetaan Sipilän seuraavassa PDF:ssä, kunhan Sipilöiden koira sen kakistaa ulos.

Samoin täysi korvaus on saatava edelleen myös seminaarien ja yhtiökokousten jälkeisistä päivistä.

Seminaareja ja yhtiökokouksia on keskimäärin harvemmin, mutta viikonloppu on aina kerran viikossa. Kyse ei ole siis keskenään verrannollisista asioista, tämä krapulasta toipumiseen käytettävä maanantai on kansallisesti tärkeämpi asia, traditio jonka juuret ulottuvat jo esikristilliseen aikaan. Lisäksi on kansallisesti huomattavan tärkeää saada ekstrakompensaatiota jos teoreettinen saunomismahdollisuus estyy ma ti ke to pe la tai su klo. 15-22.

Miten on Herra ketäkin erilaisilla tehtävillä siunannut. Tällä viikolla kaksi iltaan venynyttä kokousta, ja seminaareja n. kerran kuukaudessa. Ei tätä elämätä ilman asiallista korvausta jaksaisi…

Keskimäärin suomalaisella on 0,013 seminaaria vuodessa, ja yhtiökokouksia vain 0,011 kpl. Viikonloppuja taas kohdistuu 100 prosenttiin vuotuisesta viikkokertymästä.

Samoin täysi korvaus on saatava edelleen myös seminaarien ja yhtiökokousten jälkeisistä päivistä.

Seminaareja ja yhtiökokouksia on keskimäärin harvemmin, mutta viikonloppu on aina kerran viikossa. Kyse ei ole siis keskenään verrannollisista asioista, tämä krapulasta toipumiseen käytettävä maanantai on kansallisesti tärkeämpi asia, traditio jonka juuret ulottuvat jo esikristilliseen aikaan. Lisäksi on kansallisesti huomattavan tärkeää saada ekstrakompensaatiota jos teoreettinen saunomismahdollisuus estyy ma ti ke to pe la tai su klo. 15-22.

Miten on Herra ketäkin erilaisilla tehtävillä siunannut. Tällä viikolla kaksi iltaan venynyttä kokousta, ja seminaareja n. kerran kuukaudessa. Ei tätä elämätä ilman asiallista korvausta jaksaisi…

Keskimäärin suomalaisella on 0,013 seminaaria vuodessa, ja yhtiökokouksia vain 0,011 kpl. Viikonloppuja taas kohdistuu 100 prosenttiin vuotuisesta viikkokertymästä.

kyä jumalauta om porvareittem touhu raakaa kun heikko osaselta työ läiseltä vierään arki pyhienkin pullo putjetti. kai täsä täytyy ruveta rotestiks rapuloimaan monta arki päivää putkeen niim menee herrojen laskuun kjeh kjeh =))=))) siitäs ssaavat saattanan kokkari pellet!!!111 suamalaiselle tyä miehelle ei meinaam vittuilla, me juma lauta pistetääv satamat tai vaikka koko maa poikki viikoks!!11

kyä perjantai pullo pitäs olla vero vähennettävis niinko muutki tyä miehen jutut ja jäsen maksut prkl

mitä mää jumalauta sanoin. nymme laitetaam herrat kuriin lakoilla. nymme juma lauta saaraan kuuren tonnin palkka niin ko herroilla ministereilläkin perkkele. pitäis sen stuppin ketaleenkin palkkaa laskea ja antaa oikiaa tyätä tekeville. kaikille kuuluu sama palkka ja erut ja rehelisen vyysisen tyän tekijöille oikiastaan enemmänki!!!111 hyvää periantain jatkoa muille tyä ukoille ja juhlikkaa kunnolla. voitto om meiräm! mää menem ny hakemaam alkosta parit kossut kjehkjeh =))=)))

kyä näim om ja sittem mennäm perjantaim pullom kans ,näyttäm herroillem kukam täälläm käskem ja maanantaim otetam krapula vapaam!

kyä jumalauta om porvareittem touhu raakaa kun heikko osaselta työ läiseltä vierään arki pyhienkin pullo putjetti. kai täsä täytyy ruveta rotestiks rapuloimaan monta arki päivää putkeen niim menee herrojen laskuun kjeh kjeh =))=))) siitäs ssaavat saattanan kokkari pellet!!!111 suamalaiselle tyä miehelle ei meinaam vittuilla, me juma lauta pistetääv satamat tai vaikka koko maa poikki viikoks!!11

kyä perjantai pullo pitäs olla vero vähennettävis niinko muutki tyä miehen jutut ja jäsen maksut prkl

mitä mää jumalauta sanoin. nymme laitetaam herrat kuriin lakoilla. nymme juma lauta saaraan kuuren tonnin palkka niin ko herroilla ministereilläkin perkkele. pitäis sen stuppin ketaleenkin palkkaa laskea ja antaa oikiaa tyätä tekeville. kaikille kuuluu sama palkka ja erut ja rehelisen vyysisen tyän tekijöille oikiastaan enemmänki!!!111 hyvää periantain jatkoa muille tyä ukoille ja juhlikkaa kunnolla. voitto om meiräm! mää menem ny hakemaam alkosta parit kossut kjehkjeh =))=)))

kyä näim om ja sittem mennäm perjantaim pullom kans ,näyttäm herroillem kukam täälläm käskem ja maanantaim otetam krapula vapaam!

Rehellinen työmies ei kirjoita noin vaan kokoomustrolli. Huonoa trollausta, sitä se keskinkertaisuus teettää…

Taisi kommari vetää herneet palkoineen kärsäänsä. Sitä se stalinismi teettää…

Kyllä opettaa. Parikymmentä vuotta opettaa enemmän. Onko Suomen porvareilla tarkoitus lähettää omat toisinajattelijansa Siperiaan?

Ei stalinisti, vaan vihervasemmistolaisanarkistikommarijuppihippipunkkari.

Menkääs kommariryssät ryssälään kommaroimaan. Stalin oli pahempi kuin Hitler.

Työreformi on kansallinen projekti. Tuhkien tyhjentäminen on hyvä alku, mutta henkilökohtaisesti olen valmis uhraamaan koko kaminan. Odottelen A. Stubbia noutamaan hieman huonokuntoisen, mutta kunnostettavisa olevan valurautaisen Strömbergini. Sipilää en vaivaa, kun on enemmän teoriapuolen toimija ja Soinista ei taida olla tämän ”mööpelin” nostajaksi. Riuska ja aina niin optimistinen Aleksanteri saa tulla kantamaan uunin pihalle. Suvun miesväen kesken onkin jo ollut hankausta moisesta riesasta, mutta Suomen hallitus on kuin onkin koko kansan asialla ja kuuntelee isolla korvalla työväen huolia. Ai niin! Ay-liikkeestä ei ole ollut mitään apua.

tulkaa toverit yleis lakkoon kreikassa kin toimi hyvin aiheutettaa virmoille miljoona tappiot nii tullee lissää tyäpaikkaa meitän suameen

Ei kannata ruveta trolliksi jos ei osaa edes kirjoittaa muka huonosti. Eikä osaa kirjoittaa hyvinkään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Sipilä ärähti ääripäiden kärjistymiselle: "Natsilippu jatkossa vain puoleenväliin tankoa"

tdlucas5000 (KESKITIE) Pääministeri Juha Sipilä (kesk.) toivoo malttia keskusteluun turvapaikanhakijoista. Sipilä on erityisen huolestunut siitä, että hakijoiden määrän kasvaessa ääripäät...

Close