MV-lehden lukijat joukkoraiskasivat norppia Lappeenrannassa

0
94

The happy coupleCreative Commons License tpholland

(BARCELONA) Lappeenrannassa saatiin jälleen nähdä osoitus siitä, mihin liian vapaa suhtautuminen tosiasioihin voi johtaa. Varhain maanantaina MV-lehden (ent. Suomen runkkarit -lehti) lukijoista ja avustajista koostuva ryhmä kokoontui raiskaamaan eläimiä yhdessä. Uhriksi valikoitui tiettävästi tavallisten kotieläinten ohella myös useita uhanalaisiksi luokiteltuja saimaannorppia.

Poliisi ei tutki tapausta, koska laki suojelee norpannussijoita. Missään muualla asiasta ei myöskään puhuta, koska valtamedia ei suostu kertomaan kyseisen lehden lukijoiden todellisia, norpparakkauteen liittyviä tavoitteita. Saattaa toki olla myös, että koko väite norppien raiskaamisesta on keksitty itse ja että tarkoituksena on vain koota klikkauksia “räväköillä” väitteillä.

Norpparakastajien suosima MV-lehti on julkaisu, jonka kautta internetissä levitetään tarinoita, joiden tarkoitus on kiihottaa lukijoita yhdessä tarinoiden kirjoittajien kanssa. Samalla lehti tuottaa mainostuloja omistajalleen.

94 lukijakirjettä

 1. Juha Leinivaara sanoo:

  Tässä täytyy huomioida, että norpat itse vaatevallinnoillaan voisivat vaikuttaa siihen tulevatko raiskatuiksi. Toistaiseksi kaikki raiskattu norpat ovat olleet täysin alasti liikenteessä.

  (384)
  • tomi rehula sanoo:

   ahahahaha !!! kyllä !! kiitos sulle juha leinivaara , u made my day !! :)

   (3)
 2. Mädättäjä sanoo:

  Norpan raiskaaminen on osa kulttuuria! Jos kerran muslimit saa raiskata ja harjoittaa shariaa, niin tottakai mv-lehden lukijat saa raiskata norppia samalla periaatteella! Vai onko muslimin tekemä raiskaus jotenkin rikkaampaa?

  (29)
  • Tabdullah Ammi sanoo:

   Onko MV-lehden lukijoilla koraanin tai imaamin suostumuksen tasoinen lupa tekoseensa. Minun raamatussani ei mainita norppia, joten ne on perkeleen luomuksia ja ihan omiaan raiskattavaksi. Kuolleenakin.

   (22)
 3. Nestori Miikkulainen sanoo:

  Mv-lehden lukijat tulee Saimaalle ja vie meidän norpat!

  (44)
 4. Marko sanoo:

  Hei. Se norppa halusi tulla raiskatuksi vaikka ei sanonut sitä suullaan, toteutti sen aivan muulla. Se sano olevansa 17 vaikka olikin 20v ja minä kun olen mieltynyt nuorempiin. Voihan vattunen.

  (29)
 5. antijanitski sanoo:

  Netistä luin, että MV-lehden lukijat myös narkkaavat ja käyvät huorissa. Sillä ei ole väliä, että onko tämä totta vai ei, mutta näin nämä asiat koetaan…

  (28)
 6. Juippeli sanoo:

  Nämä ovat vain yksittäistapauksia onhan niitä norpan raiskaajia muitakin kuin MV-lehden lukijat.

  (26)
 7. Trejo sanoo:

  Täytyy kuitenkin muistaa, että suurin osa norpanraiskaajista on Hesarin lukijoita. Ja raiskaavathan Aftonbladetin lukijatkin.

  (24)
 8. Arno Putro sanoo:

  Ovatko Immonen ja Halli-Aho irtisanoutuneet norpanraiskauksista siinä määrin että punavihreän kuplan sisällä ollaan tyytyväisiä?

  (18)
  • h.takalo sanoo:

   Punavihreässä kuplassa ei ikinä voi olla tyytyväinen, mutta silloin menee löysät pöksyyn kun kuulee sanat Halla-aho tai Immonen.
   Mikälie pelottaa niin kauheasti, että täytyy ottaa joka halavatun kerta asiattomuukset kehiin ja sukea silmät tosiasioilta.!!

   (6)
 9. Jeppujepulis sanoo:

  Toki eläintä saa panna jos haluaa. Suomessa. Sitäpaitsi jutussa mainittu rakkaus eläimiä kohtaan tulkitaan lieventäväksi asianhaaraksi. Täytyy myös ottaa huomioon että koska raiskaajat oli eri kulttuurista ja altistuneet täällä suvivirrelle ei heitä voi tuomita, vaan valtio osoittaa niille asunnon ja toimeentulon jonka suomalainen duunari Paavo maksaa rangaistukseksi siitä että on niin inhottava rasisti.

  (20)
 10. Herran tähden nyt loppuu sanoo:

  valta media juuta laiset saimaan norpat maahan muuttajat miksi kaikki vainoatte meitä kunnon Suomalaisia jotaka haluamme pelastaa suomen lopettakaa heti paikalla ja saimaan norpatkin miksi niissä on vain nuoria miehiä joilla on veden kestävät ai founit ja sitten suojellaan tuollaisia ei juma lauta

  (38)
 11. Irmeli Värikynä sanoo:

  Entäpä sitten pienet lapset, ajatteleeko kukaan enää pieniä lapsia? MV-norpannussijoiden teot pieniä lapsia kohtaan vasta ovatkin pöyristyttäviä! Ja kaiken taustalla valtavien juutalaisten salaliitto!

  (16)
 12. Rauhallinen Rane sanoo:

  Eikä tämä nyt ole hiukan liioiteltu? MV-lehden koko toimitus ei raiskaa. Raiskaamassa on ollut varmojen tietojen mukaan ainoastaan valtakunnanjohtaja sekä hänen aisankannattajansa. On kohtuutonta väittää silloin kaikkien tai edes suurimman osan raiskaavan. Äsken näin täällä Espoossa vapaana yhden MV-lehden toimittajan ja hän ei raiskannut norppaa vaan selvästi haikaili sorsien perään. Onko kellään muulla havaintoa näiden leviämisestä? Kannattaako jo nyt alkaa etsimään turvallisempaa asuinpaikkaa? Tämä kyllä on aika kamalaa kun en ole itsekkään varma seksuaalisesta suuntautumisestani, voiko minusta tulla MV-lehden lukija? Entä jos luen vain harvoin, olenko jo silloin tuomittu?

  (20)
   • Nilja Fanitskin sanoo:

    Juutalaistrolli havaittu! MV-lehti on ainoa luotettava ja journalistisesti korkeatasoinen suomalainen julkaisu! Myös ainoa julkaisu josta saa syventävää tietoa norpista ja erilaisista norppien kimppuunhiipimistekniikoista.

    (12)
 13. paavo sanoo:

  SE ON ISÄM MAALLINEN TEKO NUSSIA NE SUVAKKIVIHERPUNIKKI NORPAT SAUNAN TAAKSE SUKUPUUTTOON KUN NE VIE NE VANHUSTEN RAHAT KAIKKI VITTU !

  (13)
 14. Veijo Vihertävä sanoo:

  Ei pidä leimata kaikkia lukijoita norpannussijoiksi. Marssille!
  #meilleSaaTulla #meillaOnUnelma

  (13)
 15. Kauko Suvakki sanoo:

  Kyllä norpannussijoita pitäisi auttaa kotiseuduillaan. Työperäsiä nussijoita jopa tarvitaan, mutta hallitsematon elintasonussijoiden muuttolike täytyy saada pysäytettyä. Toki joillakin norpannussijoilla on aivan oikea, pakottava tarve päästä pois kotiseudultaan, ja heille tulisikin uusi asuinpaikka osoittaa. Heidän sijoittelussaan pitää kyllä pitää huoli että he sopeutumisen edistämiseksi jakautuvat tasaisesti eri kaupunkeihin ja maalaiskuntiin, mutta ei kuitenkaan siihen kaupunkiin tai maalaiskuntaan jossa minä asun.

  (12)
 16. Kaikkien kukkahattujen äiti sanoo:

  Ja kaikki suomen suvakkiirmelit ja anarkistimarkot ovat ottaneet asiakseen suojella näitä viattomia norpannussioita vaikka se maksais valtiontalouden kotirauhan tai naisten vapaanpukeutumisen koska nykyään on vaan niin vitun cool suojella näitä norpanraiskareita. Suomi on jakautunut kahtia ja jokka uskaltaa sanoa norpan väkisinpenetroijaa vastaan tuomitaan Anarkistimarkojen suvakkiirmelien toimesta ali-ihmiseksi koska meillä on unelma että jokainen voi penetroitua norppaan väkisin kun taruolento antaa siihen luvan paitsi jos kyseessä on sellainen norppa jolla ei ole ns:jaappanin lippu vielä valahtanut pikkareihin sellaista saa hinkata ainoastaan pyrstöön.

  (12)
 17. Janitskin sanoo:

  Mistä tietää, että kaikki komentoijat eivät ole Janitskineita, mistä tietää, että koko internet ei ole Janitskin halussa?
  Puhuvat internetin setä Janitskinista.

  (2)
 18. Musta-Terno sanoo:

  Norppa olle väärauskone. Norppa saa raskiata.

  (12)
 19. Pasi Kuikka sanoo:

  Luin jostain, että lehtilehti lehden lukijat ovat syyllistyneet pedofiliaan, onko tänä totta??

  (1)
  • Seuraava kysymys sanoo:

   Kai sinä itse tiedät parhaiten että oletko lukenut jostain että kaikki lehtilehden lukijat ovat syyllistyneet pedofiliaan.

   (8)
 20. Norpanraiskaajien puolustaja sanoo:

  Siis mitä helvettiä?! Älkää leimatko norpanraiskaajia!

  (8)
 21. kakkapylly sanoo:

  Mutta pian on taas se aika vuodesta, kun on Arhiksen joukot raiskaamassa hevosia.

  (7)
 22. Kaaleppi ei usko sensuuriin sanoo:

  Vessan seinä ei sentään valikoi mielipiteitä. Kolmesta eri vessapaperista voisi tulla Fingerporin tasoisen sarjakuvan.

  MV täydentää monet pikku-uutiset joukkopahoinpitelyistä ja -raiskauksista sun muista polttomurhista. Hesarin mielestä tekijöiden taustat ovat kiusallisia sivuseikkoja, siitäkin huolimatta että ne liittyvät kansalliseen turvallisuuteen.

  (5)
 23. Saaga sanoo:

  En kiinnitä huomiota varmasti asiallisesti varmistettuun tietoon tai lähteiden oikeellisuuteen, mutta puutun siihen, että kaikki raiskaajat niputetaan MV-lehden lukijoiksi ja annetaan ymmärtää kyseessä olleen joukkoraiskaus.

  JOS paikalla on ollut useampia MV-lehden lukijoita samaan aikaan kunnioitt… ei kun siis raiskaamassa norppia, niin se on tapahtunut täysin sattumalta ja toisistaan tietämättä, eivätkä lukijat missään nimessä tunteneet toisiaan taikka tienneet tilaisuuden luonnetta. Tämä ei siis suinkaan ole ollut mikään MV-lehden lukijoiden sovittu raiskaustapaaminen, vaikka media sen sellaiseksi yrittääkin leimata. Ja mikäli sinulla on kuva siitä kuinka lauma MV-lehden lukijoita raiskaa norppia, niin sekin on ihan sattumaa, että heitä oli paikalla enemmän kuin yksi. Ja saattaa hyvin olla, että osa kuvassa olleista ei olisi MV-lehden lukija ollenkaan, vaan pelkkä MV-lehden satunnainen silmäilijä. “MV-lehden lukija” on muuten terminä melko suvaitsematon ja yleistävä. Puhuisin pikemminkin termeillä “asiamediakriittisyys” tai “paskalehtirealismi”. Ei kaikkia MV-lehteä satunnaisesti silmäileviä voi yleistää lukijaksi.

  Tässä taas nähdään, miten media aloittaa ajojahtinsa ja yrittää savustaa kunniallisia kansalaisia pois täysin kunnioitettavasta norpanraiskauksesta, joka ei välttämättä ole edes raiskaus ollenkaan, vaan pikemminkin yhdyntään pakottaminen tai ehkä jopa pelkkä kovaotteinen suostuttelu. Samalla leimataan täysin asiallinen media, jonka rehellisyys on vailla vertaansa.

  (4)
 24. Huolestunut sanoo:

  HUOMIO HUOMIO !!! Älkää levittäkö tätä reporttia !! Kuulemma aika “saletisti” ns.pilailu juttuja.jotkut menneet jo “lankaan”

  (4)
 25. Tri Lähde sanoo:

  Uskon tähän vasta kun MV-lehti julkaisee tästä oman tekstinsä. Sen jälkeen uskon siihen rajattomasti. Se on ehtymätön lähde kuplainfoa.

  (3)
 26. torpannorppa sanoo:

  laillistakaa norpanliha ja sen mettästys, kamala nälkä ja tekee mieli testata uusia makuja

  (3)
 27. kansalainen sanoo:

  En tiennytkään et lehtilehden ylläpito on sama kuin takku.netin, tästä jutusta puuttui aika tärkeä elementti: huumori

  (0)
  • Älä Pillitä sanoo:

   Menepäs norpanraiskaajanatsi takaisin raiskaamaan norppia sinne natsilaan.

   (3)
 28. Kalle Kansalaisjournalisti sanoo:

  Jahas, siinä valtamedia taas mustamaalaa rehellistä MV-lehteä, joka julkaisee totuuksia niiden oikeilla nimillä. Lehti on näköjään sama etelän median kätyri kuin kaikki muutkin!!

  (0)
  • salaliitto! sanoo:

   Väitteesi, että MV lehti on sama etelän median kätyri kuin kaikki muutkin loukkaa kaikkia norpan rakastajia syvästi. Oikaisuja ja anteeksi pyyntöjä vaadin, joka on sitä paitsi naaras poro!! Tämä on tieteellisesti totistettu.

   (10)
 29. Lasse sanoo:

  NORPPA KULTTUURIN RIKASTUTTAJAT RIKASTUTTAA NORPPA KULTTUURIA!!!

  (2)
 30. Jorma Vulli sanoo:

  Se nyt on journalistisen tason kannalta suunnilleen yhdentekevää lempiikö toimittaja madetta vai lehden lukijat norppaa. Mutta lehden jutun loppuhuipentuma, havainto että Suomesta löytyy joku julkaisu joka tuottaa tuloja omistajilleen, on kyllä saatananmoinen skuuppi ja selvitystyönä journalistipalkinnon arvoinen. On se nyt kyllä ihan perseestä, että nuo saatanat repivät rahaa pahaa-aavistamattomien mainostajien selkänahasta. Tai jostain kuitenkin. Tai edes yrittävät sitä. Tai jotain.

  Go, Juhani, go!

  (13)
  • Norpanraiskaaja sanoo:

   Olisi hyvä huomioida ettei läheskään kaikki MV-lehden lukijat raiskaa norppia, vaan kyse on marginaalisesta vähemmistöstä. Kun otetaan riittävän suuri populaatio tarkasteluun niin joukossa on aina muutama hullukin. Esim. jos otamme tarkasteluun 10 000 Kalevan lukijaa niin löytäisimme varmasti ainakin yhden norpanraiskaajia tästäkin porukasta. MV-lehden toimitus sitäpaitsi tuomitsee norpanraiskaamisen ja tähän syyllistyneet tullaan poistamaan lukijoista. Kaiken varalta olisi kuitenkin paras että norppien uiminen alasti Saimaassa kielletään ja jokaiselle norpalle housut jalkaan jottei norpanraiskaajat provosoituisi.

   (50)
   • Tompessadoori sanoo:

    Onko tämä nyt sitten sitä rasismia ja pohjoismaalaista kieltokulttuuria, kun norpannussijoilta kielletään mitävittua-lehden lukeminen? En tykkää tästä!

    (6)
   • h.takalo sanoo:

    Ei saa sanoa ääneen eikä mainostaa tuollalailla, koska meillä on vuohia aika vähän ja ymmärrättehän, että niiden
    perseet eivät ihan älyttömiä kestä. (Täältä vok:n naapuri nimettömänä).

    (5)
    • Lemminkäinen sanoo:

     No lopeta niiden vähien vuohien nussiminen. Harmi että kunnollisia ihmisiä joudutaan sijoittamaan hätätilanteessa kaltaistesi vähäjärkisten vuohennussijoiden läheisyyteen. He ansaitsisivat parempaa.

     (1)
 31. Järkyttävää sanoo:

  Kauheaa sairaita miehiä. Elikkä en olisi uskonut kun luen mv lehteä kun siinä on aina niin tärkeää tieto puolista juttua että ne ovat sairasta väkeä

  (0)
 32. Mikael sanoo:

  Kuulin että MV-lehdessä on tarkoituksenhakuisesti esitetty Norppia ns. vähissä vaatteissa ja yllytetty intiimiin kontaktiin. En ole asiasta varma mutta uskotte varmaan kuitenkin koska sanon!

  (0)
 33. Juhani sanoo:

  Vitun urpot tämä on Janitskinin itse tekemä viritys mihin olette menneet hölmöt mukaan! Nyt se nauraa tuolla partaansa!

  (0)
 34. Karjalan Gandalffi sanoo:

  Norppa siis oikeesti NORPPU ku se on niin karjalaksi on syö kalat vezistä da on muutoingi ylen sangie priha. MV-lehden lukijat on varmaan homman takana, koska a) niitä on yhtä vähän ku norppaajia… eiku raiskaajia oli paikalla ja sitte toisekseen ne on yhtä älykkäitä ku ne on KARJALAISEN rodun aatelia. Mutta ne on ymmärtänynnä luopua kaikista murteista ja kielistä . Ne ei enkä minä puhu enää ees kunnolla suomee ku suomi pitäs olla anglienkieline!!!!! Ja suomi takas savokarjalaisille!!! Mie en oo itte mistään ja en tunnusta mitään väriä. Karjalainen rotu kunniaan ja norput korpuiksi!

  PS. oikeesti olen varzinais-Zuomezta ja mulla on lääkityksenä ZZZZZzzzzzzzirkkeli

  (-1)
 35. Adolf Putin sanoo:

  Taitaa olla Helsingin Sanomien alullepanema juttu!

  (-1)
 36. Kari Suomalainen sanoo:

  Miksi Stubb on piirretty teidän pilakuvissa miehen malliseksi? Oikeestihan se näyttää kuolleen kesän oravalta + levee takamus.

  (-1)
 37. Asiallinen kommentoija sanoo:

  Minkä värisiä raiskaajat olivat? Sinisiä, vihreitä vai keltaisia? Tosiasiat olisi syytä kertoa tässäkin jutussa.

  (-2)
 38. Anssoni sanoo:

  Kyllä tällaisessa tilanteessa täytyisi kieltää kokonaan norppien maahantulo ja jo maassa olevat norpat karkoittaa ikuisiksi ajoiksi, eihän ihminenkään saa kulkea julkisilla rannoilla sukuelimet paljaana, houkutteleehan sellainen vähän laadukkaammankin lehden toimittajan niihin hommiin…

  (-2)
 39. Tarja Turusta sanoo:

  ihan sama mitä poliisi tähän sanoo näin on tapahtunut!! poliisi peittelee tekijöitä!! tuttavan tuttava oli nähnyt omin silmin miten norppia oli raiskattu!! nyt herätkää jo!!

  itse näin tänään näitä MV-lehden lukijoita käyskentelemässä tien pientareella ihan muina miehinä!! eikö edes hävetä!! tälle on pistettävä loppu nyt!!!!!!

  (-2)
 40. 5/5 sanoo:

  Tämäkin uutinen on 100%:sta faktaa koska pienet mediat puhuu vain totta.

  (-2)
 41. Manna sanoo:

  tiesin kyllä, että MV lehden lukiat on oma lukunsa mutta tätä en olisi koskaan voinut uskoa. :( ei kauhean isäm maallista kun norppa on vielä isäm maallinen kansallis eläinkin!!!!

  (-3)
 42. Blubber Lover sanoo:

  Valtalehden äärijuutalaista propagandaa! Onneksi meillä on laatujournalismiin keskittyvä MV-lehti, joka toimii 100 prosenttisesti Suomessa ja puhtain kantasuomalaisin taustoin. Siihen voi luottaa kuin Kekkoseen!

  (-3)
 43. Obere Fre sanoo:

  Pote munaikoa lkuas notara ptorel kaf? Nokai noaa slkai!

  (-4)
 44. Jaanus Pukkinen sanoo:

  This comment has been removed due to low ratings.

 45. Mikael S sanoo:

  This comment has been removed due to low ratings.

 46. Sauli Niinistö sanoo:

  This comment has been removed due to low ratings.

 47. Mahan muuto ritikirititikiitikko sanoo:

  This comment has been removed due to low ratings.

 48. Isäm maam ysävä sanoo:

  This comment has been removed due to low ratings.

 49. Esa Esseisti sanoo:

  This comment has been removed due to low ratings.

  • Fuck off Ilja sanoo:

   Syöhän lääkkeesi natsipelle, taitaa sulla itselläs olla avohoitojakso menossa. MV-lehti on ihan ilmiselvää hevonpaskaa, joka on suunnattu kaltaisillesi idiooteille ja hulluille. Jos tämän sarkastisen huumorijutun kirjoittaja olisi niin väärässä, niin miksi sinä varttiapina otat jutun niin tosissasi?

   (-4)
 50. Arvi Lind sanoo:

  This comment has been removed due to low ratings.

  • Elämäm koulu sanoo:

   Camoon, tää juttu on netissä ihan oikeessa lehdessä. Pakko tän on olla totta! Valtamedia vaan kusettaa eikä kerro näitä oikeesti tärkeitä juttuja.

   (4)
  • just just sanoo:

   Eli onko nyt olemassa vaara, että Soini ja norppa voivat risteytyä? Sehän olisi kauhea asia kalastuselinkeinolle jättikokoinen tyhjiä lupauksia antava valaan ruokahalulla varustettu hylje…kauheeta!

   (1)
  • S. Laitinen sanoo:

   This comment has been removed due to low ratings.

   • Kaaleppi M. V. Sandel sanoo:

    Välimerkin eteen ei tule väliä. Siinä sulle kielioppia.

    MV-lehdelle on aidosti tilausta. Miksiköhän?

    Terveisin satunnainen lukija

    (5)
    • Aito Tarve sanoo:

     Tilausta varmaan riittää koska idioottien määrä pysyy yhteiskunnassa vakiona.

     (-2)
     • Kaaleppi jne. sanoo:

      Sinun mielestä media on puolueeton ja antaa käydä kriittistäkin sananvaihtoa kommenttipalstallaan?

      Aivopestyjen määrä ei onneksi pysy vakiona.

      (5)
     • Usko Hömppä sanoo:

      This comment has been removed due to low ratings.

Lukijakirjeitä ei vastaanoteta.