Laura Huhtasaari kiistää polveutuvansa smp:läisistä

0
15

Mesolithic womanCreative Commons License Hans Splinter

(PORI) Kansanedustaja Laura Huhtasaari ei usko perussuomalaisten polveutuneen smp:läisistä. Huhtasaaren mukaan esimerkiksi Sulo Aittoniemi ja Tom Packalén ovat selvästi eri lajeja, eikä yhtään välimallin poliisikansanedustajan luurankoa ole löydetty.

Hän haastaakin paleontologit ja Eduskuntatutkimuksen keskuksen esittämään kiistattomia todisteita smp:läisten ja perussuomalaisten välimuodosta.

“Täällä meidän puolueessa pitäisi nytkin olla puoliapinoita, mutta ei niitä… eikäkun sori, tuolla ne onkin”, kasvatustieteiden maisteri Huhtasaari toteaa.

Huhtasaaren mukaan tiede ei pysty selittämään esimerkiksi porilaisia. Taustalla on selkeästi jokin korkeampi voima, koska moista yksinkertaisuutta ei synny sattumalta.

“Mistä muista eläimistä on tullut porilaisia? No, lavialaisista joo, muttei niitä rappioapinoita lasketa. Mutta se nyt vaan on niin, että ihmiset eivät ole porilaisia, eikä porilaisia koskaan olleet.”

 

 

15 lukijakirjettä

 1. Vaihtoehtoteoreettikko sanoo:

  En usko sähköoppiin enkä johonkin naurettavaan teoriaan painovoimasta. Tietokoneeni toimii luultavasti jonkinlaisten sen sisällä asustelevien pienten tonttujen voimalla, ja pysyn tässä sohvalla koska enkelit painavat minua kohti pannukakkumaisen maan pintaa.

  (15)
 2. Persun pikkuserkku sanoo:

  Mitään järjellistä syytä ei muuten ole senkään väitteen tueksi, että keskustalla ja maalaisliitolla olisi yhteyttä.

  Maalaiset kun tunnetusti ovat hajallaan metsissä ja pellonreunoilla ympäri maata, kun taas keskusta on joka seudulla juuri se paikka jossa on kaikkein vähiten rehupuntteja, lehmiä ja traktoreita.

  Sen nyt pystyy järjellä selittämään että SMP polveutuu maalaisliitosta, mutta Suomen Keskustaa ei ihmisjärki ymmärrä.

  (8)
 3. Mennä kesänä Suomi Areenassa syödessäni herkullisia Porin Miamin ribsejä tajusin, että minähän olen tuollaisen kanssa aidossa avioliitossa!

  (1)
 4. Taisto Sinisalo sanoo:

  Kommunismi on hieno idea. Niin se vaan on.

  (6)
  • Toivo Horelli sanoo:

   This comment has been removed due to low ratings.

   • Talousinvaasio sanoo:

    Ei olisi kommariryssät pärjänneet jos Atlantin takaa ei olisi tullut apua. Seuraavalla kerralla varmistamme taustan paremmin ja ainakin jätämme amerikkalaiset rauhaan.

    (7)
    • Vallataanpas Venäjä että heilahtaa sanoo:

     This comment has been removed due to low ratings.

 5. Ässät pistän poskeen sanoo:

  Voi olla että perussuomalaiset ovat jo katsoneetkin, mutta voisivatkohan ne välimallin luurangot olla ihan vaan kaapissa, siinä homojen vieressä.

  (-1)
 6. Timo Soini ja Oinosen Pena sanoo:

  Kristillissosialismi on hieno idea. Niin se vaan on.

  (-4)
 7. Sokea punavihreä sanoo:

  Monikulttuurisuus on hyvä idea. Niin se vaan on.

  (-1)

Lukijakirjeitä ei vastaanoteta.