Kategoriat
Kotimaa Politiikka

Sipilä ärähti ääripäiden kärjistymiselle: "Natsilippu jatkossa vain puoleenväliin tankoa"

Nobody AroundCreative Commons License tdlucas5000
(KESKITIE) Pääministeri Juha Sipilä (kesk.) toivoo malttia keskusteluun turvapaikanhakijoista. Sipilä on erityisen huolestunut siitä, että hakijoiden määrän kasvaessa ääripäät ovat nousseet esiin. Vastaanottokeskuksen pihaan on esimerkiksi nostettu natsilippu ja tarralapuissa levitetty rasistista propagandaa, toisaalta netin palstoilla on myös vaadittu Suomea noudattamaan kansainvälisiä velvoitteitaan ja ihmisoikeussopimuksia.
Sipilä kehottaa käsittelemään aihepiiriä rauhallisesti ja rationaalisesti. Hän ehdottaa, että jatkossa natsilippu voitaisiin nostaa vain noin puoleenväliin tankoa.
”Tarralappuihin voitaisiin puolestaan levittää liimaa vain osaan takapuolesta ja jos joku on Jyväskylässä taas aivan pakko porukalla hakata, niin voitaisiinko siinä käyttää vain toista kättä”, hän pohtii.
Pääministerin ajatukset ovat saaneet runsaasti kannatusta mediassa. Monet tunnetut kolumnistit huomauttavat, että ”on muistettava että on olemassa vasemmisto ja ähghghmhöömmöömömmöömmööömmmömmmjotainjotain ja siksi ajattelin nyt masturboida tikahduksiin objektiivisen ylemmyyteni ääressä, hetkinen vain”.
Vain hiukan kännissä ollut Lehden toimittaja poistettiin sunnuntaiselta pääministerin haastattelutunnilta jo hyvissä ajoin etukäteen lauantaina, joten emme saaneet vastausta kysymykseen siitä, ovatko pääministerin vakuutuskuoret valkoisia vai ruskeita ja onko niissä sisällä talkookutsua vaiko ei.

46 vastausta aiheeseen “Sipilä ärähti ääripäiden kärjistymiselle: "Natsilippu jatkossa vain puoleenväliin tankoa"”

ISIS-lippu olisi paljon tehokkaampi. Joku porukasta on varmaan kiinteistöhuollossa töissä, pikainen käynti ISS:n autolla tehoaisi varmaan hyvin.

ISIS-lippu olisi paljon tehokkaampi. Joku porukasta on varmaan kiinteistöhuollossa töissä, pikainen käynti ISS:n autolla tehoaisi varmaan hyvin.

Ripitettyään näin ankarasti uusnatseja, Sipilä toivoi vastaantuloa myös nk. suvaitsevaisilta: ”jospa te vähän joustaisitte tuosta äärimmäisestä ihmisoikeuksien ja tasa-arvon puolustamisestanne ettekä koko ajan nalkuttaisi miten Suomen täytyy noudattaa kaikkia niitä edellisten hallitusten allekirjoittamia kansainvälisiä sitoumuksia. Jospa vähän joustettaisiin rasistien mieliksi niistä ihmisoikeuksistakin, hukutetaan vaikka joka kolmas pakolainen Välimereen ja heitetään puolet turvapaikanhakijoista alasti ilman ruokaa pakkaseen!”
Takarivin natsit kiittivät tästä sovintoesityksestä eläimellisellä mölinällä.

Lisäksi jalkaväkimiinoista aiotaan tuhota vain puolet. Operaation suorittaa puolikas vahvennettu sivaridivisioona Aku Louhimäen Suuren Isänmaallisen elokuvan kuvauksissa. ”Jos ensiyrittämällä ei menisi putkeen, meillä on reservejä vielä toiseenkin otokseen” myhäilee elokuvan materiaalitirehtööri Sturmoberführer O. Immonen (asevelvollisuus suorittamatta).
Sipilä aikoi myös ehdottaa, että jatkossa vain puolet vihervasemmistotransulesboista saisi raiskata kostona feministisistä nettikirjoituksista, mutta veti esityksensä takaisin hommafoorumilaisten huomautettua, että olkiukko ja argumentum ad hominem.

Ripitettyään näin ankarasti uusnatseja, Sipilä toivoi vastaantuloa myös nk. suvaitsevaisilta: ”jospa te vähän joustaisitte tuosta äärimmäisestä ihmisoikeuksien ja tasa-arvon puolustamisestanne ettekä koko ajan nalkuttaisi miten Suomen täytyy noudattaa kaikkia niitä edellisten hallitusten allekirjoittamia kansainvälisiä sitoumuksia. Jospa vähän joustettaisiin rasistien mieliksi niistä ihmisoikeuksistakin, hukutetaan vaikka joka kolmas pakolainen Välimereen ja heitetään puolet turvapaikanhakijoista alasti ilman ruokaa pakkaseen!”
Takarivin natsit kiittivät tästä sovintoesityksestä eläimellisellä mölinällä.

Lisäksi jalkaväkimiinoista aiotaan tuhota vain puolet. Operaation suorittaa puolikas vahvennettu sivaridivisioona Aku Louhimäen Suuren Isänmaallisen elokuvan kuvauksissa. ”Jos ensiyrittämällä ei menisi putkeen, meillä on reservejä vielä toiseenkin otokseen” myhäilee elokuvan materiaalitirehtööri Sturmoberführer O. Immonen (asevelvollisuus suorittamatta).
Sipilä aikoi myös ehdottaa, että jatkossa vain puolet vihervasemmistotransulesboista saisi raiskata kostona feministisistä nettikirjoituksista, mutta veti esityksensä takaisin hommafoorumilaisten huomautettua, että olkiukko ja argumentum ad hominem.

Tämä on kyllä taas jälleen yksi esimerkki turvapaikanhakijoiden aiheuttamasta hallitsemattomasta kaaoksesta. Jos eivät olisi tahallaan joutuneet lähtemään pakoon sotaa, niin sitten ei kenenkään myöskään tarvitsisi vetää natsilippujakaan tankoon. Näihin natsilipun tankoonvetoihin kuluu kuulemma miljardeja yhteiskunnan rahaa joka vuosi sitäpaitsi.

Tämä on kyllä taas jälleen yksi esimerkki turvapaikanhakijoiden aiheuttamasta hallitsemattomasta kaaoksesta. Jos eivät olisi tahallaan joutuneet lähtemään pakoon sotaa, niin sitten ei kenenkään myöskään tarvitsisi vetää natsilippujakaan tankoon. Näihin natsilipun tankoonvetoihin kuluu kuulemma miljardeja yhteiskunnan rahaa joka vuosi sitäpaitsi.

No eihän se ole tärkeintä, mutta jos halutaan välittää näin viesti niin se kannattaa tehdä tehokkaimmalla tavalla.

Ydinviesti oli siis mitä ilmeisimmin jälleen kerran se, että ns. kriitikot ovat lapsellisia ja pakkomielteisiä kusipäitä. Se viesti on kyllä kuultu.

Hei, oletko kuullut että Neuvostoliitto on romahtanut? Sirola-opistossa ja Tampereen tiedotusopin laitoksella opiskelleet eivät enää ole virallisen totuuden ainoita lähteitä! Viimeinen toivo eli loikkaaminen Neuvostoliittoon ei siis enää onnistu, miten olis Pohjois-Korea?

Suomen virallisen totuuden ainoa lähde on Helsingin Sanomat, Helsinski Pravda. Kaikki mitä siihen lehteen on painettu on ehdottomasti totta ja objektiivista tiedonvälitystä. Ei ole yhtään puolueellinen mihinkään suuntaan, eikä Helsingin Sanomilla ole minkäänlaista agendaa, oli kyseessä sitten EU:hun tai Natoon liityminen.

No eihän se ole tärkeintä, mutta jos halutaan välittää näin viesti niin se kannattaa tehdä tehokkaimmalla tavalla.

Ydinviesti oli siis mitä ilmeisimmin jälleen kerran se, että ns. kriitikot ovat lapsellisia ja pakkomielteisiä kusipäitä. Se viesti on kyllä kuultu.

Hei, oletko kuullut että Neuvostoliitto on romahtanut? Sirola-opistossa ja Tampereen tiedotusopin laitoksella opiskelleet eivät enää ole virallisen totuuden ainoita lähteitä! Viimeinen toivo eli loikkaaminen Neuvostoliittoon ei siis enää onnistu, miten olis Pohjois-Korea?

Suomen virallisen totuuden ainoa lähde on Helsingin Sanomat, Helsinski Pravda. Kaikki mitä siihen lehteen on painettu on ehdottomasti totta ja objektiivista tiedonvälitystä. Ei ole yhtään puolueellinen mihinkään suuntaan, eikä Helsingin Sanomilla ole minkäänlaista agendaa, oli kyseessä sitten EU:hun tai Natoon liityminen.

Ääri-ihmisoikeusmielinen Oikeamielinen(R)[TM] Vasemmisto on tehnyt jälleen iskun mediaan. Ville bin Niinistö sössötti perjantain Pressiklubissa, että OV ja vihervasen laita hyväksyy maltillisen keskustelun, jos keskustelu tukee vasemman laidan idealistisia unelmahöttöjä sekä vaalienvälistä kannatuksennostoa, joka on nerokkaasti puettu epämääräisen ihmisoikeusjeesustelun viittaan. Niinistö muistutti myös kansainvälisistä sopimuksista, jotka velvoittavat Suomea mm. lopettamaan koko maailman köyhyyden ja sodat. bin Niinistön ja kannattajiensa mukaan kaikki tämä onnistuu helposti, vain avaamalla ovet kymmenil… sadoilletuhans… emmävittutiiämulolilyhytmatikkamutniinkuihmisarvonpuolellaoonihankybäl… halukkaille. bin Niinistön uskonveli Jalat pilvessä, pää pilvilinnoissa -liittoumasta, Paavo ”Adidas-Swägä” Arhinmäki, taas on ehdottanut hankkeen rahoitusta pistämällä pari porvarikusipäätä kylmäksi. Toimittajien kysymykseen oikeiston ja kantaväestön oikeudesta elämään, sananvapauteen ja muihin ihmisoikeuksiin OV vastasi: ”ei suvaitsevaisuutta suvaitsevaisuuden vihollisille!”
Supon tutkija ylikomisario Sisu Naka ärisi keskustelun kuultuaan, että ”tätä samaa helvetin mussutusta saadaan kuunnella seuraaviin vaaleihin asti, kunnes OV pääsee taas hallitukseen jatkamaan Oikeamielisiä(R)[TM] projekteja velkarahalla ja asiantuntijoiden realistisia kommentteja kuuntelematta”. Laajamittaiseen uhkaan antifasistien ja muiden sumupäiden taholta Naka ei kuitenkaan usko. Useiden kuulustelupöytäkirjojen anti tuntuu kuulemma tiivistyvän seuraavaan nimettömän takku.netin keskustelijan huokaukseen: ”tiätsä nykyään saa niin stydii pajarii et emmäoikeejaksa ees käydä missään miekkareis riehuu tai sillee muutenkaa lähtee mihinkää ku lähi-Siwast saa nii hyvät mässyt ja sitmävaan kelaan himas et… rauhaa, veljet… ja lähetän hyvii viboi koko maailmalle”.
Kenties äärivasemmiston uhkaa onkin siis liioiteltu äärikeskustalaisten fasistien taholta. Kenties Sipilä pitäisi lähettää uudelleenkoulutusleirille oppimaan Oikeamielisiä(R)[TM] kantoja.
Rauhaa, veljet.

Rauhaa veli! Ja hyviä viboja kaikille oikeamielisille vihervasemmistolaisveljille.

Ääri-ihmisoikeusmielinen Oikeamielinen(R)[TM] Vasemmisto on tehnyt jälleen iskun mediaan. Ville bin Niinistö sössötti perjantain Pressiklubissa, että OV ja vihervasen laita hyväksyy maltillisen keskustelun, jos keskustelu tukee vasemman laidan idealistisia unelmahöttöjä sekä vaalienvälistä kannatuksennostoa, joka on nerokkaasti puettu epämääräisen ihmisoikeusjeesustelun viittaan. Niinistö muistutti myös kansainvälisistä sopimuksista, jotka velvoittavat Suomea mm. lopettamaan koko maailman köyhyyden ja sodat. bin Niinistön ja kannattajiensa mukaan kaikki tämä onnistuu helposti, vain avaamalla ovet kymmenil… sadoilletuhans… emmävittutiiämulolilyhytmatikkamutniinkuihmisarvonpuolellaoonihankybäl… halukkaille. bin Niinistön uskonveli Jalat pilvessä, pää pilvilinnoissa -liittoumasta, Paavo ”Adidas-Swägä” Arhinmäki, taas on ehdottanut hankkeen rahoitusta pistämällä pari porvarikusipäätä kylmäksi. Toimittajien kysymykseen oikeiston ja kantaväestön oikeudesta elämään, sananvapauteen ja muihin ihmisoikeuksiin OV vastasi: ”ei suvaitsevaisuutta suvaitsevaisuuden vihollisille!”
Supon tutkija ylikomisario Sisu Naka ärisi keskustelun kuultuaan, että ”tätä samaa helvetin mussutusta saadaan kuunnella seuraaviin vaaleihin asti, kunnes OV pääsee taas hallitukseen jatkamaan Oikeamielisiä(R)[TM] projekteja velkarahalla ja asiantuntijoiden realistisia kommentteja kuuntelematta”. Laajamittaiseen uhkaan antifasistien ja muiden sumupäiden taholta Naka ei kuitenkaan usko. Useiden kuulustelupöytäkirjojen anti tuntuu kuulemma tiivistyvän seuraavaan nimettömän takku.netin keskustelijan huokaukseen: ”tiätsä nykyään saa niin stydii pajarii et emmäoikeejaksa ees käydä missään miekkareis riehuu tai sillee muutenkaa lähtee mihinkää ku lähi-Siwast saa nii hyvät mässyt ja sitmävaan kelaan himas et… rauhaa, veljet… ja lähetän hyvii viboi koko maailmalle”.
Kenties äärivasemmiston uhkaa onkin siis liioiteltu äärikeskustalaisten fasistien taholta. Kenties Sipilä pitäisi lähettää uudelleenkoulutusleirille oppimaan Oikeamielisiä(R)[TM] kantoja.
Rauhaa, veljet.

Rauhaa veli! Ja hyviä viboja kaikille oikeamielisille vihervasemmistolaisveljille.

”Jolla on kaksi ihokasta, antakoon toisen sille, joka on ilman; ja jolla on ruokaa, tehköön samoin”.
Nyt tämä jolla on kaksi asuntoa antaa toisen sille joka on ilman.
En tuosta paljon vittuilun aihetta löydä. Pysyvät tavanomaiset jeesustelijatkin hiljaa.

Odotan edelleen minulta puuttuvaa ihokasta. Jumalani, miksi olet minut hyljännyt?

”Jolla on kaksi ihokasta, antakoon toisen sille, joka on ilman; ja jolla on ruokaa, tehköön samoin”.
Nyt tämä jolla on kaksi asuntoa antaa toisen sille joka on ilman.
En tuosta paljon vittuilun aihetta löydä. Pysyvät tavanomaiset jeesustelijatkin hiljaa.

Odotan edelleen minulta puuttuvaa ihokasta. Jumalani, miksi olet minut hyljännyt?

Se olla vanha hindujen rauhansymbaali. Haen turvapaikkaa Kim Jong-Unin luota, ettei tarvitse nähdä mitään rauhansymbaaleja.

Se olla vanha hindujen rauhansymbaali. Haen turvapaikkaa Kim Jong-Unin luota, ettei tarvitse nähdä mitään rauhansymbaaleja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Perjantai-illan katteettomat odotukset lähestymässä huippuaan

dennis crowley (SISIMMÄSSÄSI) Ilmatieteen laitoksen mukaan kansakunnan promillet ovat lähestymässä tämän viikon huippua. Odotettavissa on aamuneljään saakka alati laajeneva hybriksen...

Close