Kategoriat
Sää

Perjantai-illan katteettomat odotukset lähestymässä huippuaan

Girl Talk @ Terminal 5Creative Commons License dennis crowley
(SISIMMÄSSÄSI) Ilmatieteen laitoksen mukaan kansakunnan promillet ovat lähestymässä tämän viikon huippua. Odotettavissa on aamuneljään saakka alati laajeneva hybriksen pyörre, joka liikkuu Itämeren eteläosista kohti nuorten miesten testosteronihuumaista uskoa itseen.
Päivystävä meteorologi Engelbert Humperdinck arvioi ilmanpaineen palaavan kohti väistämätöntä pettymystä viimeistään aamuun mennessä.
”Yläilmakehässä liikkuva voittamattomuuden tunne sekoittuu alemman ilmakehän realiteetteihin, jolloin pieni ääni päässäsi kertoo tuulen suunnan kääntyneen tanssilattialta kohti omaa itkuista tyynyä”, Humphumpdick näkee.
Oman elämäsi suursäätilassa ei uskota tapahtuvan muutoksia tällä tai ensi viikolla tai mitenkään nähtävillä olevassa lähitulevaisuudessa.
”Tai senkään jälkeen. Matalapaine jatkuu ainakin niin kauan, että opit puhumaan baaritiskillä muustakin kuin Brisco County Juniorin yhden kauden keston vääryydestä. Vaikka olihan se kyllä ansainnut jatkoa”, Humphertwat toteaa.

9 vastausta aiheeseen “Perjantai-illan katteettomat odotukset lähestymässä huippuaan”

Kappas, Lehdessäkin välillä jotain muuta kuin väsyneeksi huumoriksi naamioitua punaviherpropagandaa. Jatkakaa samaan malliin. Jos täällä voisi peukuttaa, niin peukuttaisin kuin Cartman alligaattoria.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Perussuomalaiset syyttää Diocletianusta vainoamisesta – "Ymmärrättekö mitä tämä tekee yhteiskuntarauhalle"

Thomas (DUMAUSTUNTI) Hallituspuolue perussuomalaiset moittii kovin sanoin Rooman keisari Diocletianusta puolueeseen kohdistuneista vihapuheista ja jopa vainoamisesta. "Ymmärrättekö, mitä toimintanne tekee...

Close