Kategoriat
Kotimaa Politiikka Seksivau

Perussuomalaiset syyttää Diocletianusta vainoamisesta – "Ymmärrättekö mitä tämä tekee yhteiskuntarauhalle"

Jeanne d'ArcCreative Commons License Thomas
(DUMAUSTUNTI) Hallituspuolue perussuomalaiset moittii kovin sanoin Rooman keisari Diocletianusta puolueeseen kohdistuneista vihapuheista ja jopa vainoamisesta.
”Ymmärrättekö, mitä toimintanne tekee yhteiskuntarauhalle?” kysyi puolueen edustaja Joseph McCarthy tiedotustilaisuudessa tänään.
”Ymmärrättekö, mitä toimintanne tekee yhteiskuntarauhalle?”
McCarthyn mukaan kiihotustoimintaan ovat sekaantuneet myös monet muut tahot. Listalla on tiettävästi ainakin 205 nimeä, muun muassa Simo Hovari, sun mutsis sekä Onni-klovni.
”Ymmärrättekö, mitä toimintanne tekee yhteiskuntarauhalle?”
Diocletianusta tai Yhteiskunnan Rauhaa ei saatu kuultavaksi tilaisuuteen, koska keisari on työntänyt koiranputkea pian parituhatta vuotta ja Rauha on määrätty poistettavaksi maasta hallitusohjelman mukaisesti.

20 vastausta aiheeseen “Perussuomalaiset syyttää Diocletianusta vainoamisesta – "Ymmärrättekö mitä tämä tekee yhteiskuntarauhalle"”

Hyvinhän se puhe kuuluu koiranputkea pitkin. Jospa korvaan kasvatettaisiin myös putki, niin tulisi vuorovaikutteista keskustelua eikä tarvitsisi turvautua Ihmebantun hautahuutajaan. Kiinnostaisi aivan vitusti tietää miten listalla olleet Kongon mandrillit sekä pari alligaattoria ovat joutuneet sinne, ja ovatko vieläkin rauhantahtoisempia kuin humaaneina ihmisystävinä tunnetut Rooman keisarit.

Hyvinhän se puhe kuuluu koiranputkea pitkin. Jospa korvaan kasvatettaisiin myös putki, niin tulisi vuorovaikutteista keskustelua eikä tarvitsisi turvautua Ihmebantun hautahuutajaan. Kiinnostaisi aivan vitusti tietää miten listalla olleet Kongon mandrillit sekä pari alligaattoria ovat joutuneet sinne, ja ovatko vieläkin rauhantahtoisempia kuin humaaneina ihmisystävinä tunnetut Rooman keisarit.

Mitä v***ua media vielä inisee. Suomen ulkoministerillä ja toiseksi suurimman puolueen puheenjohtajalla on kädet täynnä töitä. Ei tässä jouda koko ajan ottamaan kantaa jonninjoutaviin Kreikan tukipaketteihin ja natsisyytöksiin.
Ymmärrättekö te lainkaan, mitä toimintanne tekee yhteiskuntarauhalle? Ilman minua Immonen, Halla-aho, Eerola ja kumppanit eivät koskaan olisi päässeet kansanedustajiksi. Homma on hanskassa ja puheenjohtaja kesälomalla. Ymmärrättekö te lainkaan, mitä toimintanne tekee yhteiskuntarauhalle?

Ihan sattumalta satuin tulemaan terroristi Eugen Schaumanin haudalla olleeseen uusnatsien muistohetkeen kun muuten vain olin kuleksimassa siellä päin, niin ajattelin että menenpä seisomaan asennossa natsien joukkoon. Se ei missään nimessä tarkoita että kannattaisin väkivaltaa tai terrorismia, koska minä en ehdottomasti hyväksy väkivallan käyttöä politiikan välineenä missään tapauksessa.
Ihan sattumalta poseeraan uusnatsien joukossa, ja minun lyyrisiä nettikirjoituksianikin on tulkittu väärin, koska en tarkoittanut sitä mitä silloin kirjoitin, vaan tulkitsen myöhemmin tiedotustilaisuuksissa mitä tarkoitin todella. Minä ja muut perussuomalaiset ovat ainoita jotka osaavat tulkita oikein minun ja muiden meidän puoluelaisten puheet ja kirjoitukset. Kaikki muut ovat väärässä ja meitä vainotaan.

Olen ollut yleisönä mm. anarkistien, rauhanpuolustajien ja feministien järjestämissä paneelikeskusteluissa. Olenko siis kommari?

Eiks ole ihailtavaa että Immonen tuli vähän kaapista ulos. Sinuna huolestuisin että moniko poliitikko onkaan piilostalinisti, piilofasisti tai piilotiedostava?

Kuulemma enää Valko-Venäjältä saisi Lenin-patsaita joten ihan kunnollista potrettia ei saatu. Kuvaaja sanoi tekevänsä hommia sekä YdinVoima-lehdelle, Taudinkantajalle että Vihreä Harha-lehdelle, kai minua jossain vaiheessa tullaan kiristämään kuvalla mikäli aion politiikkaan.

Mitä v***ua media vielä inisee. Suomen ulkoministerillä ja toiseksi suurimman puolueen puheenjohtajalla on kädet täynnä töitä. Ei tässä jouda koko ajan ottamaan kantaa jonninjoutaviin Kreikan tukipaketteihin ja natsisyytöksiin.
Ymmärrättekö te lainkaan, mitä toimintanne tekee yhteiskuntarauhalle? Ilman minua Immonen, Halla-aho, Eerola ja kumppanit eivät koskaan olisi päässeet kansanedustajiksi. Homma on hanskassa ja puheenjohtaja kesälomalla. Ymmärrättekö te lainkaan, mitä toimintanne tekee yhteiskuntarauhalle?

Ihan sattumalta satuin tulemaan terroristi Eugen Schaumanin haudalla olleeseen uusnatsien muistohetkeen kun muuten vain olin kuleksimassa siellä päin, niin ajattelin että menenpä seisomaan asennossa natsien joukkoon. Se ei missään nimessä tarkoita että kannattaisin väkivaltaa tai terrorismia, koska minä en ehdottomasti hyväksy väkivallan käyttöä politiikan välineenä missään tapauksessa.
Ihan sattumalta poseeraan uusnatsien joukossa, ja minun lyyrisiä nettikirjoituksianikin on tulkittu väärin, koska en tarkoittanut sitä mitä silloin kirjoitin, vaan tulkitsen myöhemmin tiedotustilaisuuksissa mitä tarkoitin todella. Minä ja muut perussuomalaiset ovat ainoita jotka osaavat tulkita oikein minun ja muiden meidän puoluelaisten puheet ja kirjoitukset. Kaikki muut ovat väärässä ja meitä vainotaan.

Olen ollut yleisönä mm. anarkistien, rauhanpuolustajien ja feministien järjestämissä paneelikeskusteluissa. Olenko siis kommari?

Eiks ole ihailtavaa että Immonen tuli vähän kaapista ulos. Sinuna huolestuisin että moniko poliitikko onkaan piilostalinisti, piilofasisti tai piilotiedostava?

Kuulemma enää Valko-Venäjältä saisi Lenin-patsaita joten ihan kunnollista potrettia ei saatu. Kuvaaja sanoi tekevänsä hommia sekä YdinVoima-lehdelle, Taudinkantajalle että Vihreä Harha-lehdelle, kai minua jossain vaiheessa tullaan kiristämään kuvalla mikäli aion politiikkaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Tämän pienen tytön ja kanin kohtaaminen johti ällistyttävään lopputulokseen

Nikki Gibson Hyvänen aika, kuinka Liisaa väsytti! Siinä hän nyt oli istunut töyräällä sisarensa vieressä jo kauan aikaa tietämättä mihin...

Close