Kategoriat
Kotimaa Seksivau

Pia Kauma arvelee että Now even 33% bigger penis

Spam wallCreative Commons License freezelight
(MORIA) Kokoomuksen kansanedustaja Pia Kauma arvioi, että tämä uusi keino pudottaa painoa voi auttaa sinut jopa 30 prosenttia vatsa rasvaa. Lisäksi Kauman mukaan on hyvin mahdollista että tällä oudolla vanhalla tempulla voit kasvattaa penistäsi peräti 10 sentillä.
Kauma kertoo saaneensa asiasta tietoa muun muassa sähköpostitse.
”Tietenkin faktatietoa on hyvin vaikea saada, mutta olen ollut kymmenen vuotta politiikassa ja kiertänyt Suomea ja saanut aika ajoin tähän viittaavia kommentteja hyvin monenlaisilta ihmisiltä. Myös ihan äskettäin minuun on oltu yhteydessä”, Kauma kertoo.
Kauma lisää myös kuulleensa juttua, isojen poikien sanoneen, pikkulinnun laulaneen, kylillä puhutun, äänten sanoneen, ja ainakin kerran oli yhden puolitutun sukulaiselle kuulemma käynyt että ohhoh. Lisäksi hänellä on varma tieto siitä, että Pantera esiintyy ensi kesänä Ilosaarirockissa.
Hänen mukaansa kokoomuksen valtuustoryhmä Espoossa valmistelee lisäksi aloitetta siitä, että maahanmuuttajien jätehuoltomaksua pitäisi korottaa. Syyksi ryhmä mainitsee, että ulkomaalaisten roskikset ovat niin pullollaan sossusta saatujen harkinnanvaraisten sosiaalitukien tositteita, että kaupungin jätekuljetuskustannukset voivat ylittää budjetin.
Poliisi on myös esittänyt huolensa siitä, että tositteet houkuttelevat Pohjois-Karjalasta omituisia ja mahdollisesti vitun tyhmiä dyykkareita. Ja susia.

4 vastausta aiheeseen “Pia Kauma arvelee että Now even 33% bigger penis”

Kaikki julkisuus on hyvää jos se auttaa eduskuntaan. Espoolaisilla oikeistonaisilla keulii nyt.

Ajatelkaa ellei Suomessa olisi Kokoomuslaista älyä olisi ei -kokoomuslainen äly. Tosi kko on.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Lehtien uusi linjaus: Kaikkia kuvia sanotaan jatkossa selfieiksi

Martin Fisch (OSNABRÜCK) Kotimaiset mediatalot liittyivät viikonvaihteen aikana kansainväliseen linjaukseen, jonka mukaan kaikkia valokuvia kutsutaan tästä lähtien selfieiksi. Linjauksen tarkoituksena...

Close