Kategoriat
Politiikka Ulkomaat

Putin: Lännen kunnioitettava jokaisen valtion itsenäisyyttä osana Venäjää

The Marching BandCreative Commons License Kevin Dooley
(ARZAMAS-16) Venäjän presidentti Vladimir Putin rauhoittelee Ukrainan selkkauksesta noussutta kansainvälistä kriisiä. Putinin mukaan Venäjä ei pyri uhkaamaan lähialueen maita, vaan kunnioittaa kaikkien valtioiden oikeutta omaan Venäjän valtioon.
”Venäjä on aina katsonut, että jokaisella kansalla pitää olla itse oikeus päättää omista asioistaan osana Venäjää. Kaikilla on oltava oikeus omaan Venäjän armeijaan, omaan Venäjän kieleen, omaan Venäjän kansallislauluun ja omaan Venäjän toimeenpanemaan rajasotaan”, Putin sanoi.
Putinin mukaan kriisi ei voi lieventyä, ennen kuin länsimaat ymmärtävät saman ja lopettavat sotilaallisen sekaantumisen suvereenien Venäjän Ukrainan, Venäjän Baltian ja Venäjän Itä-Euroopan asioihin.
Suomessa strategian asiantuntijat eivät usko Ukrainan tilanteen vaikuttavan maamme turvallisuuspoliittiseen tilanteeseen paitsi että mihinkähän ne Porkkalan avaimet nyt taas joutuivat.
”On kuitenkin hyvä muistaa vanha totuus maanpuolustuksesta: jos maassa ei ole omaa Venäjän armeijaa, hetken päästä siellä on jonkun toisen maan Venäjän armeija”, muistuttaa evp. eversti Bro Reparation.

18 vastausta aiheeseen “Putin: Lännen kunnioitettava jokaisen valtion itsenäisyyttä osana Venäjää”

Lehtilehti oli hyvä siihen asti, kun ei ruvennut politikoimaan samaan suuntaan kuin koko suomalainen valtamedia.

Noh, onhan se nyt sangen ikävää, että koko Länsi-Eurooppa ei niele ihan kaikkea Putinin propagandaa. Harmi homma teidän kannaltanne siellä itärajan toisella puolen.

Totisesti veljeni Herrassa Vladimirissa Putinissa on oikeassa! Objektiivisuutta on tunnustaa Herramme Vladimirin Putinin asema Jumalan ainoana Poikana ja Meidän Kaikkien Herranamme, joka sihisi KGB:n käärmeestä ja syntyi Äiti Venäjästä. Totisesti ainoaa oikeaa objektiivisuutta on myöntää Pyhän Venäjän jumalallinen valta koko maailman ylitse ja vastaan vänkääminen on CIA:n rahoittamaa poliittista peliä. HOSPOTI POMILUJ!

Lehtilehti oli hyvä siihen asti, kun ei ruvennut politikoimaan samaan suuntaan kuin koko suomalainen valtamedia.

Noh, onhan se nyt sangen ikävää, että koko Länsi-Eurooppa ei niele ihan kaikkea Putinin propagandaa. Harmi homma teidän kannaltanne siellä itärajan toisella puolen.

Totisesti veljeni Herrassa Vladimirissa Putinissa on oikeassa! Objektiivisuutta on tunnustaa Herramme Vladimirin Putinin asema Jumalan ainoana Poikana ja Meidän Kaikkien Herranamme, joka sihisi KGB:n käärmeestä ja syntyi Äiti Venäjästä. Totisesti ainoaa oikeaa objektiivisuutta on myöntää Pyhän Venäjän jumalallinen valta koko maailman ylitse ja vastaan vänkääminen on CIA:n rahoittamaa poliittista peliä. HOSPOTI POMILUJ!

Höhhö siitäs sai Tehtaankatu. Bätmän on pelle! Suomen Putleristit vois ajaa Venäjälle niillä viimeisillä ladoilla jotka vielä ovat teiden tukkeena

Höhhö siitäs sai Tehtaankatu. Bätmän on pelle! Suomen Putleristit vois ajaa Venäjälle niillä viimeisillä ladoilla jotka vielä ovat teiden tukkeena

Vaatimattomuus ei kaunista Putinia. Olisikin välittömästi ilmoitettava venäläisten maailmanlaajuisten intressien turvaamisen olevan prioriteetti, joka varmistetaan tarvittaessa aseellisella voimalla. Näin toimivat kaikki itseään kunnioittavat suurvallat. Venäjä on nössö ja nurkkakuntainen kiukuttelija jota kukaan ei ota tosisssan. Eihän sitä pelkää edes suomalaiset.

Vaatimattomuus ei kaunista Putinia. Olisikin välittömästi ilmoitettava venäläisten maailmanlaajuisten intressien turvaamisen olevan prioriteetti, joka varmistetaan tarvittaessa aseellisella voimalla. Näin toimivat kaikki itseään kunnioittavat suurvallat. Venäjä on nössö ja nurkkakuntainen kiukuttelija jota kukaan ei ota tosisssan. Eihän sitä pelkää edes suomalaiset.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Pia Kauma arvelee että Now even 33% bigger penis

freezelight (MORIA) Kokoomuksen kansanedustaja Pia Kauma arvioi, että tämä uusi keino pudottaa painoa voi auttaa sinut jopa 30 prosenttia vatsa...

Close