Kategoriat
Kulttuuri Ulkomaat

Procol Harum kylvää kauhua Nigeriassa

(GRAND HOTEL) Pohjois-Nigerian asukkaita jo pitkään piinannut Procol Harum -ryhmä on jälleen kiihdyttänyt iskujaan. Viimeksi se hyökkäsi jumalanpalvelukseen matkalla olleiden kristittyjen kimppuun pohjoisessa Kanon kaupungissa.
”Olimme juuri matkalla kirkkoon, kun näimme viisi miestä juoksemassa pellon yli meitä kohti trumpettihousujen lahkeet lepattaen. He olivat aseistautuneet muun muassa kielisoittimin ja Hammond-uruin. Koetimme juosta pakoon, mutta he saavuttivat meidät ja aloittivat julman kiduttamisen. Esimerkiksi isoäitini he sitoivat puuhun ja soittivat hänen edessään tunnelmoivan urkusoolon silmät ummessa”, ainoana pakoon päässyt Eise Biafra muistelee edelleen järkyttyneenä.
Biafra ja hänen perheensä eivät ole ainoita, jotka ovat joutuneet kokemaan Procol Harumin kauhut. Moni ääriprogeistien hallussa oleva radioasema muun muassa lähettää jatkuvaa propagandavirtaa. Myös ryhmän kannattajien väkivaltaan kannustava 50 Whiter Shades of Pale -kirjanen on levinnyt laajalle.
Procol Harumin myötä tilanne Pohjois-Nigeriassa onkin ollut jo vuosia monimutkainen ja polveileva.
”Harva Procol Harumin ajaman elämäntavan kannattaja on kykenevä toimimaan yhteiskunnan jäsenenä. Usein he joko sooloilevat täysin muista piittaamatta tai sitten vain jumittavat ja jumittavat ja jumittavat ja jumittavat”, arvioi Lehden turvallisuuspoliittinen asiantuntija Juhani Suomen Talvisota 1939-40.
Ryhmän nimi tarkoittaa hausan kielellä ”siisti kampaus on syntiä”.
 
 

8 vastausta aiheeseen “Procol Harum kylvää kauhua Nigeriassa”

Juuri tulleen tiedon mukaan Procol Harum -liike on aiheuttanut 2:n miljoonan nigerialaisen maastapaon soitettuaan tiistai-iltana Riki Sorsan kappaleen ”Proge OK” 120-minuuttisena versiona.

Myös minun liiketoimeni ovat kärsineet. Meillä olisi vielä miljoonia rikkaita tapaturmaisesti kuolleita öljymiljonäärejä ja erinäisiin tauteihin kuolleita hartaita uskovaisia joiden perillisiä pitää etsiä kaikkialta maailmasta. Meillä on myös naapurimaiden pakolaisleireillä paljon nuorta lihaa jolle pitäisi löytää rikkaita aviomiehiä. Lagosin lentokenttä ei ole enää turvallinen saapumispaikka, progejengit kaappaavat joka toisen potentiaalisen perillisen tai liikekumppanin. Nykyään on turvallisinta saapua naapurimaa Beniniin ja sieltä aivuteitä pitkin maahamme.

Progen leviäminen Suomeen voidaan estää vain kieltämällä kaikki musiikki suomalaista iskelmää lukuun ottamatta, ja nimittämällä Katri Helena Suomen valtakunnankansleriksi ainakin seuraavan sadan vuoden ajaksi.

Procol Harum -ryhmä on saanut tänään läpi vaatimuksensa progressiivisesta verotuksesta Nigeriassa. Jatkossa jätetään verottamatta kokonaan henkilöt, joiden parran ja hiusten yhteispituus on yli kolme metriä. Suomen reggaemuusikoista 90% onkin muuttanut maahan välittömästi.

Pientähän tuo on verrattuna erästä Pohjoismaata piinaavaan J&J.Kale deathmetal-bändiin. Sen biisit soivat ympäri maata 24/7 ja julistavat tuhon sanomaa. Savon-ukko veti jo itsensä leukakeinuun pienetääkseen kestävyysvajetta ja kansalaiset luovuttavat lapsiaan valtiovelan lyhennykseen. Bändiä komppaa kirjoituksessakin mainittu Tasavallan Presidentti, jonka levy jäi pyörimään samaan kohtaan 90-luvun puolessa välissä. Kuuden rytmiryhmän(!) muodostama yhtye on julkaissut tulevaisuuden ohjekirjankin. Se on tietysti synkkä ja täynnä vaaroja ja kuolemaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Himasen raportin lukeminen vähensi bkt:ta 219 miljoonaa euroa

Valerie (ELYSIUM) Suomen bruttokansantuotteesta katosi tänään 219 miljoonaa euroa, kun jokainen kansalainen luki 388-sivuisen Kestävän kasvun malli -raportin. Pekka Himasen...

Close