Kategoriat
Seksivau

Tässä 28 asiaa, joista emme kerro otsikossa mitään

1. Kuva hauskasta näädästä. Tähän perään lisään jonkun asian, jonka löysin googlettamalla sanan näätä.
2. Toinen hassu eläin, jonka kuvan näin. Samalla keksin että olen uusjournalistisen löydön äärellä eli voin tehdä listan.
3. Fiidi.fi, jonka tarkoitus on olla niin paska, että Iltalehden omat sivut näyttävät hyviltä ja järkeviltä.
4. Siis pitääx mun oikeesti ettii näin mont kuvaa netist? No tässä on joku 23-vuotiaassa nostalgiaa herättävä lapsuuden tv-sarjan hahmo.
5.-28. Koppa kaljaa.
 

8 vastausta aiheeseen “Tässä 28 asiaa, joista emme kerro otsikossa mitään”

HAHAHAHAHA XD REPS KOPS!!! Kyllä piristi tyä miehen sunnuntai päivää tällainen juttu! Ei vaines, on se kyllä rupsahtanu tuo 23-vuotias nostalgiaa herättävä lapsuuden tv-sarjan hahmo, muistan kun Amerikkalainen tv-sarja tuli suomessa ja oli se kyllä tunnereaktiota kuvaava adjektiivi!

Olen kovasti suivaantunut kohdan 19 jättämisestä pois käsiteltävien aiheiden joukosta. Olisi soveliasta kertoa otsikoissa myös tästä päivän polttavasta asiasta, mikäli Lehti aikoo olla ”varteenotettava” tekijä Suomen mediakentässä.

Alkoi heti kurmoittaa vanhan mieltä tämmöinen, itselle kun tulee heti mieleen ne omat 28 asiaa, joista en ole vaimolleni vieläkään tohdinnut kertoa. Varsinainen regressiivinen noidankehä, olen koittanut ottaa mallia ridge forresterista, kun vaimoni kovin tykkää sarjasta. Kun aika minusta jättää, niin kyllä vaimoketta varmuudella piristää, kun jälkipolvea ja perintöä ilmaantuu hakemaan naapurin sussua myöten aina thaimaasta asti.

Kun iltapäivälehti lupaa ”outoa ja järkyttävää yllätystä”, tiedän, että luvassa on tuikitavallinen, jopa ”Blaah”-kommentin kirvoittava fakta, joka on ollut tiedossa viimeiset 500 vuotta. Koska kuitenkin kaikkein eniten himoitsen tietää juuri näistä faktoista, klikkaan otsikoita yhä uudelleen ja uudelleen. Olen samoin toimivien 4,8 miljoonan suomalaisen tavoin anonut asialle ikiliikkujan patenttia.

Kohdat 5.-28. on ammattiylpeyden huoraamisesta. Ei yhtään hassumpi hinta! Korillisesta minäkin suostuisin tuottamaan noin kahden (2) minuutin mielipahan iltalehden lukijalle. Itse asiassa, nyt kun aloin miettiä niin pullolinenkin riittäisi…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Procol Harum kylvää kauhua Nigeriassa

(GRAND HOTEL) Pohjois-Nigerian asukkaita jo pitkään piinannut Procol Harum -ryhmä on jälleen kiihdyttänyt iskujaan. Viimeksi se hyökkäsi jumalanpalvelukseen matkalla olleiden...

Close