Kategoriat
Kotimaa

Himasen raportin lukeminen vähensi bkt:ta 219 miljoonaa euroa

Underwater snoring Valerie
(ELYSIUM) Suomen bruttokansantuotteesta katosi tänään 219 miljoonaa euroa, kun jokainen kansalainen luki 388-sivuisen Kestävän kasvun malli -raportin. Pekka Himasen ja Manuel Castellsin tuottaman selvityksen lukeminen seisautti julkisen sektorin, järjestötoiminnan, satamat, transitoliikenteen, kaivosteollisuuden, pizza- ja kebabravintolat sekä jokaisen Helsingin Punavuoressa sijaitsevan yrityksen. Seisaus alkoi kello 9.30 ja päättyi kello 21.30, jolloin viimeinenkin suomalainen oli saanut koko raportin luettua.
”Toivottavasti mahdollisimman moni lukee Himasen raportin”, kommentoi pääministeri Jyrki Kataisen korvannut lähes ihmiseltä näyttävä androidi.
Vastaanotto oli innostunut.
”Ei jumalauta”, kommentoi närpiöläinen Herkko Kampakeraaminenkausi raportin tärkeintä antia.
Erilaiset ihmiset löysivät raportista erilaisia kiinnostavia piirteitä.
”Nyt vittu oikeesti”, komppasi häntä Oulussa asuva asuntoautoyrittäjä Hesekiel Thorthorthor.
Erityistä arvoa annettiin sille, miten raportin lukeminen nielaisi puoli päivää, jonka olisi voinut käyttää työskentelemiseen.
”Seinään lensi koko paska”, sanoi pedersöreläinen liikemies Jaana Eijaana.
”Aivan fantastisesti meni tämä”, kommentoi pääministeri Jyrki Kataisen korvannut lähes ihmiseltä näyttävä androidi ennen kytkeytymistään latauspistokkeeseen.

12 vastausta aiheeseen “Himasen raportin lukeminen vähensi bkt:ta 219 miljoonaa euroa”

Onneksi kansa sai taas raivostua, koska Suomen kilpailukykyhän tunnetusti perustuu raivoamisesta energiansa saavaan kaiken vihaamiseen, vastahankaiseen kyräilyyn ja emotionaaliseen sulkeutumiseen. Himanen siis onnistui kansakunnan energisoinnissa varsin kiitettävällä tavalla.

Plagionin makua tässäkin. Himanen on selvästi varastanut Stephen Colbertin RealHumanPraise twitter generaattorin. Taustamateriaalina on käytetty puolueiden vaalimateriaalia viimeiseltä 50 vuodelta.

Olisi kiinnostavaa kuulla journalistiset perusteet sille, miksi jutun yhteyteen on laitettu kuva Johannes Virolaisen haamusta?

Huolestuneena kansantuotteen laskusta Jyrki Katainen tilasi tänään 7 miljoonalla eurolla selvityksen Suomen noususta uuteen kukoistukseen. Selvityksen tekijäksi valikoitui huolellisen, klo 22.54 – 22.55 tapahtuneen harkinnan jälkeen Mao Zedongin muumio, jonka edellinen teos ”Punainen kirja” oli tehnyt Kataiseen lähtemättömän vaikutuksen.

Okei, toi texti on netissä, mut hei kuka jaxaa oikeesti lukee jotain 388 sivuu…, nii siis mitä vaan! Eihän siinä oo ees kuvia. Ei somessa oo yksinkertasesti aikaa tollaseen! Olis ees linkit yuotubeen… Nyt jää tulevaisuus multa näkemättä!

Himasen raportin julkistamisen jälkeen maailmalla on tehty 5000 myönteistä ydinvoimapäätöstä, tehtaat ovat tuhatkertaistaneet päästönsä, hipit ovat ruvenneet öljylämmittäjiksi ja jokainen kynnelle kykenevä on suhannut autolla yötä päivää. Paskan määrä ei ole enää vakio, vaan maailma tuhoutuu joka tapauksessa, kunhan viimeinenkin suomalainen on lukenut raportin loppuun, todennäköisesti tänään noin klo 23.00.

Vähän tässä huolestuttaa, että pystyykö noin tyhmä ja työtä vieroksuva kansa maksamaan meidän velat.

Jääkarhu on ollut veden alla jo yli 27 tuntia. Poistakaa se tai ilmiannan teidät eläimiinkohdistuvanjulmuudenehkäisemiskomitean sihteerille tai pääsihteerille!

Täyttä panettelua koko uutinen. Himasen raportti on säästänyt suomessa tuhansia euroja jo pelkästään ummetus lääkkeiden määrässä. Raportin kun avaa pytyllä niin on kumma jos ei putket aukea. Tätä voi myös käyttää pyyhkimiseen kiitos pehmeän sisällön. Suosittelen kaikille vatsavaivaisille.

Tuosta voisi tehdä samanlaisen parodian / komedian – SILLÄ VIIDEKIRJANENHAN TUO ON, kun aikoinaan ylellä esittetty – käsitetaiteen tohtori – suuri performanssi”, kun työtön muurari lähtee jostain keskisestä Suomesta Helllsinskiin, ja huomaan Akateemisen kirjakaupan ikkunassa miehen frakissa ja tohtorinhattu pä(ei i)ässään muuraamassa pientä tiiiliseinää. Mutta jospa hänkin – ammattilainen kun on – kokeilisi samaa eli varmaa (suoja)työpaikkaa – ei muutakuin hki:n yliopistolle hieman hakuteoksia ja muuta lukemaan ja avot väikkäri valmistui ennätysajassa muutamissa tunneissa ja heti väikkärin jälkeen promovoitiin samantien professoriksi – ja tuli kai samantien dosentuurikin – KOSKA KYSEESSÄ OLI ENNENKUULUMATTOMAN MAAILMOJA SYLEILEVÄ JA AJANKOHTAISIIN ONGELMIIN KANTAAOTTAVA JA RATKAISUJA TARJOAVA JA NOPEA TOIMINTA, selkeästi jo synnynnäinen AMMATTILAINEN. Ko henkilöä esitti Kai Lehtinen – Suuri performanssi (2008)
http://www.imdb.com/title/tt1320300/?ref_=nm_flmg_act_9
(Lahden III)Sininen ”Arvokkaan elämän käsitteen ytimenä olevasta arvokkuuden käsitteestä seuraavat eettisellä tasolla vapauden” – oleskeluyhteiskunnassa voi oleskella mm kaikenmaailman kabineteissa tekemättä mitään ja tienaten 1M€(inc moms)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Keskustelunherätysten määrä nousi Suomessa uuteen ennätykseen

aussiegall (SUOMI24) Suomessa on kuluvan vuoden aikana herätetty enemmän keskusteluja kuin koskaan aikaisemmin itsenäisyyden aikana. Tilastokeskuksen mukaan keskustelunherätysten viimevuotinen kokonaismäärä...

Close