Kategoriat
Kotimaa Talous

Keskustelunherätysten määrä nousi Suomessa uuteen ennätykseen

Having a bad hair day
Creative Commons License aussiegall
(SUOMI24) Suomessa on kuluvan vuoden aikana herätetty enemmän keskusteluja kuin koskaan aikaisemmin itsenäisyyden aikana. Tilastokeskuksen mukaan keskustelunherätysten viimevuotinen kokonaismäärä ylitettiin kuluvana vuonna jo syyskuun alussa.
Ennätys rikkoutui, kun salolainen paikallinen mies Inga Skräp totesi torilla että ”Ja sitten noi homot heittäisin kyllä takas Afrikkaan ja tappaisin kaikki vääränväriset. Haluan siis vain herättää keskustelua. Tämä oli vain vitsi ja satiiria”, Skräp huomautti.
Jo aikaisemmin viikolla Suomessa oli herätelty keskustelua muun muassa teemoilla ”ovatko ämmät ihan vitusti tyhmempiä kuin miehet eiks vaan olekin”, ”nyt mädättäjä hiljaa tai hakataan sut” ja ”eikö näistä asioista saa keskustella”.
Varsinaisten käytyjen keskustelujen määrä pysyi edelleen normaalilla pitkän aikavälin tasollaan nollassa.

15 vastausta aiheeseen “Keskustelunherätysten määrä nousi Suomessa uuteen ennätykseen”

Widdu tällaista isäm maatonta mädätystä kirjotetatte! t. Sumalanenn kanssan rintama

Keskustelu sai aikanaan porsuflunssarokotteen ja kärsii nyttemmin narkolepsiasta, siksi varmaan keskustelua herätellään nykyään niin usein.

Eikö missään saa rauhassa lukea hetero uutisia kun joka paikassa homosaatio uhkaa? Tämä on vakava ongelma. En ole enää 10 vuoteen uskaltanut avata Helsingin Sanomia kun siellä on aina joku homo saatio uutinen.

Vanhoina hyvinä aikoina ykkösavauksena oli ”On ilmoja pidellyt”, nyt on kansainvälistytty ja globalisoiduttu ja aihepiiri on laajentunut. Pikainen analyysi kertoo että korrelaatiokerroin radiokanavien juontajien yhteenlaskettujen höpötystuntien ja netin keskusteluosallistumisten vuotuisen kokonaismäärän välillä on 0.853 ja kummankin kokonaismäärä kasvaa Mooren lain mukaan. Informaatiosisältö on sen verran olematon että maapallon radiosaastetta analysoineet Galaksinlaajuisen Federaation tutkijat ovat julistaneetkin maapallon ympärille 10 parsecin laajuisen kielletyn vyöhykkeen.

Juuri tulleen tiedon mukaan keskustelunherättäjät aikovat järjestää ensi kesänä ensimmäisen yhteisen kokoontumisen, Keskustelunherättäjäjuhlat. Juhlilla muun muassa veisataan itkuvirsiä keskivartalolihavan kouluttamattoman juntin puolesta sekä saarnataan monikulttuurisuutta ja mädättämistä vastaan. Koska mädättämällä toimivat käymälät joudutaan sulkemaan ja kultivaatiota ei voida käyttää ripulin toteamiseen ja hoitoon, 20 000 – 30 000 keskustelunherättäjän ennakoidaan hukkuvan omiin ulosteisiinsa.

Asuinkaupunkini on hajuhaittojen vähentämiseksi rakentamassa kompostilaitoksen tilalle mädättämöä. Nyt kaikki barrikaadeille tätä Soylent-yhtymän laitosta vastaan, kauhakuormaajat odottavat jo tiistaina.

Kyllä se on niin epä reilua nyyhyhhyhhyy että ei meidän Jussi halla ahon Älykkäitä tieteellisijä keskustelun aloiteita oteta vakavasti se on viher vasemmistolaisten mädätystä jos olis minkänlainen demokratia niin Jussi halla ahon kaiki keskustelu aloiteet olisivat suomen Polliitisen eläämän pohjana ja perustana ja startti pisteenä mutta koska epä reilu viher vasemmisto määrää suomessa kaikesta Neuvostoliiton akenttien avulla ja haluvaa suomesta muslimi neekeri neuvoston johtaman Neuvosto dhimmi valtijon niin jussi Halla-ahon tottuutta vääristellän valheila eikä siitä ollenkaan keskustalla niinkuin siitä pitäisi kyllä minä en Kansan miehenä ollenkaan ymmärrä enkä hyväksy tämmöstä miten suomen kansa on voitu alistaa tälläsieen viher staalinismi kommunismiin kyllä tämä on niin epäreilua niin epä oieuden mukaista kyllä Oikeus pitää saada suomeen oikea oikeus joka tuomittee vain rikollisia ei sellanen demla oikeus jossa tuomitaan jussi halla aho tieteellinen älymies joka vain tieteen tosiasioita krttoo kyllä tämä on niin hirveää missä on Oikeus miksi suomi on neuvosto liitto jossa toisin ajattelijoita vainotaan nyyhyhhyhhyy kyllä on epä reilua kyllä on

Haluaisin herättää keskustelun. Voisiko Suomen laivateollisuus pelastua, jos EU määräisi kaikkiin alueellaan liikennöiviin laivoihin italialaisen merikapteenin?

Olin positiivisen iloinen kun aina hymyilevä Paavo Lipponen kävi keskustelemassa ruotsin kielestä aamu töllössä. Lipposen argumentit kuinka Abba ja Björn Borg ovat viime aikoina pärjänneet ruotsinkielen ansiosta. Levylautaselle matkasikin Abban ruotsinkielinen klassikko ”Waterloo”.

Toistuvista yrityksistä huolimatta keskustelua ei ole vielä saatu herätetyksi; kärsii luultavasti pahasta krapulasta.

Olisi toki aina parempi mitä suositumpaa homoilusta tulisi Afrikassa. Meidän pitäisi keskustella enemmän vaikkapa ruotsin kielestä. Tunsitteko esimerkiksi Strömsöön historiaa? Alunperin se oli sukuni esisisän Lauri Strömsöönn valtakuntaa ja sanonta ”ei mennyt kuin strömsöössä” tarkoitti päinvastaista kuin nykyään. Silloin 1800-luvun lopulla se tarkoitti että asiat onnistui ts. meni ihan putkeen kun asiat EI mennyt kuin Strömsöössä. Lauri Strömsö menetti kartanonsa kortilla germaanisen puliveivauksen (maija) takia ja oli oikeutusti katkera tästä, ja rupesi kiihkeäksi fennomaaniksi. Muutti nimensäkin Koskittareksi kun tiesi sen ärsyttävän Vaasan hurreja kaupunginisiä jotka joutuivat sanomaan ”Koskitar” kun LK pyysi puheenvuoroaan valtuustossa. Laurin tytär Varma Koskitar, ankara fennomaani, oli aikansa julkkis riitaannuttuaan Minna Canthin kanssa. Varma vaati Minnaa muuttamaan sukunimensä Canthista ei Kantiksi vaan suoraan Syrjäksi. Minna ei suostunut joten Varma lurautti tiettävästi pienekhkön pullollisen kustaan Minnan kaffepannuun. Tästä nousi aikanaan jopa jonkinlainen skandaali joka on tietysti hyssytelty unohduksiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Huonosti menestyvän yhtiön osakkeita ostettiin suuri määrä

buddawiggi (SUOMI) Viime vuodet huonosti menestyneen suomalaisen matkapuhelinyhtiö Nokian osakkeita on ostettu suuri määrä.  Kaupan jälkeen yhtiö on lähes kokonaan...

Close