Huonosti menestyvän yhtiön osakkeita ostettiin suuri määrä

0
10

handshakeCreative Commons License buddawiggi

(SUOMI) Viime vuodet huonosti menestyneen suomalaisen matkapuhelinyhtiö Nokian osakkeita on ostettu suuri määrä.  Kaupan jälkeen yhtiö on lähes kokonaan ulkomaisessa omistuksessa. Ennen kauppaa se oli lähes kokonaan ulkomaisessa omistuksessa.

10 lukijakirjettä

 1. derp sanoo:

  Ulkomaalaiset tulevat ja vievät meiän naiset ja työnantajat!

  (0)
 2. Taisto Trauma-Peräinen sanoo:

  Suru-uutisen saapumisen jälkeen olen Sibeliuksen sotilasmarsseja kuunnellen katsellut VHS:ltä Suomen jääkiekon maailmanmestaruusjuhlia jussi-paitaan ja valtiolippuun kääriytyneenä sekä lukenut Adolf Ehrnroothin tuotannon alusta loppuun ja päinvastoin. Lisäksi olen juonut 3 pulloa Finlandiaa. Ilmoitin töihin, että pidän kahden kuukauden sairausloman. Vaimo ja lapset syövät sen ajan kaurapuuroa.

  (0)
 3. Yrjö-Sakari Yrjö-Koskinen-Sakari, Suomen laillisuuspuolueen bunkkeri sanoo:

  Joka vuosi Urho Kekkonen on ilmestynyt minulle syntymäpäivänään ja antanut ohjeet, mitä Suomen puolesta on tehtävä. Tällä kertaa hän tulee opastamaan, miten Nokia ryöstetään Microsoftilta. “Minne Nokia saatetahan, kunnepa kuletetahan näiltä paikoilta pahoilta, poloisesta Seattlesta?” Myös Jouko Piho tärisee tässä vieressäni rystyset valkeina.

  (0)
 4. Kapsel sanoo:

  Mihin unohtui nuija sota ja sauna makkara ukko metso ja väinämöinen?!?!?!?! Tässä ihan Iso isä kääntyy sankari haudassaan!!!!!

  (0)
 5. Aino Elop, 140 kg sanoo:

  Mitä eroa on Riista- ja kalatalouden tutkimuslaitoksella ja Nokialla? – Ei mitään. RKTL siirsi susipuhelimen nettiin, ja Nokia antoi sudet puhelimensa tietokonefirmalle.

  (0)
 6. Erilainen nuori sanoo:

  Kumpujen kätkössä mullassa maan, isät katsovat toisiaan.

  (0)
 7. Toisenlainen vanhempi sanoo:

  ja miettivät että mitähän vittua.

  (0)
 8. Steve Pallomeri sanoo:

  Omistajanvaihdoksen jälkeen työpaikat säilyvät ja jopa lisääntyvät Suomessa. Yritysjohtajat peruuttavat optionsa, kestävyysvaje korjautuu, Itämeri puhdistuu ja Suomi voittaa jalkapallon maailmanmestaruuden. On lottovoitto saada Microsoft myyräntyön kautta Suomeen.

  (0)

Lukijakirjeitä ei vastaanoteta.