Kategoriat
Sähkeet

Huonosti menestyvän yhtiön osakkeita ostettiin suuri määrä

handshakeCreative Commons License buddawiggi
(SUOMI) Viime vuodet huonosti menestyneen suomalaisen matkapuhelinyhtiö Nokian osakkeita on ostettu suuri määrä.  Kaupan jälkeen yhtiö on lähes kokonaan ulkomaisessa omistuksessa. Ennen kauppaa se oli lähes kokonaan ulkomaisessa omistuksessa.

10 vastausta aiheeseen “Huonosti menestyvän yhtiön osakkeita ostettiin suuri määrä”

Suru-uutisen saapumisen jälkeen olen Sibeliuksen sotilasmarsseja kuunnellen katsellut VHS:ltä Suomen jääkiekon maailmanmestaruusjuhlia jussi-paitaan ja valtiolippuun kääriytyneenä sekä lukenut Adolf Ehrnroothin tuotannon alusta loppuun ja päinvastoin. Lisäksi olen juonut 3 pulloa Finlandiaa. Ilmoitin töihin, että pidän kahden kuukauden sairausloman. Vaimo ja lapset syövät sen ajan kaurapuuroa.

Yrjö-Sakari Yrjö-Koskinen-Sakari, Suomen laillisuuspuolueen bunkkerisanoo:

Joka vuosi Urho Kekkonen on ilmestynyt minulle syntymäpäivänään ja antanut ohjeet, mitä Suomen puolesta on tehtävä. Tällä kertaa hän tulee opastamaan, miten Nokia ryöstetään Microsoftilta. ”Minne Nokia saatetahan, kunnepa kuletetahan näiltä paikoilta pahoilta, poloisesta Seattlesta?” Myös Jouko Piho tärisee tässä vieressäni rystyset valkeina.

Mihin unohtui nuija sota ja sauna makkara ukko metso ja väinämöinen?!?!?!?! Tässä ihan Iso isä kääntyy sankari haudassaan!!!!!

Mitä eroa on Riista- ja kalatalouden tutkimuslaitoksella ja Nokialla? – Ei mitään. RKTL siirsi susipuhelimen nettiin, ja Nokia antoi sudet puhelimensa tietokonefirmalle.

Omistajanvaihdoksen jälkeen työpaikat säilyvät ja jopa lisääntyvät Suomessa. Yritysjohtajat peruuttavat optionsa, kestävyysvaje korjautuu, Itämeri puhdistuu ja Suomi voittaa jalkapallon maailmanmestaruuden. On lottovoitto saada Microsoft myyräntyön kautta Suomeen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Lehti 50 vuotta sitten: Hallitus etsii ratkaisuja alkoholinkäytön vähentämiseksi

Sami Keinänen (SMOLNA) Maan hallitus pohti tiistaisessa kokouksessaan alkoholinkäytön vähentämistä. Kokouslähteiden mukaan alkoholinkäytön vähentämiseen voitaisiin pyrkiä esimerkiksi saatavuutta rajoittamalla ja...

Close