Kategoriat
Kotimaa

Lukijat sekoittivat Turun Sanomat ja Turpaan Saatanan

Turun Sanomat eiku
(AUTOMUSEO) Valtaosa lukijoista ei pysty erottamaan Turun Sanomia ja Turpaan Saatana -julkaisua toisistaan, paljastaa Lehden teettämä mielipidekysely. Toinen julkaisuista pyrkii parodioimaan toista, mutta haastatelluista 92 prosenttia ei kyennyt sanomaan kumpi on kumpi.
”Herjausta. Tämä on herjausta. Ei siis tuo äskeinen sanomani vaan se toinen julkaisu”, kommentoi pr-työhön palkattu näyttelijä Kari Ketonen.
Mediatutkija Lothar Mandrake pitää sekaannuksia ymmärrettävänä, sillä todellisuuden ja parodian rajat ovat usein yhtä häilyviä kuin ulottuvuuksien välillä irvokkaasti kiemurteleva hulluuden verho.  Mandrake kuitenkin tarjoaa lukijoille kätevän lukuohjeen.
”Jos jonkun henkilön puheet kuulostavat täydellisen pikkusieluisuuden ja naurettavan vitsin yhdistelmältä, niin silloin kyseessä on vitsi. Tiesi henkilö sitä itse tai ei.”
Samizdat Oy ei ole samaa konsernia Turun toriparkki Oy:n kanssa.

10 vastausta aiheeseen “Lukijat sekoittivat Turun Sanomat ja Turpaan Saatanan”

Pro Finlandia -palkinnot jaettiin eilen kaikilta muilta taiteenaloilta paitsi komiikasta. Olen valmis luovuttamaan palkinnon Suomen antifasistisimmalle sarjakuvahahmolle Johan Bäckmanille tai Varsinais-Suomen johtavalle kalankääreelle Turun Sanomille tutkintapyynnön ja valtion budjetin suuruisten vahingonkorvausvaatimusten uhalla.

Lisäksi valtaosa lukijoista sekoittaa keskenään herjauksen ja kunnianloukkauksen. Toinen on vanhentunut rikosnimike, toinen on asianomistajarikos, jonka asianomistaja ei voi olla oikeushenkilö. Tämä ei kuitenkaan ole niin paha sekaannus, sillä yritys joka jättää tutkintapyynnön kummasta tahansa tuhlaa joka tapauksessa poliisin aikaa ja resursseja.
”Taatusti saadaan selville sivuston tekijät”, näyttelijä Ketonen uhosi, eikä selitä millä helvetin oikeudella eräs nimeltä mainitsematon yritys käyttää poliisia selvittääkseen kriitikoidensa henkilöllisyyden.

Dämä on häbeällisdä. Cedoset on niin ludusia, hjuva ihminisc, ettei heidä saa sovada. Dilannecomiicca on vaarallisda, hjui, midä viddu nyde menoss on. Belasdakaa Cedoset, hed on niin ludusetd, mulle dule raha kun andan cedosill candy, ei saa olla baha cedosille, mull dule paha miäli….miss on se hjuman moovi tai amnesty, dulla ny abuun ….niin baha miäli dule…Ceijo on civa ja anda dollari…voi ei..mää bargun govast silmätt däytte…misä on diisent cohduullisuuss. mnää cysyn vaan…oi ei mnää barcun cocast ….auddakka mnuu…

Turu Sanomi nii itkettäs, ko pihal paha poja viskas hänt pilasivustol. ”Byääää, ko sattusis, mää kerron äitil ja isoil pojil, nee antta teil selkkä. Mää oon iso, hyvin toimentulev miäs ja mää irtisano väkke minkä kerkki, mut huumori mää en ymmärrä yhtikäs”, TS volisis.

Tämä on kuin sekoittaisi natseja ja juutalaisia keskenään. Salolainen sai korvilleen muutamassa tunnissa Kaliforniasta käsin.
Päitä pölkylle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kansa huolissaan ryyppäämisperinteen katoamisesta

ksilvennoinen (HELSINKI) Kansalaisjärjestöt ovat ilmaisseet huolensa tavasta, jolla ryyppääminen on kokonaan poistettu peruskoulun yhteisistä tapahtumista. Juhlapyhinä päihtyminen on pitkään ollut...

Close