Kategoriat
Kotimaa

AKT syyttää Hilkka Ahdetta Jimmy Hoffan murhasta

(KUOPPA DETROITISSA) Auto- ja kuljetusalan työntekijäliiton AKT:n puheenjohtaja Timo Räty on tarkentanut väitteitään luottamuspulasta järjestön johdon ja entisen viestintäpäällikön Hilkka Ahteen välillä.  Rädyn mukaan luottamusta rapautti se, että Ahde on ehdottomasti ja varmasti syyllinen Jimmy Hoffan murhaan.
”Emme voi hyväksyä tällaisia hyökkäyksiä rehellisiä ay-johtajia kohtaan”, Räty totesi.
Rädyn mukaan luottamus Ahdetta kohtaan alkoi rakoilla jo siinä vaiheessa, kun hän sai kuulla kumminsa veljeltä, että tämän entisen työtoverin vaimo oli väittänyt Ahteen haukkuneen lähikaupan kassalle Virve Rostin Tuolta saapuu Charlie Brown -kappaletta, vaikka kyseessä on Rädyn mukaan ehdoton iskelmäklassikko.
”Emme voi hyväksyä tällaisia hyökkäyksiä rehellisten ay-johtajien musiikkimakua kohtaan”, Räty totesi.
AKT:n joukoissa on kuohunut viime aikoina. Räty ei kuitenkaan halua tuomita AKT:n hallituksen varapuheenjohtaja Veijo Ruonalaa, jonka epäillään pahoinpidelleen Ahdetta puolustaneen ay-aktiivin.
”Emme voi lähteä käsittelemään näitä pahoinpitelyjä tai työpaikkakiusaamisia järjestön sisällä ennen kuin oikeusprosessit on käsitelty asianmukaisesti.”

3 vastausta aiheeseen “AKT syyttää Hilkka Ahdetta Jimmy Hoffan murhasta”

Hilkka Ahde saattaa myös suurella todennäköisyydellä olla Vickanin vauvmasusta pullahtaneen pikkuprinsessan isoäiti. Hänhän on lähes Silvian kaksoisolento eikä Kaarle tunnetusti taida niin tarkkaan katsoa millä järvellä soutaa.

AKT:ssä on erehdytty hallituxen herraseurassa pitämään pikkujouluja naisten mutapainikilpailuna. Myös varapuheenjohtaja unohti olevansa nainen. Siksi nujakka tapahtui. Ja kaikki ovat pahoillaan, tietämättömiä ja tapahtumahetkellä todella humalassa.

Kun viimeksi tarkistin, niin naisen pahoinpitely kuului jokamiehenoikeuksiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kevät on myöhässä

(EI HAKANIEMEN RANTA) Kevät on tänä vuonna selvästi myöhässä. Viime vuonna tähän aikaan oli jo maaliskuu, mutta nyt mennään edelleen...

Close