Kategoriat
Kotimaa

Kevät on myöhässä

(EI HAKANIEMEN RANTA) Kevät on tänä vuonna selvästi myöhässä. Viime vuonna tähän aikaan oli jo maaliskuu, mutta nyt mennään edelleen helmikuuta. Tilanne huolestuttaa Ilmatieteenlaitoksen tutkijoita.
”Pertti, tules kuuntelemaan mitä taas yksi idiootti kyselee. Yhdistänkö tämän Hyrynsalmelle, Weather Service Internationaliin vai Marjatan seksipuhelimeen?” varoittaa tutkija Noenvarmana Kerro.
Turun poliisi epäilee, että kevät saattaa olla myös kaapattu. Pääepäilty on Tommi Läntinen, jonka uskotaan vaihtaneen kevään yhteen kappaleeseen Jari Litmasia.

3 vastausta aiheeseen “Kevät on myöhässä”

Se että helmikuu kestää näin pitkään johtuu aivan täysin ilmastonmuutoksesta! Ilmastonmuutos, ilmastonmuutos, ilmastonmuutos…

Takana on lennon-marsilainen anarkinen ryhmä jota rahoittavat mahdollisesti retromaanit ja muut monoseksuaaliset enemmistöt. Lisäksi on merkkejä että jäljet johtavat Sylttytehtaalle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Iltapäivälehtien ihanat prinsessaliitteet syntyivät terveinä

(LEHTIPISTE) Pitkään odotetut iltapäivälehtien prinsessaextrat putkahtivat turvallisesti maailmaan tänään aamuyöllä. Ilta-Sanomien lapsi painoi 1 kannen ja 18 sisäsivua, Iltalehden puolestaan...

Close