Kategoriat
Kotimaa

Iltapäivälehtien ihanat prinsessaliitteet syntyivät terveinä

(LEHTIPISTE) Pitkään odotetut iltapäivälehtien prinsessaextrat putkahtivat turvallisesti maailmaan tänään aamuyöllä. Ilta-Sanomien lapsi painoi 1 kannen ja 18 sisäsivua, Iltalehden puolestaan 1 avausaukeaman ja 24 sivua liitettä. Ympäri Suomea on jännitetty, syntyvätkö liitteet ajallaan vai viekö ympärivuorokautinen päivystäminen vanhempien voimat liian varhain.
Kauniit sisarukset muistuttavat monilla tavoin toisiaan, sillä molemmilla on sininen iho, keltaiset silmät ja tosi ihanat pienet kruunulogot ympäri etusivua. Asiantuntijat ovat jo ehtineet epäillä läheisempääkin sukulaissuhdetta, sillä molemmissa vauvoissa näkyy sama suttuinen valokuva, jonka Ruotsin kuningashuone oli ladannut Facebookiin. Rojalistien mukaan on aivan normaalia, että vuosisatoja keskenään paritelleet sukulaiset tuottavat hieman sisäsiittoisia jälkeläisiä.
Kuninkaalliset vauvaliitteet ovat terveitä. Varsinaista informaatiosisältöä niissä ei ole, joten niiden lukeminen ei aiheuta välitöntä vaaraa, joskin lääkäreiden mukaan liiallinen syventyminen saattaa aiheuttaa akuuttia hellamunguudeli-taivastelua ja orastavaa idiotismia.

5 vastausta aiheeseen “Iltapäivälehtien ihanat prinsessaliitteet syntyivät terveinä”

Olen pettynyt siihen ettei lehtilehti ota kantaa rinrempsan nimen suhteen. Mistä nyt tiedämme onko se sovelias vai ei?

Muualla maailmassa prinsessan syntymästä on uutisoitu mm. näin: ”Pieni tyttö syntyi ja jäi henkiin. Kuten noin 40 miljoonaa muuta tyttöä tänä vuonna – ja reilut 40 miltsiä poikaa päälle. Erikoista syntymässä on se, että se tapahtui pohjoisessa melko pienen väestönkasvun maassa.”
Ja: ”Syntyi vauva Ruotsinmaalle. Katso kuvat! No joo, älä sit katso, samalta se näyttää kuin muutkin maailman vauvat. Joskin ihonväri on pari sävyastetta vaaleampi kuin keskivertovauvalla.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Ruotsin demokratiavaje kasvoi jälleen yhdellä

(TUKHOLMA) Ruotsia vaivaava demokratiavaje syveni jälleen tänään torstaina, kun maahan saatiin uusi perijätär pönkittämään sen perustuslaillista monarkiaa. Demokratiavaje on hirmuisen...

Close