Kategoriat
Paavi Ulkomaat

Ruotsin demokratiavaje kasvoi jälleen yhdellä

(TUKHOLMA) Ruotsia vaivaava demokratiavaje syveni jälleen tänään torstaina, kun maahan saatiin uusi perijätär pönkittämään sen perustuslaillista monarkiaa. Demokratiavaje on hirmuisen nätti ja sillä on tosi ihanat vanhemmatkin, joten – tuituitui! – kaikkien mielestä on helt okej, että siitä tulee aikanaan elinikäinen valtionpäänainen, jonka valtaoikeudet luojan kiitos rajoittuvat iltapäivälehtien irtonumeromyynnin kasvattamiseen.
”Vauva! Ruotsalaiset vauvat on niin paljon kauniimpia kuin suomalaiset vauvat! Se on maailman kaunein vauva!” koko Suomi analysoi tapahtunutta.
Kohdusta kuninkaallisen hienostuneesti tipahtanutta demokratiavajetta juhlistettiin ampumalla kunnialaukaukset tykeillä, koska ei ole mitään hienompaa kuin se, kun Maapallolle saadaan uusi ihminen, paitsi kun se ihminen syntyy kenties maailman tasa-arvoisimman valtion epätasa-arvoisimmille vanhemmille, jolloin det är en komplett annorlunda juttu ja älä nyt hermostu, sehän on vain hauskaa että Ruotsissa on tuollainen umpisuolen kaltainen jäänne jostain menneiltä ajoilta.
Seuraavan kerran demokratiavajetta juhlistetaan luultavasti Iso-Britanniassa, mutta niiden lapset ovat rumia jo syntyessään, joten eipä juuri kiinnosta.

11 vastausta aiheeseen “Ruotsin demokratiavaje kasvoi jälleen yhdellä”

Söikö Daniel istukan jo paikan päällä?
Vai vietiinkö jälkeiset doggiebagissä kotio, jossa hovikokki valmistaa siitä maittavan päivällisen? Jos Danielille ei maistu, niin veikkaan että Kaarle pistelee sen kyllä hyvällä halulla…

Jos Danielille alkaa tulla lähipäivinä paineita, niin appiukko kyllä tietää paikat jossa ne saa purettua.

Hovi oli torstaiaamuna haltioissaan uuden jäsenensä diplomaattisista taidoista. ”Vickanin vatsassa olleen videokameran kuvissa vauva huiskutti jo kädellään etelästä pohjoiseen ja lännestä itään ja hymyili ikenet loistaen. Se myös pyrki kättelemään kaikki vastaantulijat ja kyseli innokkaasti ’Hur står det till’ elikkä kuinkas seisoo”, kertoo hovin tiedotusharjoittelija Pelle Svanslös.
Myös Skepsis oli hämillään tapahtumasta. ”On nyt sitten empiirisesti todistettu, että hymyilevät robotit pystyy lisääntymään. Taidankin tästä ruveta saarnaamaan Jeesusta ovelta ovelle”, toteaa järjestöjyrä Usko Taikanen.

Lapsi syntyi paljon kiinalaisempaan maailmaan kuin missä hänet saatettiin alulle Saabin takapenkillä.
Volvokin on heillä.

Tuore kruununprinsessa järjesti tiedotustilaisuuden kuninkaanlinnassa torstaina alkuillasta. ”No ensin se teidän punatukkainen muumimamma kävi meillä ja taputti mua mahanahkan läpi. Sitte teidän pääministeri sano, et tarvitaan onnistumista ja kasvua – hyvä, menkää ja kasvakaa. Niin mä ajattelin, et onnistumisen edellytykset on olemassa, kun noi finnjävelitkin on noin hyvin messissä. Pörssiin kerkeen listautua kyllä vasta huomisaamuna”, vauva jokelteli.

Putkat ovat Suomessa tänään tyhjiä. Hymy on herkässä kun asiakkaat heiluttavat pienen pieniä Ruotsin lippuja.

Justiinsa selvisin Madeleinen syntymähumalasta, niin nyt sitten vielä tämä! Härregyyd! Herättäkää sitten kun on Estrellan kruunajaiset!

3kg:n Estelle ei ole vakuuttanut markkinoita. Kuningaskunnan suosion syöksy jatkuu. Sveabankin päähoitaja Astrid Lindgrenin mukaan kuningashuoneelta odotetaan uusia avauksia myös prinssipuolelle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Poliisi ottaa käyttöön VR:n lippujärjestelmän

(BSOD) Poliisin tietojärjestelmäuudistuksen takia kaikki viranomaistoiminta hoidetaan tulevaisuudessa VR:n lippukaupan avulla. Uuden järjestelmän toimittaa Tieto, jonka mukaan eri alojen tietojärjestelmiä...

Close