Kategoriat
Kotimaa

Poliisi ottaa käyttöön VR:n lippujärjestelmän

(BSOD) Poliisin tietojärjestelmäuudistuksen takia kaikki viranomaistoiminta hoidetaan tulevaisuudessa VR:n lippukaupan avulla. Uuden järjestelmän toimittaa Tieto, jonka mukaan eri alojen tietojärjestelmiä yhdistämällä saavutetaan merkittäviä kustannussäästöjä. Lisäksi säästöjä tulee siitä, että vekotin ei toimi koskaan, joten käyttäjät eivät hukkaa aikaa sen kanssa tappelemiseen.
”Tämä on merkittävä edistysaskel poliisin tietohallinnossa, jossa on aiemmin lähdetty siitä, että työt pitää saada tehtyä. Uusi järjestelmä vähentää poliisien stressitasoa, koska he voivat olla varmoja siitä, että kaikki on aina totaalisen jumissa”, kommentoi vanhempi integraattorivastaava Nasalis Larvatus-Pitkänen.
Jatkossa poliisin uudella järjestelmällä pystyy tulostamaan sakkolappuja, joissa hyödynnetään dynaamista hinnoittelua. Toiminnallisuus tulee käyttöön vuonna 2013, jolloin valmistusmisarviota lykätään kahdella vuodella, jonka jälkeen vuonna 2018 todetaan, että ei sillä mitään sakkoja pysty kirjaamaan, mutta hyvin on pysynyt lämpimänä helmikuussakin, kun nostaa jalat serverin päälle töihin tullessaan.

9 vastausta aiheeseen “Poliisi ottaa käyttöön VR:n lippujärjestelmän”

Lakkautitte meitin varuskunnan. Lopetatte kunnat. Ihan passeliin saumaan tää uudistus. Kyöstipöystit voi rauhassa lepäillä Tetriksen äärellä, kun meitin käytöstä poistetut hävittäjät nousee Helsingin ylle. Ihan vaan penkkarihengessä halutaan jakaa teille vähä namuja, kun ootte kaiken hoitanu niin mallikkaasti.

Odotamme aikaa jolloin passihakemuksen sekä passin noudon voi tehdä intternetissä. Kerpele kun ei ole enää 10 vuoden passeja.

Onneksi tätä järjestelmää ei käytetä vankien vapautumiseen. Olisihan se törkeää jos joutuisi koko tuomion lusimaan eikä pääsisi pyssyllä ammuskelemaan ja kännissä ajelemaan. Epäilen vahvasti saadaanko kyseinen järjestelmä toimimaan ennen kuin maassa on taas vihreä sisäasianministeri.

Kiitos VR. Liikennekatkosten takia pääsin jopa tänään Rovaniemeltä Helsinkiin tuomaan joululahjat sukulaisille. Mutta kiitos myös poliisi. Mun jauhe- ja nestemäiset Viron-tuliaiset pääsee viimein perille.

Tämäkö korvaa Janne Porkalta vuonna 2001 poliisin kevät päiville lahjoituksena saadun onnenpyörän, johon on myöhemmin poliisin toimesta monistettu kaikkiin kenttiin rosvosektori. häkki on heilunut tasaisen varmasti päivästä toiseen ja toimintavarmuus on osoittautunut sörkan katukalluppeissa olevan eu:n huippuluokkaa. vain ranska jossa tuomio luetaan patongin pituuden mukaan johtaa kykymittauksia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Päätoimittajat polttivat sotilaspassit, siltarummut, rintaliivinsä ja lomat

(SIVU KAKSI) Maakuntalehtien päätoimittajien rauhallisena alkanut mielenosoitus riistäytyi käsistä, kun sotilaspassien lisäksi poltettiin myös siltarummut, rintaliivit ja lomat. Ajatus yhteisestä...

Close