Kategoriat
Ulkomaat

Putin kiistää vilpin Ahteen irtisanomisessa

(MOCKBA) Venäjän presidentti Vladimir Putin kiistää epäilyt siitä, että AKT:n viestintäpäällikkö Hilkka Ahteen erottaminen kertoisi demokratian huonosta tilasta ammattiliiton sisällä.
Putin korostaa, ettei Venäjä hyväksy minkäänlaisia rajoituksia kansalaisten oikeuksiin.
”FSB on vahva järjestö, joka on aina taistellut työntekijöiden oikeuksien puolesta. Siten tulemme toimimaan jatkossakin”, todetaan Putinin tämänpäiväisessä tiedotteessa. Putin korostaa tiedotteessaan myös, että kaikki toimet, joilla liiton johdon kannalta ongelmalliset asiat on pyritty kätkemään julkisuudelta ja poikkeavat mielipiteet vaientaa, on tehty vain luottamuspulan vuoksi:
”Kun johtajaa on yritetty jatkuvalla syötöllä kyseenalaistaa ja nakertaa, katsoi hallitus että vaaleilla valitun johtajan työskentelyrauhan turvaamiseksi on ryhdyttävä toimiin, joilla lopetetaan jatkuva kyseenalaistaminen”, tiedotteessa todetaan. Putin valittelee tapahtuneessa myös sitä, että liitossa on nyt aloitettava prosessi, jossa etsitään nyt erotetun tilalle uusi kaverin vaimo, jolle järjestetään hyväpalkkainen duuni kyselemättä liikaa pätevyyden tai näyttöjen perään.

4 vastausta aiheeseen “Putin kiistää vilpin Ahteen irtisanomisessa”

Suosittelen kysymään hyvää ystävääni Mara Ahtisaarta sovittelijaksi.

Paskat jostain Ahteista, kuka perkele söi neuvotteluhuoneen pullat! Poliisi paikalle!

Rädyssä ja Putinissa on yllättävän paljon samaa näköä… jospa ”Timo Räty” onkin vain Putinin toinen ilme? Putinillahan on tähän asti uskottu olevan vain yksi ilme, toisin kuin esimerkiksi luonnenäyttelijä Steven Seagalilla, jolla on 2 ilmettä: ”hattu päässä” ja ”ilman hattua”.

Tanskasta sähkötetään, että se Steven Seagalin toinen ilme on feikki-juttu. Kööpenhaminan ala-asteen 5B:n pojat olivat PhotoShopilla lisänneet hatun siihen ensimmäiseen ilmeeseen. Sama huligaanijoukko on luotettavien lähteiden mukaan harrastenut tuollaisten pilailukuvien ja -videoiden tekoa aiemminkin. FBI tutkii asiaa.
Guantanamooon tuollaiset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
AKT syyttää Hilkka Ahdetta Jimmy Hoffan murhasta

(KUOPPA DETROITISSA) Auto- ja kuljetusalan työntekijäliiton AKT:n puheenjohtaja Timo Räty on tarkentanut väitteitään luottamuspulasta järjestön johdon ja entisen viestintäpäällikön Hilkka...

Close