Kategoriat
Politiikka

Vanhoilliset muslimit kiittelevät Halla-ahon valokuvanäkemystä


(TORNIO) Kansanedustaja, tai no kansan ja kansan, Jussi Halla-ahon kielteinen kanta omien kuviensa julkaisemiseen on otettu erittäin myönteisesti vastaan arabimaissa.
Esimerkiksi al-Qaida-verkoston pääideologi Anwar al-Awlaki muistuttaa, että Halla-ahon näkemys on täysin yhteneväinen vanhoillisen islamin kanssa, jonka mukaan ihmisten ja eläinten kuvaaminen on kiellettyä.
”Totisesti minä sanon, norjalaisvillapaidat, huonosti istuvat poplarit ja pakeneva hiusraja ovat kauhistus Herran silmissä”, al-Awlaki sanoi internetiin lähetetyssä videoviestissä. Tai no sanoi ja sanoi, kuka tässä nyt on ehtinyt arabiaa opiskella, kun on ollut pakko kerrata ruotsin epäsäännöllisiä verbejä, niin saatana.
Halla-aho julisti aiemmin keskiviikkona fatwan tamperelaista Aamulehteä vastaan, koska oli paha olla eikä päässyt sylkkyyn. Julistus keräsi välittömästi runsaasti kannatusta niiltä, joilla on paha olla ja jotka eivät pääse sylkkyyn.

20 vastausta aiheeseen “Vanhoilliset muslimit kiittelevät Halla-ahon valokuvanäkemystä”

Ei voi olla niin ettei suomalainen poliitikko, vieläpä niin tärkeä mies kuin Suuren Suomalaisen Nettimaahanmuuttajakeskustelun Profeetta, joutuisi makaamaan median tulituksessa ilman lupaa ampua ysimillisellä reikäpääluodilla toimittajaa otsaan, noin niinkuin retorisena sanaleikkinä tuo jälkimmäinen ymmärrettävä.

Tämä journalistinen helmi olisi kaivannut kuvaa herra Halla-ahosta.

Lehti on täten boikotissani ja ihan turha tulla kyselemään haastatteluja.

Voi miettiä ihan itse että jos huomaa näyttävänsä Alivaltiosihteri-ryhmän jäseneltä niin haluaako niitä kuviaan mihinkään.

Median tulisi lukea persujen vaaliohjelma jossa on selkeästi otettu kantaa tähän postmoderniin tekotaiteeseen. Kuten jo on todettu, persujen ylenvoimainen vaalivoitto tarkoittaa sitä, että jatkossa lehtien tulee toimituksessa ottaa käyttöön vaaliohjelmassa mainitut taidekritiikit. Lehdistötuen ehdoksi voitanee jatkossa laittaa oikea valkotasapaino sekä lisätä ennakkosensuuri kaikkiin poliitikkoja koskeviin valokuviin.

Herrammakiesus, julkaisitte tuollaisen! Edes Osaman kuolinkuva ei voi olla hirveämpi. Hävetkää, saatanat!

Aamulehti ei saa kuvata elävää olentoa, sillä viimeisellä tuomiolla päätoimittjan olisi kyettävä puhaltamaan siihen henki. Muuten hän joutuu helvettiin. Ajatelkaa, jos onnistuisi koko painoksesta tuottaa näitä korkean profiilin kalpeita punaposkia.

Valokuvaan vangittua tosirakkautta ei tulisi kätkeä katseilta, eikä hulmuavahiuksisten nuorten onnen hetkeä hävetä. Ilkeinkään imaami tai suurinkaan mufti ei voine sanoa tällaiselle romanssille ”ei”.
http://i.imgur.com/KfyAY.jpg

Halla-Aho on ensimmäinen lähettämäni profeetta Muhammedin jälkeen, joten hänenkin kuvansa tekeminen on loukkaus minua kohtaan. Ville Ranta, hillitse itsesi.

Jos mua ei nyt heti oteta sylkkyyn ja hallitukseen, niin persujen kannatus on seuraavissa vaaleisa 150 %

Törkeää, nyt kaikki hommalaiset eduskuntatalon edustalle protestoimaan profeetan kuvan julkaisua. Kaikki mukaan polttamaan Lehtiä ja vaatimaan kuolemaa suurelle saatanalle Suome… eiku hetkinen. Ja kaikki tuotteet boikottiin joiden alkuperämaa on Suom… eiku perkele

Islamilaisen taideperinteen mukaisesti tulevaisuudessa Halla-Aho esitetään pelkästään geometrisinä kuvioina, joista ympyrä kuvastaa yhtä Jumalaa, kolmio harmoniaa, neliö fyysistä maailmaa ja keskisormi Halla-Ahoa.

Hallaa-allallaa-haahoohaa! Hallaa-allallaa-haahoohaa! Hallaa-allallaa-haahoohaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Persuvastainen salaliitto esti toimittajien lakkoaikeet

(ULIULI) Alkuviikosta ratkenneen lehdistön palkkakiistan taustalla vaikutti jopa kansainvälisiä intressejä. Lehden haltuunsa saamien sekavien blogikirjoitusten mukaan pattitilanteeseen ajautuneet neuvottelut aukesivat...

Close