Kategoriat
Kotimaa

Persuvastainen salaliitto esti toimittajien lakkoaikeet

(ULIULI) Alkuviikosta ratkenneen lehdistön palkkakiistan taustalla vaikutti jopa kansainvälisiä intressejä. Lehden haltuunsa saamien sekavien blogikirjoitusten mukaan pattitilanteeseen ajautuneet neuvottelut aukesivat vasta kun laaja perussuomalaisia vastaan suunnattu yleismaailmallinen salaliitto puuttui asiaan.
”Lyhyesti sanottuna salaliiton edustajat sanelivat sopimusehdot, koska sen mukaan toimittajien lakko olisi ollut äärimmäisen vahingollinen persuvastaisen salaliiton toiminnalle”, kertoo ahkera nettikirjoittaja Lauri-Aimo Vihaoksennus.
Kaiken varalta salaliitto oli valmistautunut lähettämään Suomenlahden jäiden ylitse Saksaan vapaaehtoisia suomenruotsalaisia sekä kulttuuriväkeä levittämään sikäläiseen mediaan valheellista tietoa perussuomalaisista ja valmistautumaan myöhemmin tehtävään maihinnousuun. Suomen takaisinvalloituksen johtajaksi oli suunniteltu jotain homoa.
”Kaikesta huomaa, miten valtava tämän salaliiton voima on ja miten täysin perussuomalaisia kannattavat äänet on maassamme vaimennettu. Esimerkiksi lehtien blogeissa ei saa, eikun ei siis, tarkoitin että verkon keskustelupalstoilla ei pääse, äh, siis, öö, sitä olin sanomassa että tässä haastattelussakaan en, ää. Tuota, tarkoitin siis että minusta on väärin jos joku kritisoi perussuomalaisia koska se rajoittaa sananvapautta. Siksi se pitäisi kieltää”, Vihaoksennus selittää.

5 vastausta aiheeseen “Persuvastainen salaliitto esti toimittajien lakkoaikeet”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Persujen kritisoijat todella, todella onnellisia edustajien uhkailusta

(TODELLAKIN) Perussuomalaisten kansanedustajat ovat saaneet nimettömiä uhkauksia, joista yhdestä on tehty rikosilmoitus. Puolueen sisällä toimiviin maahanmuuton vastustajiin kriittisesti suhtautuvat tahot ovat...

Close