Kategoriat
Kotimaa Talous

Suomi pelastui täpärästi lopulliselta tuholta

(MARCIA LONKA) Suomen valtio, kaikki lapset ja erityisesti vanhukset, jotka koskaan eivät saa niin hyvää hoitoa kuin ansaitsisivat vaikka tämä maa on rakennettu hiellä ja työllä ja sotimalla mutta nykyään ihmiset eivät ole edes siihen tyytyväisiä kun potkitaan päähän ihan puhtailla kengillä ja usein jopa sisätiloissa eikä ihan kovin pitkään kerrallaan ja olin sanomassa että pelastuivat liki varmalta tuskalliselta ja sadistisesti pitkitetyltä kuolemalta, kun lentoemäntien ja stuerttien lakko viimein loppuviikolla päättyi peräti kymmenen raskaan, ahdistavan ja ihan tosi tyhmän päivän jälkeen.
Liki kaikki asiantuntijat, eli peruskoulun yhteiskuntaopista noin seiskan saaneet toimittajat, arvioivat että yksikin päivä liikaa olisi syössyt koko maamme tuliseen rikinkatkuiseen järveen, josta ei nousta edes nuorten toimeentulotukea leikkaamalla.
”On selvää, ja kun sanon että on selvää, tarkoitan että näin meille on elinkeinoelämän johdosta jankattu ja mehän sen uskomme koska eipä tässä paljon muuhun ole aikaa tai kykyä, että nykymaailmassa työntekijöiden etuja pitää leikata, koska niitä pitää leikata, koska niitä pitää leikata”, arvioi skribentti Jaakko Toimittajan-Kommentti.
Hän muistuttaa että aukottomasti on todistettu, tai ainakin kai sanottu joskus jossain jollekin, että henkilöstökulut vievät yritysten tuloista jopa 152 prosenttia, joten niitä on pakko leikata, koska muilla tavoin ei voida säästää tai hankkia lisätuloja eikä mitään muutakaan, älkää nyt jaksako kysellä tällaisia vaikeita kun mulla on kiire kentälle kyselemään Mantereen perheeltä, paljonko harmittaa kun Kaukoidän loma vaihtuikin lomaan Välimerellä varmaan hurjan paljon ja eikö olekin aika vaikeeta mitä.
”Lisäksi on aivan kestämätöntä, että Suomessa lakko-oikeus on taattu myös niille, joiden lakoista on jotain vaikutuksia”, Toimittajan-Kommentti lukee vielä lopuksi paperista.
Lehti yritti vielä tavoittaa toimituksen seinää kommentoimaan, eikö joskus ollut puhetta sellaisesta kuin tasapuolisesta journalismista, mutta sillä oli liian kiire keksiä kansalaisjournalistista lähestymistapaa.

3 vastausta aiheeseen “Suomi pelastui täpärästi lopulliselta tuholta”

Pysäköinninvalvojien lakko olisi katastrofi koko yhteiskuntarakenteelle. Lakkotilanteessa kaikenlainen pysäköinti olisi kiellettävä koska valvomattomana toiminta voisi ryöstäytyä käsistä, mutta valvonta olisi lakonalaista työtä ja siten laitonta rikkurihommaa. Kieltäminen olisi siten loogisesti ristiriitaista, ja pian joka paikka olisi täynnä pysäköityjä autoja ja kukaan ei pääsisi kulkemaan ja mikään tavara ei liikkuisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Lukijat ihastuivat Lehden uusiin verkkosivuihin!

(HS NEXT) Lehden odotettu ulkoasu-uudistus on saanut voittopuolisen myönteisen vastaanoton lukijoiden keskuudessa. Päätimme tehdä asiasta näin ihan oikean jutun, jotta...

Close