Kategoriat
Politiikka Ulkomaat

Nettikeskustelijat Tukholman iskusta: Lalla-lalla öllöllöö äbäläwäbälä

(ZUCKERBERG-ABRAMS-ZUCKERBERG) Internetin keskustelupalstoilla on virinnyt kiivas ns. keskustelu Tukholman eilisistä pommi-iskuista. Asiasta on myös uutisoitu vilkkaasti, koska se tapahtuu internetissä ja mukana saattaa olla jopa iPadilla kirjoitettuja viestejä. Tuttuun tapaan nettikeskustelussa on pohdittu muun muassa lalla-lalla, äbäläwäbälä sekä öllöllöö.
”Diipadaapa lallatilaa Alexander Stubb bluubluubluu Astrid Thors lalallalalalalaa islamistit muhmuhmuhmuuu”, kommentoi nimimerkki Katkera Työtön [viestin kirjoitusvirheet korjattu].
Samaa mieltä on myös nimimerkki Kaunainen Työtön, joka muistuttaa myös että ”liibatilaabati töttöröttötötötöö sivilisaatioiden törmäys gettoutuminen ja muutamia muita sanoja jotka kopioin wikipediasta lalla-lalla” [kirjoitusvirheet korjattu].
Yleisesti ottaen keskustelijat pitävät parhaana vaihtoehtona, että iskun takia kehitysapu lopetetaan, vähemmistöjen asemaa heikennetään, työttömyysturvaa karsitaan, irtisanomissuoja ja lakko-oikeus poistetaan, humanistinen ja yhteiskuntatieteellinen koulutus lakkautetaan ja vanhustenhoidon määrärahoja lisätään tuntuvasti. Myös faktojen tarkastamisesta ja mielipiteiden perustamisesta niihin olisi pikimmiten luovuttava.
Tapauksen on arveltu lisäävän perussuomalaisten kannatusta, koska mikäs sen mukavampaa kuin ratsastaa väkivallalla. Puolueen veikeän maskotin Vesa-Matti Saarakkalan odotetaan antavan julkilausuman, jossa hän korostaa muistuttaneensa suomalaisia jo moneen kertaan siitä, että hän osaa kirjoittaa mutta ei lukea.

21 vastausta aiheeseen “Nettikeskustelijat Tukholman iskusta: Lalla-lalla öllöllöö äbäläwäbälä”

Nimim. ”veronmaksaja” on lisäksi sitä mieltä, että Suomen pitäisi hommata atomipommi, Vihreät voisi lähettää somaliaan koska ne niin tykkäävät somaleista, Soinista presidentti niin maailma pelastuu ja armeija kaduille sekä sotaveteraaneille ilmaiset bussikyydit. Lisäksi työttömät somalit voisi pistää lumitöihin kun itse ei ehdi kun pitää kirjoittaa nettiin että miksei kukaan tee lumitöitä.

Moi. Olen joko tyhmä tai sitten täällä ei enää yhtään kätevästi löydy semmosta edellinen uutinen -nappia. Se nappi oli paras asia sivustollanne, tahtoisin kovasti että voisi jotenkin nähdä muunkin kuin tuon uusimman jutun. Nätithän nämä uudet sivut on, mutta miksi piti poistaa kaikki vanhojen sivujen hyvät ominaisuudet, kuten juurikin tuo juttujen kronologinen selailu ja ne ehkä 5 viimeksi julkaistua juttua. Että niin. Harmittaa kun pitää nähdä vaivaa eikä kaikki oo heti mulla.

Mä oon, jollain tavalla, sanoisinko vähän miedompaa mamukriittistä liikettä, koska mä edustan näitä hommalaisia. Siinä mielessä, siinä on taas paljon, ennenkaikkee tätä vanhempaa kansallismielistä sukupolvea, jotka jollain tavalla aina katsoneet niinku tällästä liikettä niinkun, käsittänyt aina Hitleriksi ja justiisa tälläiseksi, mikä on niinku negatiivistä. Että jos nyt saatas kerrankin tää asia sillä tavalla että, kaikki käsittäs että puhuttas isänmaasta. Suomesta.
Mä en millään pidä siitä että tänne tuodaan neekereitä, joiden normaalisti kuuluu olla Afrikassa.
Enhän minäkään lähde sinne syömään heidän banaanejaan.

Olen kirjopittajan ”pilalla” kanssa samaa mieltä. Kaipaan aikoja kun Lehti vielä isoin otsikoin vaati rajoja kiinni ja homoja takaisin afrikkaan. Nykyään meno on vaan niin punaviherstalinismi islam islam Astrid Thors hottentotti.

Minusta ainoa lääke näitä yksikulttuurisista fundamentalistimaista vaikutteita ottavia vastaan on tehdä myös Suomesta yksikulttuurinen fundamentalistimaa. Seuraavaksi voimmekin sitten alkaa tosissaan sotimaan muita yksikulttuurisia teokratioita vastaan ihan kuin vanhaan hyvään keskiaikaan! Mikään ei nimittäin turvaa naisiamme ja lapsiamme yhtä hyvin kuin vieraskulttuurisia vastaan julistettu pyhä ja totaalinen sodankäynti!

Kuisma on puheenjohtaja! Kauan eläköön Suomen kansa, kauan eläköön liikkeemme.

Mutta ongs teillä maar tieteellistä näyttöä asiasta nääs? Ja missä on joulukalenteri? Vaalikonekin alkaa olla ajankohtainen.

Ahdistavia ihmisvihaajia ja rasisteja ne Hommalaiset. Rasismi saadaan loppumaan vasta kun rajat avataan kokonaan! Annetaan Islamin näyttää kuinka paljon se meidän liberalismiamme todella rakastaa!

Siis mitä? Mihin tää maailma on menossa? Kun minä olin nuori, koirien päälle sylkeminen oli pahinta mitä musulmannit teki. Nyt ne on oppinu jo pommienkin teon, varmaan kyl suomen pisa-kouluissa. Kielletään kaikki ja rajoitetaan elämää kaikilla alueilla! Haluan pelätä kaikkea turvassa!

Onpa tosi mautonta touhua taas, näin negatiiviseen sävyyn ihmiset täällä puhuu kuolleesta…

Ainoastaan ruotsalaismedia ja Suomessa Lehti on saanut tästä rauhan tyyssijassa Tukholmassa iskeneestä ääri-islamistin itsemurhapommista selvitettyä kaikkein oleellisimman uhan: sen hyvin perustellun näkemyksen, että uusnatsit, jotka ovat ylittäneet jo äänikynnyksenkin, käyttävät tätä tapausta hyväkseen.
Lisäksi koko sattumus johtui ruotsalaisten rasismista.

Rajat kiinni vaan! Kukaan ei poistu!
Siis ongelmahan tässäkin oli ainoastaan se, että etninen vähemmistö välillä päästettiin poistumaan maasta. Jos Mehmed olisi koko ajan väkisin pidetty Ruotsissa, niin mitään pahaa ei olisi tapahtunut.
Nyt kaveri päästettiin piipahtamaan Englantiin ja heti kotio päästyä alkoi paukkumaan. Ulkomailta ne taudit tarttuu, nimimerkillä kokemusta on.

Höhöhöhö, kyllä se Jussi Halla-aho on tyhmä ja natsi ja idiootti.
Vuonna 2004 se ennusti, että pohjoismaissa alkaa olla itsemurhapommituksia 2010-luvulla, jos minkäänlaista kontrollia maahantulijoiden osalta ei ole. Siis kelatkaa mikä tyhmä syrjäytynyt juoppo natsi! Aivan idiootti! Tyhmä, miten kukaan pystyi olee noin tyhmä!
Nyt sitten Tukholmassa oli muslimimaahanmuuttajan tekemä itsemurhapommitus, ja nää tyhmät hullu-uholaiset on ihan tyhmii, koska ne on työttömii junttei. Siis kauheit idiootteja, höhöhöhö!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Suomi pelastui täpärästi lopulliselta tuholta

(MARCIA LONKA) Suomen valtio, kaikki lapset ja erityisesti vanhukset, jotka koskaan eivät saa niin hyvää hoitoa kuin ansaitsisivat vaikka tämä...

Close