Kategoriat
Sähkeet

Takuuvarman hauskat sähkeet vanhan hyvän Lehden tapaan sosiaalisen median kuluttajille

Tissit – Mitäs ryntäät, kyseli entinen mies, kun naapurin rintava emäntä tupaan singahti. ”Mietin vaan miten paljon parempia puujalkavitsitkin olivat ennen”, emäntä vastasi.
Perse – Fundamentalistikristitty, islamisti ja perussuomalainen kilpailivat siitä, kuka kertoo parhaan vitsin. ”Minusta kaikki ihmiset ovat tasa-arvoisia”, aloitti fundamentalistikristitty. ”Minusta uskonnon vääristely poliittisiin tarkoituksiin on väärin”, napautti islamisti. Perussuomalainen sanoi: ”Vaaliohjelmamme sisältää konkreettisia ehdotuksia talouden tasapainottamiseksi.”
Tissit ja perse – Kaksi mummoa meni sosiaaliseen mediaan mutta toinen ei mahtunutkaan.

6 vastausta aiheeseen “Takuuvarman hauskat sähkeet vanhan hyvän Lehden tapaan sosiaalisen median kuluttajille”

Nyt tarvitaan suuntaviivoja ja suuria katteettomia lupauksia, ei mitään ratkaisuja. Ratkaisut on niin inhottavia ja negatiivisia. Vispataan ilmaa vaaleihin asti, sitten kaikki lupaukset jääkin unholaan. Valta otetaan, ei anneta!

Mitäs ryntäät? Rauhallisesta luonteestaan tunnettu Erkka Westerlund löisi tässä kohtaa vaihtoaition luukun kiinni.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Nettikeskustelijat Tukholman iskusta: Lalla-lalla öllöllöö äbäläwäbälä

(ZUCKERBERG-ABRAMS-ZUCKERBERG) Internetin keskustelupalstoilla on virinnyt kiivas ns. keskustelu Tukholman eilisistä pommi-iskuista. Asiasta on myös uutisoitu vilkkaasti, koska se tapahtuu internetissä...

Close