Kategoriat
Muut

Lukijat ihastuivat Lehden uusiin verkkosivuihin!

(HS NEXT) Lehden odotettu ulkoasu-uudistus on saanut voittopuolisen myönteisen vastaanoton lukijoiden keskuudessa. Päätimme tehdä asiasta näin ihan oikean jutun, jotta kaikki lukijat tietäisivät, mitä mieltä he ovat tai ainakin pitäisi olla. Uutta Lehteä kuvataan entistä helppolukuisemmaksi, jopa 60% heleämmäksi ja kaksi kertaa tuuheammaksi.
”Mikä vittu siinä on että sivu on koko ajan nurin? Nyt se pää perseestä helvetin nörtit”, riemuitsee seinäjokelainen lukijamme Leena Yksi-Sarvi. Samoilla linjoilla on nimimerkki Rengon Kobra, joka on tyytyväinen sisällön yhä monipuolisempaan ilmeeseen.
”Juu ei toimi. Ei toiminut eilen eikä toimi nytkään, kiitos vaan”, hän kiittelee. Pientä kritiikkiäkin on toimitukseen tullut, mutta rakentavassa hengessä.
”SAATANA!” pohtii turkulainen kestotilaaja Haminan tekninen lautakunta.
Lehden kehitystiimi ottaa mielellään vastaan uusia ehdotuksia sivuston kehittämisestä ja myy ne kalliilla eteenpäin.

26 vastausta aiheeseen “Lukijat ihastuivat Lehden uusiin verkkosivuihin!”

Tämänkaltaista hienoa toimivuutta voi myös parantaa jokaöisillä käyttökatkoilla, ja viikonloput voisi olla Lehtivapaata aikaa. Höystettynä uusilla ominaisuuksilla, kuten arvostelupainikkeiden puutteella ja hienolla ulkoasulla, käyttökatkoksista puhumattakaan, tämä päivitys on ollut aivan täydellinen!

Liian leveiden kuvien upottaminen palstaan toimii erityisen hyvin. Dynaaminen ja raikas tuulahdus muutoin niin harmaassa mediakentässä.

Tarkemmin voisi vaikka sanoa, että tuo valkoinen uutisille varattu pystysuora alue näyttää niin kovin pieneltä ja ahtaalta tuon harmaan taustan päällä. En tiedä oliko se oikeasti leveämpi vanhalla leiskalla, mutta nyt sen kapeus ainakin ahdistaa.
Tausta on myös liian tumma – kontrasti laittaa pitemmän päälle silmät vuotamaan verta. Sivunvaihtolinkit (”Menneisyyttä päin” ja ”Nykyisyyttä kohti”) voisi myös lätkäistä sivun ylälaitaan.
Samoin sivun ylälaidan palkki on kovin tumma, kuten myös palkin teksti (esim. ”TÄRKEÄN NÄKÖISTÄ TIETOA”). Jos haluatte edelleen vittuilla lukijoille niin tehkää se jollakin muulla kuin leiskan kusemisella.

Mainokset isommalle ja kommenttien fontti harmaammaksi! Eihän tästä saa mitään selvää. Ottakaa mallia uudesta iltasanomat.fi:stä

Tummanharmaa tausta mustalla tekstillä kommenttiosastoissa on kanssa ihan vitun toimiva juttu.

Racastuin niin polttawasti, jotta rusceawerisen wersion käwin tecemäin, cotisiwultani olette tämän löytäwän. Suosittelen itze cullecin.

Verkko-lehti luultua harvinaisempi
Verkosta löytynyt Lehti osoittaa, että totuuden ja epätotuuden risteytymä voi lisääntyä.
Ulkonäöltään Lehti muistuttaa sekä lehteä että verkkoa. On käynyt ilmi, että kyseessä on totuuden ja epätotuuden välisen kudun seurauksena syntynyt takaisinristetymä. Takaisinristeymästä puhutaan, kun risteytymä lisääntyy alkuperäisen lajin kanssa.
Kyseessä on harvinainen tapaus, sillä totuus ja epätotuus ovat melko suojattuja keskinäiseltä ristetymiseltä. Totuuden keinotekoiset risteyttämisyritykset ovat epäonnistuneet.
Vastaavia risteymiä tunnetaan maailmalla vain yksi. Helsingin Sanomista saatiin vuonna 1961 erikoinen lehti, joka muistutti nyt löytynyttä yksilöä. Lehdestä ei kuitenkaan tehty geneettistä vahvistusta.

Hei! Miksei tässä ollut sellaista punaista headeria, jossa lukee jotain uutisen tapaista, kuten: ”Lehdet sähköistyvät”, ”Maailmasta parempi paikka”, ”Joku otsikko, jotta lukijat luulisivat tätä mainosta uutiseksi”.
Niin ja vielä perään: Ihan vitun perseestä tämä harmaa tausta ja äänestysnappuiloiden poisto, mutta tehkää paskaa niin mehän luetaan. Niin ja facebook nappi, jotta voitte sanoa kaikissa seminaareissa, että olette osa sosiaalista mediaa.

Pistäkää vielä vähän lisää harmaata joka puolelle niin näyttää tosi hienolta, uudelta ja ”erilaiselta”!!!!11!!

Huimaa. Lähes legendaarisuutta hipova sivun ulkoasun paskennus! Täydellinen ysärin lopun luukki, kuin kotona keitettyä, pahaa ja harmaata. Onnittelut mahtavista valinnoista.

Tämä toimii yhtä hyvin kuin HS:n keskustelupalstan uudistus ja on varmaan paljon halvemmalla tehty! Kiva tatsi tässä kommenttipuolen harmaassa taustassa on se, kuinka sillä lähes huomaamatta vihjataan kirjoittajille heidän sepustustensa arvottomuudesta ja lähtökohdista. Harmaaseen assosioituu paljon positiivisiakin asioita: Betoni, hai ja arki ihan vain muutaman mainitakseni.

Sitä vain, että artikkelifeedinne tilannut Reader päivittelee uusiksi merkinnöiksi myös osan lukijakirjeistä. Liekö tässä osasyy palvelintanne vaivanneeseen ruuhkaan?

Lukijapaneeli ei ku pystyyn ja Lovecraftii ja ”Elokuun yöt” -leffoja ahkerimmille vastaajille. August, mä en haekaan sitä kameraa vielä sun makkarista. Ties millanen lukijapalauteryöppy vielä tulee.

Hienoimmat sivut ikinä. Tuo taustaharmaa on niin raikas ja iloinen!!! -tuota samaa RR 22:aa meidän konttorissa on käytetty jokaisen talon julkisivussa piristyksenä jo 80- luvulta lähtien, ja sitä ennen 70-luvulla oli koko julkisivut lähes samaa, mutta vielä rehellisempää betoninharmaata. Ja tummemman harmaa teksti (RAL 7024/ RR23) on kanssa hieno.
Tuolla välissä olevat keltaiset tekstit kun vielä muutatte harmaiksi, ja valokuvat ja mainokset sävykkäiksi mustavalkokuviksi, ei ekstaasillani ole rajaa.
Nytkin täytyy lähteä tumputtamaan toimiston vessaan, eikä mielikuvissa tosiaankaan ole konttorin uusi näpsäkkä teekkarityttö vaan Lehden uusi ulkoasu!

Ja mä tykkään ihan vitusti siitä että kommenttien tykkääminen hävitettiin pois! Mitä turhaan liikoja piristyksiä, ei tänne ole tultu ystäviä hankkimaan! Lisää vaan harmaata kehiin!

Pääasa, jopa tärkein asia on, että jutut ovat avoimesti esillä. Esillä avoimesti olevat jutut ovat tärkeitä yhteiskunnassa, jossa juttujen avoimuutta tuodaan esille tärkeän asiallisesti. Avohoito ajoissa on esimerkillisen tärkeää kaikissa jutuissa.

Miten voin kirjoittaa kansalaisjournalismia?
Haluan kirjoittaa kansalaisjournalismia?
Miksi en voi kirjoittaa kansalaisjournalismia?
Sananvapaus.

Nyt on kyllä vähän paha rasti, kun ei mulla hirveitä antipatioita tätä uuttakaan versiota kohtaan ole. Anteeksi! Ensi kerralla kyllä lupaan haukkua kaiken paskaksi.

Iltasanomat.fi on sisällöltään kelvoton ja käyttökelvoton. Iltalehti.fi on sisällöltään kelvoton ja käyttökelvoton. Lehtilehti.fi on sisällöltään erinomainen. Ostakaa sohva, saatte halvalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Suomen joukkue välieriin MM-sählyssä

(HELSINKI) Suomen miesten maajoukkue on päässyt välieriin salibandyn eli sählyn maailmanmestaruuskisoissa. Suomi voitti Latvian tiistaina maalein 12–2. "Ei ole salibandy...

Close