Kategoriat
Urheilu

Suomen joukkue välieriin MM-sählyssä

(HELSINKI) Suomen miesten maajoukkue on päässyt välieriin salibandyn eli sählyn maailmanmestaruuskisoissa. Suomi voitti Latvian tiistaina maalein 12–2.
Ei ole salibandy sama kuin sähly”, sanoo SSBL:n tiedottaja Rauno Repomies.
Joukkue pelaa seuraavan ottelun perjantaina, jolloin vastassa on joko Tsekin tai Viron sählyjoukk
”Ei ole sählyä! Iso ero on sen ja salibandyn välillä! Toisessa on kentällä kuusi miestä, vaaditaan taktista silmää, rankkaa fyysistä vääntöä on. Ihan eri kuin sähly on laji tämä”, Repomies kommentoi.
Suomen menestyksen kannalta se on aivan vitun sama että millä nimellä siitä puhutaan, koska kyllähän jalkapallon MM-kisoja sai sanoa futiksen MM-kisoiksi mutta ans olla kun hyppyritukkien kanssa on tekemisissä, niin hyvä ettei tule Exelistä saman tien aataminomenaan poikittaista, jos erehtyy sanomaan säh
”EI OLE JUMALAUTA SÄHLYÄ! Isoja sääntöeroja on, katso Wikipediasta vaikka! Kun minä olin nuori, ei ollut salibandyä, oli sählyä vain. Ei ollut kenkiä meillä, paljain jaloin pelattiin. Paljain jaloin lasimurskassa pelattiin, hyvin pelattiin sählyä. Lasibandyksi sitä sanottiin. Ei ollut sääntöjä meillä”, Repomies sanoo.

16 vastausta aiheeseen “Suomen joukkue välieriin MM-sählyssä”

Salibandy on jotakin ihan muuta.Vertaan sitä ohjauspyörän keksimiseen autoteollisuudessa.
Lajin kehitys on vasta hyvin varhaisella asteella, 40-0 tulokset ovat vain alkua.
– Olemme samassa vaiheessa, kun autoteollisuus oli 1890-luvulla, jolloin autoissa oli ohjaussauva eikä ohjauspyörä – joka tuli käyttöön vasta 15 vuotta myöhemmin.

Ihan hauska oli, mutta miksi aina pitää niin kovasti niitä rumia sanoja änkeä sinänsä ansiokkaaseen juttuun. Mielestäni ”vittu” ei ole hauska sana. Esimerkiksi ”sähly” on hauska sana ja sitä on tässä yhteydessä käytetty kivasti. Olenko yksin tämän mmielipiteeni kanssa?

Nyt meni vähän ohi. Pasila on paska sarja ja sen tuominen esille missä tahansa on paska juttu.

Sähellyspallo on naisten lätkään verrattava laji tasollisesti. Lieneekö tässä syy siihen että ruottalaiset ja maasta muuttaneet hurrit vain sitä pelaa. Sähly on sentään kova laji varsinkin vankila säännöillä ja lätkäkamoilla. Ei mitään neiti sähellyspalloa.
-Tosimies

Mahtisaari on aivan oikeassa! Kun sählyssäkin päästään ohjaussauvasta eli ns. mailasta ohjauspyörään voidaan puhua uudesta lajista. Siihen asti salijääpallo ja sähly kulkekoot kauniisti käsi kädessä kohti auringonlaskua.

Muistelisin omassa nuoruudessani salibandyharrastuksen aloittamisen olleen kova paikka monelle ikätoverilleni, kun piti myöntää vanhemmilleen olevansa homoseksuaali. Niinkuin Sundinin Mats.

Voi jumalauta että on paskat nämä teidän uudet sivut. Ja nyt puhun sekä käytettävyydestä että ulkoasusta. Explorerilla ihan mahdottomat, ja Firefoxkin jäkittää vastaan koko ajan. Ja kyllä, on uudet selaimet ja asetukset pelaa kaikilla muilla sivuilla.
Mikä siinä on, että koko muu internet pelaa normaaleilla selaimilla ja asetuksilla, mutta Lehden sivut vaan jumittaa. Ettekö te maksa sivujenne tekijällekään palkkaa kun laatu näin kehnoa?

Mitä sä Mankesteri horiset, nää sivuthan toimii kirjaimellisesti kuin junan vessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Poikkeavat tanssiliikkeet häiritsivät konsulttia

(HELSINKI) Tyylikonsultti Leena Sarvi arvioi, että itsenäisyyspäivän juhlat olisivat sujuneet paljon tyylikkäämmin, mikäli erittäin arvokkaaseen tilaisuuteen päässeet köyhät moukat olisivat...

Close