Kategoriat
Kotimaa

Poikkeavat tanssiliikkeet häiritsivät konsulttia

(HELSINKI) Tyylikonsultti Leena Sarvi arvioi, että itsenäisyyspäivän juhlat olisivat sujuneet paljon tyylikkäämmin, mikäli erittäin arvokkaaseen tilaisuuteen päässeet köyhät moukat olisivat osanneet käyttäytyä Presidentinlinnassa edes niinku hiukkasen paremmin.
”Olisiko sitten kuitenkin voinut jättää Branle de Malten pyörähtelemättä siellä tanssilattialla. Minulla on ystäväpiirissä lukuisia Epping Forestin harrastajia mutta en usko, että heistä kauhean moni menisi tuollaiselle näyttämölle tanssimaan Estampieta. Että vähän kunnioitusta”, Sarvi kommentoi.
Aikaisemmin Sarvi on huolestunut muun muassa siitä, että aivan luvattoman paljon esiintyy koirapiireissä näitä itsestään ja olomuodostaan piittaamattomia ihmisiä. Upeasti kunnostetun ja itsensä hienosti kantavan koiran taso laskee, jos hihan päässä on tällainen esittäjä.
Sarvi muistuttaa myös, että lopputulos on jopa paljolti niitä kirjanpidossa tarkastavasta yksilöstä riippuvainen ja hyväksyttynäkin niihin käytetyistä varoista, ottaa osansa aina myös verottaja. Tuo kaikkien tuntema tuntematon. Näkymätön kahmaisija vailla kasvoja, joka tarvittaessa heti kehottaa ja uhkaa myös tämän alan yrittäjiä, mikäli jokin sen oikeaksi ilmoittama maksu ei ole tilitetty täsmälleen ajallaan. Rakas verottaja, tuo huonoinakin aikoina tehokas ja varmasti rahaa tuottava instituutio, jota tuskin koskaan tullaan muiden valtion laitosten lailla yksityistämään.
Kansainvälisesti eittämättä arvostettu konsultti on erityisen huolissaan siitä, miten me vaikutamme kansantaloutemme barometreihin kuluttamalla noita jo raskaasti verotettuja nettoroposiamme taas uudestaan verotettuihin kulutustuotteisiin ja juuri me äänestimme nämä ihmiset tuonne pyramidin huipulle ja useimmiten vailla tyyliä.
”Maailmahan muuttuu ja nyt on kaikki kaapinovet selällään istuvan presidentin toimesta tietyllä tavalla. Jotenkin vaan se tuntui vieraalta. Ehkä olen vähän liian konservatiivinen, minun tarvitsee itse tottua näihin asioihin vielä”, hän sanoo.

2 vastausta aiheeseen “Poikkeavat tanssiliikkeet häiritsivät konsulttia”

Kun Leena Sarvi tituleeraa itseään tyylikonsultiksi on tällaisten nestettä nauttivien ja ilmaa hengittävien kuolevaisten syytä vaieta. Jos kyseessä olisi vain tavallinen konsultti, eli päämiehen kusetuksesta ja imagon pönkittämisestä palkkion nostava koijari, voisimme vielä avata suumme. Mutta kun kyseessä on t-y-y-l-i-konsultti olemme tekemisissä ihmismieltä suurempien olentojen kanssa ja voimme vain nöyrtyä tämän elävän ihmeen edessä. On se vaan niin pirun tyylikäs…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kari Tapio tuuraamaan Kirkan joulukiertuetta

Uusia estradeja valloittanut laulaja iloinen mahdollisuudesta (VALOON PÄIN) Laulaja Kirkan joulukonserttikiertueen perutut konsertit hoitaa Kari Tapio. Tuuraaja äänen rasittumisesta kärsivälle...

Close