Kategoriat
Nekrologit

Kari Tapio tuuraamaan Kirkan joulukiertuetta

Uusia estradeja valloittanut laulaja iloinen mahdollisuudesta
(VALOON PÄIN) Laulaja Kirkan joulukonserttikiertueen perutut konsertit hoitaa Kari Tapio. Tuuraaja äänen rasittumisesta kärsivälle Kirkalle löytyi yllätyksenä kiertueen järjetäjillekin. Kari Tapio esiintyi Provinssirockissa viime kesänä.

17 vastausta aiheeseen “Kari Tapio tuuraamaan Kirkan joulukiertuetta”

Ei teil mittää paprilehtee oo heittää tänne, tää teiän lehti ei kelpaa pyyhkäisyynkään.

Yleensä juttunne naurattavat, mutta tämä on pelkästään keskenkasvuinen tekele. Arvostelukyky selkeästi pettänyt.

Minä en ainakaan huomaa mitään eroa elävien ja kuolleiden suomalaisten iskelmätähtien ulosannissa.

No onpa helvetin hauskaa! Kirjoittajalla ei liene kokemusta läheisten poismenosta, tai jos on, niin sitten hänellä on vakava ongelma paitsi vainajien kunnioittamisessa myös vainajan läheisten kunnioittamisessa. Tässä ”hauskassa uutisparodiassa” mainitaan kaksi iskelmälaulajaa, joilla oli satojatuhansia ystäviä ja joiden kuolema oli ja on näille vakava paikka. Ei ole varmaan trendikästä digata tällaisia vanhemman polven artisteja, mutta heidän mollaamisensa on tragikoomista junttiutta.

Hetkinen, nyt pitää kerrankin kommentoida puoliasiallisesti. Lehtihän on tunnettu sympaattisen humoristisista eulogioistaan. Eihän tässä ole vittuilua edesmenneelle. Poliittisesti tai yhteiskunnallisesti latautuneet suorat vittuiluartikkelit sikseen, onko nyt jo pelkästään vastikään kuolleen ihmisen mainitseminen satiirijulkaisussa väärin? Siis jotain rotia metalukutaitoon, vittu oikeesti? Peukkua sekä Kari Tapiolle että lehdelle, saatana. (Allekirjoittanut on juonut pari ja haluaa muuttaa arseenilammikkoon kun siellä on kuulemma toisenlaista elämää)

Oicein hyvähän tämä cirioitus on! Cari Tapiohan lähti wiimeiselle ceicalleen! Laulaa siellä Circan cera!

En ymmärrä mikä tämän jutun pointtina on olevinaan, mutta hyvä että sentään rasittavia vinkujia ärsyttää.

Voisitteko siellä Lehdessä korjata RSS-feedinne niin ettei joka toinen uutiskommentti tule feediin erillisenä juttuna…

Kaikesta muusta saa kyllä tehdä satiiria, mutta jos kyse on KARI VITUN TAPIOSTA niin kyllä sitten ON SAATANA PERKELE EI JUMALAUTA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kansa raivostui – lentoemännillä isompi palkka kuin sotaveteraaneilla!

(VOLGOGRAD) Lakkoilevien lentoemäntien työeduista ja palkkauksesta on noussut kova kohu, ja kun sanon kohu, tarkoitan että kymmenkunta työtöntä idioottia jauhaa...

Close