Kategoriat
Sähkeet

Suomeksi käännettyjä sähkeitä kansakunnan tilasta perjantaille

Jo riittää – Pääministeri Matti Vanhanen (kesk) haluaisi rajoittaa kansalaisten oikeuksia. Vanhanen kertoi perjantaina, että rajoitusten teko olisi aloitettava työntekijöistä, jotta nämä eivät enää voisi vaikuttaa työoloihinsa. Vanhanen myönsi, ettei hänellä ole mitään tietoa siitä, miten suuria menetyksiä viimeaikaiset lakot ovat todellisuudessa aiheuttaneet. Kyseessä on pääministerin mukaan kuitenkin ensisijaisesti imagohaitta, ja imago on tärkeintä.
Ya basta – Kansanedustaja Veltto Virtanen (ps.) vaatii laajaa julkista keskustelua siitä, onko lastenlaulu mahdollisesti syrjivä vai ei. Asia on hänen mielestään ensiarvoisen tärkeä, kenties tärkeämpi kuin mikään muu asia. Virtanen ei kuitenkaan halunnut ottaa kantaa siihen, voiko laulun esittämisympäristö, yleisö, tai laulun sanojen tarkoitushakuinen muuntelu tehdä laulusta syrjivän. Virtasen mukaan asiasta ei ole syytä keskustella, koska Suomessa tarvitaan keskustelua.
Tai jotain – Suurten hallituspuolueiden johtajien mielestä ei ole kovin kiinnostavaa, uhataanko Suomessa ministerien, tutkijoiden tai muiden ihmisten henkeä internetin keskustelupalstoilla tai Facebookissa. Puoluejohtajien mukaan uhkailua ei ole tarpeellista tuomita tai rajoittaa, koska se voisi vähentää äänestysvilkkautta ja uhata sananvapautta, koska sananvapauden ensisijainen määritelmä on vapaus uhkailla ja herjata muita ihmisiä nimettömänä.

9 vastausta aiheeseen “Suomeksi käännettyjä sähkeitä kansakunnan tilasta perjantaille”

matti vanhanen on myös sitä mieltä, että lakossa maailmanlaajuisesti tahriintunut suomen maine voidaan putsata karkoittamalla eqyptiläismummo maasta omaistensa luota.

Asioista on voitava puhua, kunhan ei mua vastaan, hei onko tää mikki vielä päällä?

Hallitusohjelma on pelkkä farssi jolla ei ole muita päämääriä kuin taata heinähattujen tukiaiset kajoamatta poskettomaan ylituotantoon. Ei siitä pystyisi vääntämään satiiria Vonnegutkaan (rauha hänen muistolleen).

Jos me annetaan työntekijöiden lakkoilla yhtä vapaasti kuin jossain Ranskassa tai Saksassa, meihin luotetaan pian viejämaana ihan yhtä vähän!

Lastenlaulujen sisältämä ikäsyrjintä pitäisi selvittää välittömsti. Useimmat lastenlaulut syrjivät aikuis- ja vanhusväestöä, koska ne eivät ”kolahda oikein” kuin vaippaikäisille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
YKSITYINEN SIVUSTO – PRIVAT SAJT – PRIVATE SITE

Vieraileminen tällä sivustolla edellyttää Suomen Aikakaus-Lehden tilaamista, Rakas Vuosikirja -teoksen ostamista ja vähintään sadan euron rahalahjoitusta Samizdat-konsernille. Selaamalla sivustoa hyväksyt...

Close