Kategoriat
Kotimaa

Maailman levysoitinekspertit eivät onnistuneet korjaamaan jumittunutta Halla-ahoa

(HIGH FIDELITY) Suomesta tuli viikonvaihteessa hetkeksi levysoitinmaailman napa, kun lukuisat alan johtavat ekspertit saapuivat Helsinkiin korjatakseen harvinaislaatuisen mutta pahasti paikalleen jämähtäneen Halla-aho-yksilön.
Hifiyhteisön pyynnöstä Helsingissä nähtiin muun muassa Simon Yorken, Avidin, Linnin ja Scheun väkeä. Harvinainen yhteisyritys päättyi kuitenkin pettymykseen: tiukasti yhdelle uralle juuttunutta Halla-ahoa ei kyetty paikkaamaan.
”Pariin otteeseen näytti jo siltä että Halla-aho olisi siirtynyt aavistuksen eteenpäin, mutta azimuuttikulman, neulapainon ja sivuttaisvedonpoiston säätämisestä huolimatta se palasi aina vain takaisin toistamaan yhtä ja samaa kohtaa. Tällainen turhauttaa todella”, kommentoi soitinrakentaja Sondek Overhang krapulaisena.
Halla-aho on ollut jumittuneena samaan kohtaan syksystä 2003.
”..krak…kollektiivinen mielisairaus nimeltä monikultturismi…naks…maahanmuuttokriitikot eivät vastusta maahanmuuttoa vaan suhtautuvat siihen kriittisesti…raks… suvaitsevaiset…krik…suvaitsevaiset…klak… monikultturismi… kviik…”, Halla-aho toisti jälleen lauantaina.
Asiantuntijoiden mukaan kyseessä on todennäköisesti tyyppivika, joka vaivaa muitakin samankaltaisia yksilöitä Euroopassa.

37 vastausta aiheeseen “Maailman levysoitinekspertit eivät onnistuneet korjaamaan jumittunutta Halla-ahoa”

Ehtivätkö nämä levysoitinekspertit vilkaisemaan August Elokuuta, ja muita samankaltaisesta toistosta kärsiviä?

Voisiko toinen rikkinäinen levysoitin August Elokuu, tai joku muu perustella RATIONAALISESTI ja ILMAN KIIHKOA sen mikä tuossa Halla-ahon viimeisessä kirjoituksessa josta vitsiä väännetään, menee niin pahasti metsään?
Kovin rikkinäistä levyä on tämä tapa vastata Halla-ahon jokaiseen lausuntoon ja kirjoitukseen joko huutamalla RASSSISSSTIIII!!!!1111 taikka sitten keksimällä jonkun hulvattoman pilkan.

Juuri saapuneiden tietojen mukaan Lehti aikoo kirjoittaa seuraavaksi artikkelin pahasti porvarihallituksen epäkohtiin juuttuneista kriitikoista.

On se kumma kun Halla-ahoa ei saada kuntoon. Tuollainen jämähtäminen aiheuttaa vaikeuksia sosiaalisissa suhteissa ja tekee muutenkin arkielämästä hankalaa. Ja joutuuhan sitä häpeämään ja olemaan pilkan kohteena, rotutohtoriksikin kutsuttiin. Kaikkea hyvää Halla-aholle ja pikaista paranemista.

masennus että huumorin avulla, jonka pitäisi avata kaikki ovet, suljettekin itseltänne niin paljon. masennus.

Olen huolissani Halla-ahosta. Jos häntä ei saada korjattua, hän saattaa vielä päätyä kirjoittamaan artikkeleita Lehteen.

Yritin vastata tähän ensin analyyttisesti kritisoiden toimittaja Elokuuta jatkuvasta saman aiheen parissa pyörimisestä, mutta juutuinkin pakkomielteisesti toistamaan hulvattoman pilkallisesti Astrid Thorsin nimeä hottentottilaulun tahtiin.
Vieläkö se täx frii on auki? Ja paljon neloskalja maksaa?

Enpä ole tällä sivulla ollut vielä koskaan mutta tämän artikkelin nojalla päätelen että tätä valvoo joka vasemmistolaiset tai vihreät.
Eipä tarvitse enää tullakaan..

”Kyllä se nyt on niin että huumorin tulee aina perustua faktoihin ja sisältää jäsellyn tiivistelmän parodioitavan kohteen epäkohdista. Lisäksi huumorin pitää olla neutraalia ja se ei saa kohdistua kehenkään muuhun kuin anoppiini. Demla, Vihreät – De rödä, rikastus”, totesi sisämaahanmuuttokriittikko H. Foorum
”Somalit on raiskaajia”, lisäsi eksynyt suunnistaja J. Urpolainen unohdettuaan tarkasti, mitä nettinatsien hokemaa hänen piti lisätä puolueohjelmattomuuteensa.

Ottakaa hei nyt meidän Jussi vakavasti, hei ottakaa nyt, ihan tosi. Ei sitä saa pilkata kun se on kuitenkin ihan tosissaan ja koulussakin sitä isot pojat kiusas ja nyt sitten kaiken maailman ”älyköt” ja ”ajattelevat ihmiset”. Ei tää oo reilua meidän Jussille. Se yrittää vaan löytää kavereita ja haluaa saada edes joskus olla kespisteenä, kun se aina jäi vähän syrjään.
T: Jussin Äiti
PS: Jos ette lopeta sitä kiusaamista ja ilkkumista tulen itse antamaan kurinpalautuksen.

”Enpä ole tällä sivulla ollut vielä koskaan mutta tämän artikkelin nojalla päätelen että tätä valvoo joka vasemmistolaiset tai vihreät.
Eipä tarvitse enää tullakaan..”
Tähän ei Lehti pysty.

Koko maahanmuuttokeskustelu tarvitsee levysoitinekspertin. Keskustelu ei liiku mihinkään, Halla-aho on sentään siirtonsa tehnyt, mutta maahanmuuton puollustajat eivät sitä ole noteeranneet joten Ha:lla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin toistella mielipidettään.

Maahanmuuttokritiikki….pienten somalityttöjen raiskaaminen…rotumme puolustaminen…on saatava puhua…vihervasemmisto…Suomen tuho…maahanmuuttokritiikki…pienten somalityttöjen raiskaaminen…rotumme puolush-taminen…on shaatava pu-hu-a…viherrrvashemmishto…Shuomen thu-hho…maahanmuuttokritiikki…maahanmuuttokritiikki…maahanmuuttokritiikkiiiii…MAAHANMUUTTOKRITIIKKI AAH AAH AAH AAH UUGH MULTA TULEE ÖRRRGGHHHH…

Nää kommentit on olleet hauskoja kaikessa tosikkomaisuudessaan, mutta nyt tää kommentoijien toisto alkaa viedä vähän terää tältä hauskuudelta. Ovatko ne nyt sittenkin oikeesti tosissaan?
Tulee mieleen South Park, jossa ensin pilkattiin vuosikausia kaikkia ryhmiä ja uskontoja, mutta sitten kun päästiin ideologioihin, niin Chefin äänelle, Isaac Hayesille riitti ja hän päätti lähteä. Ovatko hommalaiset tällaisia Suomen skientologeja? Onko heillä oma L. Ron Halla-ahobbard?

Voi Augustus Elokuun poika, unohdit Scriptan 11 käskyn ”Älä käytä väärin Jussin, Halla-ahosi, nimeä, sillä Jussin seuraajat ei jätä rankaisematta sitä, joka käyttää väärin hänen nimeään”

Ns. ”maahanmuuttokriittisyys” on meille rakas uskonto, jonka pyhiä dogmia ei sovi ollenkaan kritisoida. Myöskään sen pyhiä profeettoja ei tulisi julkisesti tai yksityisesti arvostella. Muuten alan rakentelemaan pommeja.

Nyt on korjattu väärin. Vika ei luultavasti ole levysoittimessa vaan levyssä. Vika saadaan korjattua muuttamalla kaikki levyt levysoitinyhteensopiviksi.

Henkilökohtaisesti odotan innokkaasti Halla-ahon työn alla olevaa teosta ”Suomi-Ukraina sanakirja”. Ennakkotietojen mukaan teoksessa on riveittäin aseteltuna täysin eri sanoja.

Jos saan lainata lehmänläjä-kärpäsvertausta, niin ”viisi persua ei voi olla väärässä”.

translitteroitu (ukrainalainen) kasakkapäällikkö Bohdan H'melnytskyisanoo:

Koko Ukrainan (kansallismielinen) kansa(nosa) odottaa innolla Jussi Halla-ahon korjaamista, jotta hän lopultakin edistyisi tärkeän opuksen kanssa. Tämänkin kommentin kirjoittaminen on tuhat kertaa vaikeampaa käyttäen ukraina-venäjä ja venäjä-suomi -sanakirjoja.
P.S. Toivottavasti Suomessakin onnistutaan hoitamaan maahanmuuton ongelmat yhtä mallikkaasti kuin Ukrainassa, ja joko assimilimoimaan ruotsalaisväestö tai tyhjentämään ruotsalaiskylät, jotta maa pelastuu monikulttuurilta.

Miksi, oi miksi te Lehden uskolliset kommentaattorit ja Timojutilat uhkaatte häivyttämisellä näitä kauniita kommenttikukkasia:
”En ole tällä sivulla ollut vielä koskaan mutta tämän artikkelin nojalla päätelen että tätä valvoo joka vasemmistolaiset tai vihreät.
Eipä tarvitse enää tullakaan..”
ja
”Voisiko toinen rikkinäinen levysoitin August Elokuu, tai joku muu perustella RATIONAALISESTI ja ILMAN KIIHKOA sen mikä tuossa Halla-ahon viimeisessä kirjoituksessa josta vitsiä väännetään, menee niin pahasti metsään?
Kovin rikkinäistä levyä on tämä tapa vastata Halla-ahon jokaiseen lausuntoon ja kirjoitukseen joko huutamalla RASSSISSSTIIII!!!!1111 taikka sitten keksimällä jonkun hulvattoman pilkan.”

(ALAPESU) Juuri saamieni, tarkastamatta tarkoituksella jättämieni tietojen perusteella vika olikin Matti Vanhasessa (kesk). Matti Vanhasen (kesk) palautusoikeus umpeutui jo 4.11 1955. Kepuli harkitsee Matti Vanhasen (kesk) vaihtamista uuteen Matti Vanhaseen (kesk).
Matti Vanhanen (kesk) piti Matti Vanhasen (kesk) vaihtamista uuteen Matti Vanhaseen (kesk) kestämättömänä; ”Kun Matti Vanhanen (kesk) ei ole rikki, rikki, s, järjestysluku 16, rikki, miksi korvata Matti Vanhanen (kesk) Matti Vanhaselta KESK!” kysyi Matti Vanhanen (kesk) Matti Vanhaselta (kesk).

Hommalaisten villi rakkaus humpuukimaakariinsa saa nämä sokeat porsaat onanointinsa välissä kömpimään ulos koloistaan heristämään vimmatusti karvaista nyrkkiään kohti korkealla tunkion päällä siintävää lehden toimitusta aina tuntiessaan itsestään tai rakkaasta mulkustaan luomansa illuusion saavan paskat päälleen. Vaan turha on työnsä – toimitus se kulkee näillä tutuilla urilla kauhomassa päivä päivältä uutta paskaa haaviinsa syytääkseen sen meidän vastaanottavaisten päälle, jotta saisimme seurata hommalaisia repimässä kiveksiään kauhistuneina.

Jo muinaiset natsit olivat rohkeita ja miten sitten kävikään!!1 Eikö kukaan ajattele lapsia?+

Mutta olihan sillä Halla-Aholla toinenkin levy varastossa, kuten hesarista näkyi. Kuinka lapset ovat kansakuntamme selkäranka ja tulevaisuus ja won’t somebody please think of the children!

Halla-Aho sanoi olevansa valmis millaisiin hirmutekoihin tahansa.

Taas hyvä esimerkki keskustelun tasosta, johon vain vihervasemmisto pystyy.

Kuka helvetin Halla-Aho?
*tämä ei ollut sarkasmia*
*siis ihan oikeasti tämä ei ollut sarkasmia*
*uskoisit nyt, minä en vitsaile ikinä*
*Mikä on ironian ja sarkasmin ero*
*Kukaan ei kuuntele*
*Ja minä olen idiootti*

Mutta miksi maahanmuuton ongelmista yhä vaietaan? Vaadimme kriittistä keskustelua!

Anteeks vaan mr Ajattelija, mutta tällä foorumilla maahanmuuton ongelmat on käsitelty jo tammikuussa. lainaus oli mr Nezziltä
”Missä on todellinen keskustelu. Huumorin keinoin tässä vain mollataan eikä rehellisesti vasta-argumentoida sitä, että miksi:
1.vaikka tiedetään et islam on tosi paha juttu sitä ei ota vakavasti ja kielletä suomessa ja paheksuta avoimesti. ja vois ottaa totuutena ainoastaan osaman ja muiden lähi-idän zirinovskien videoita todesta. ne jyrää meitin.
2. Vaik tiedetään, et somali on tehnyt rikoksen heitä ei kaikkia karkoiteta heti
3. Vaik on nähty pakolaisella on hienot vaatteet niin miksei niit oteta pois
4. Oteta hommafoorumin totuutta, joka on kuitenkin oikea totuus todesta”

Mutta miksi maahanmuuton ongelmista yhä vaietaan? Vaadimme kriittistä keskustelua!
No tota, vastaanottokeskuksessa on paska safka ja sit siellä ei ole kunnon vartiointia maahanmuuttokriitikkojen varalle. Sitten vielä kaikenlaisten halla-ahojen annetaan lietsoa vihaa maahanmuuttajia vastaan ikään kuin tässä maassa ei sais erivärinen kuunnella paskapuhetta ja solvauksia muutenkin. Duunia ei mustempi-ihoiselle järjesty kuin siivoojana vaikka oisit ydinfysiikan tohtori, ja koulussa kukkoilevat jengipomot ja nuorisorikolliset jotka näyttää huonoa esimerkkiä rehellisen mamun lapsille.
Siinä on sulle kriittistä keskustelua maahanmuuton ongelmista. Ai, ei kelpaa vai?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Suomeksi käännettyjä sähkeitä kansakunnan tilasta perjantaille

Jo riittää - Pääministeri Matti Vanhanen (kesk) haluaisi rajoittaa kansalaisten oikeuksia. Vanhanen kertoi perjantaina, että rajoitusten teko olisi aloitettava työntekijöistä,...

Close