Kategoriat
Kotimaa

YKSITYINEN SIVUSTO – PRIVAT SAJT – PRIVATE SITE

Vieraileminen tällä sivustolla edellyttää Suomen Aikakaus-Lehden tilaamista,
Rakas Vuosikirja -teoksen ostamista ja vähintään sadan euron rahalahjoitusta Samizdat-konsernille.
Selaamalla sivustoa hyväksyt sopimuksen.
Sopimuksen laiminlyönnistä seuraa sakkoja vitusti tonnia.

10 vastausta aiheeseen “YKSITYINEN SIVUSTO – PRIVAT SAJT – PRIVATE SITE”

Ottaisin vielä tuplasakon, kiitos. Tulin näet painaneeksi Takaisin-painiketta kahteen otteeseen toiselta saitilta (marstubaatio.fi) etusivulle pyrkiessäni, enkä tuolloin ollut vielä suorittanut maksua tilillenne.

Hyvä, eipä perseilijät enää eksy tänne. Aion pystyttää samanlaisen kyltin asunto osakeyhtiön sivuille.

Vääryys tapahtuu. Ne on sitte nämäkin sivut enää vaan mamujen luettavissa. Ei ole suomalaisella suoraselkäisellä työttömällä vara maksaa tollasia korvauksia.

Ryhdy nyt tienaamaan.
Vituttaako kun naapuri parkkeerasi autopaikallesi? Nyt oikeudemukaisuus (kostaminen) ei voisi olla helpompaa. Hoidan väärinpysäköijän laskuttamisen sinun puolestasi. Lähetä vain kuvaviesti tai sähköposti väärin pysäköidystä autosta sekä osoite ja aika. Kuvassa tulisi näkyä auton rekisteritunnus luettavasti. Normaalista 40€ sakosta rahat rapsahtaa heti tilillesi (sakotettava summa 60€). Myös isommat sakot haluamasi summalla 20€ + 5% komissiolla – erittäin kohtuullista.
Kellä on varaa omistaa auto on myös varaa maksaa pysäköinnistään. Ongelmatapauksissa perinnän hoitaa pikkusummat Pappila & Penkkala & Perttala & Perttala ja isommat Naapurin moottoriajoneuvokerho ry. Liity nyt niin saat kaupan päälle oikean tieliikennekyltin (laminoitu A4), joka sitouttaa parkkeeraajan. Parkkimaksu suoritetaan tekstiviestillä. Tiesitkö, että kyltin voi sijoittaa esim. roskiksen taakse.
parhain terveisin, Sinun naapurisi

PRIVAT:
Pyydän toimitusta kiittämään puolestani Sakari Oravaa onnistuneesta elimensiirtoleikkauksesta. Nyt mieheni syökin kuin kani, vain salaattia.

Googlasin ”tissipornotissi” ja päädyin tänne!!!
maksan vaikka kaksisataa, kunhan tämä ei toistu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Aamulehti: Eipä unohdeta juutalaisten kansanmurhan hyviä puolia

(MUUT LEHDET) Tampereella ilmestyvä Aamulehti muistuttaa pääkirjoituksessaan, että juutalaisten kansanmurhassa oli myös paljon hyviä puolia. "Juutalaisten kansanmurha muutti juutalaisuutta. Kyräily...

Close