Kategoriat
Muut

Aamulehti: Eipä unohdeta juutalaisten kansanmurhan hyviä puolia

(MUUT LEHDET) Tampereella ilmestyvä Aamulehti muistuttaa pääkirjoituksessaan, että juutalaisten kansanmurhassa oli myös paljon hyviä puolia.
”Juutalaisten kansanmurha muutti juutalaisuutta. Kyräily vaihtui yhtenäisyydeksi”, pääkirjoitus alkaa.
”Jos kansamurha on joskus hyvä kansanmurha, juutalaisten kansanmurha oli sellainen”, pääkirjoitustoimittaja kirjoittaa.
”Kansanmurhan hinta oli kallis. Menetimme paljon, mutta saimme juutalaisten kansanmurhan hengen. Se oli ainutkertaista, senhetkistä, eikä monistaminen pääministerin toiveella onnistu”, kirjoitus jatkuu.
”Kirjoittakaamme Juutalaisten kansanmurha isolla alkukirjaimella. Se kertoo sen merkityksen maailmalle”, päättyy mielipidekirjoitus.

15 vastausta aiheeseen “Aamulehti: Eipä unohdeta juutalaisten kansanmurhan hyviä puolia”

Törkeä yritys samaistaa kansallissosialistit ja kommunistit!
Neuvostoliittoa arvosteltaessa pitää muistaa, että sosialismissa oli myös hyviä puolia!

Täytyy muistaa että, natsisaksassa
junat kulki ajallaan, vaan vieläkin VR tavallaan?!
nimimerkki:hämmästynyt mähämä?

Meidän kuusi kiloa on sitten tasan kuusi kiloa. Ei viisi, eikä ainakaan neljä.

nykyään onneksi meidänkin kuusi kiloamme on kuusi kiloa-10% tai hyvän kauppatavan mukainen eroavaisuus paketissa luvatusta määrästä.

Täytyy kuitenkin muistaa, että myös Stalin tappoi ihmisiä – todennäköisesti yli 12 kertaa enemmän kuin Hitler. Miksei siitä kirjoiteta? Kylmä sota ja suomettuminen vain jatkuu. Päättäjät herätkää!

Myös taloudellinen puoli on syytä muistaa. Esimerkiksi Puolan bruttokansantuotteesta noin 16 % tulee keskitysleireillä käyvistä turisteista, lisäksi Saksan Liittotasavalta on maksanut korvauksia pelkästään Itä-Euroopan kansalaisille yhteensä 187 Mrd euroa josta huomattava osa meni kommunistihallinnon aikana valtiolle. Samoin Sveitsin pankkien pääomista arviolta 24 % on menehtyneiden juutalaisten rahoja. Kulupuolelle on Puolassa laskettava yhteensä noin 50 neliökilometriä maata joka on pois yhdyskuntarakentamisesta.
Venäjällä on tehty tarkka suunnitelma Stalinin vainoilla rahastamisesta sen jälkeen kun öljy ja kaasu ovat loppuneet. Koska Karl Marx oli saksalainen ja saksalaiset toimittivat Leninin Venäjälle tekemään vallankumousta, niin kaikki vastuu kommunismin ajan hirmuteoista on saksalaisilla.

Täytyy muistaa, että Staalinilla oli paremmat lähtökohdat järjestää kansanmurha, kuin mitä oli Hitlerillä. Neuvostoliitto oli suuri ja mahtava verrattuna piskuiseen Saksanrakkiin.

kuinka monta juutalaista olis säästynyt jos VR olis hoitanut Kolmannen valtakunnan junakuljetukset?
Puolet vuoroista peruttu kun sataa lunta tai on pakkasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Holmlund: Hätäkeskuksista vielä saatavissa lisäsäästöjä

(SUOMI) Sisäministeri Anne Holmlund on laskenut Casion taskulaskimella kannattavuuslaskelmia koskien Suomessa toimivia hätäkeskuksia. Hölmlundin laskelmien mukaan Suomi pärjäisi täysin ilman...

Close