Kategoriat
Politiikka

Keskusta palkkaa Matlockin juristikseen lautakasagateen

(MIEKKA MUN TUPPEENSAHATTUUN) Keskustapuolue uhkaa Yleisradiota kovan luokan juristeilla meneillään olevassa ns. lautakasagatessa. Lehden ihan vaan vittuuttaan keksimien lähteiden mukaan oletetun pääministerin Matti Vanhasen (zzz.) kunniaa ryhtyy puolustamaan amerikkalainen huippulakimies Ben Matlock.
Matlock oli ensiarvioissaan toiveikas: ”Trouble is a two-way street”, hän kommentoi. Vanhanen tyytyi polkemaan jalkaa ja uhkaamaan kertovansa äidille, jos joku vielä kiusii.
Keskusta torjui tiedotusvälineiden kyselyt siitä, miten fiktiivinen tv-hahmo muka voisi toimia edustajana oikeudessa. Puolueen todennäköinen puoluesihteeri Jarmo Korhonen (hys.) muistutti, että sekä keskusta että suuressa määrin suomalainen oikeusjärjestelmä ovat lähinnä fiktiivisiä tv-hahmoja, joten valinta on hyvin perusteltu.
Tiettävästi myös Ally McBealia on kysytty mukaan tiimiin.

9 vastausta aiheeseen “Keskusta palkkaa Matlockin juristikseen lautakasagateen”

Onko totta, että al-qaida ja talebanit eivät uskalla toimia Suomessa,
demokratian mädännäisyyden rappion takia.

Tuottajalegenda Dick Wolf on ilmoittanut lyöneensä lukkoon ”Kova laki – lautalahjoitusrikosten erikoisyksikkö”- sarjan tuotantopäätöksen.

Ainakin kaikki tv:n kulttisarjojen ystävät tietävät, että Matlockin saa 10 000 dollarilla oikeussaliin käsittelyn ajaksi istumaan. Toinen kymppitonni siihen päälle, niin Matlock istuu asianajajan vieressä ja kuiskaa muutaman kommentin tämän korvaan.

Koko juttu kirjahyllynlaudoista on todellisuudessa itsepetos, jolla van Hanen yrittää parhaansa mukaan unohtaa kiusallisen korttipelihäviön Lapin ruskareissulla syksyllä 1993. Kyseessä on siis tuppeen pelattu (nykyinen) pääministeri, eikä tuppeen sahatut laudat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Hallitus alkaa myydä pääsylippuja Suomeen tuleville

(SMOLNA) Suomeen tulevat matkailijat joutuvat ensi kuun alusta lukien lunastamaan 20 euron suuruisen pääsylipun. Hallitus päätti asiasta kokouksessaan varhain tiistaina....

Close