Kategoriat
Kotimaa Politiikka

Hallitus alkaa myydä pääsylippuja Suomeen tuleville

(SMOLNA) Suomeen tulevat matkailijat joutuvat ensi kuun alusta lukien lunastamaan 20 euron suuruisen pääsylipun. Hallitus päätti asiasta kokouksessaan varhain tiistaina.
Päätöstä perusteltiin sillä, että Suomi on kohonnut viime kuukausien aikana Euroopan hauskimpien tivolien joukkoon, joten uusi lippukäytäntö on linjassa tämän kehityksen kanssa.
Nettikyselyiden mukaan äskettäiset uudet laitehankinnat kuten hurja ”Lepsämän omakotitalo” ja salaperäinen ”Vaaliseminaari” ovat nostaneet Suomen jo suosiossa ohi Gröna Lundin.
”Ja toki lapset, seniorit ja eräiden säätiöiden edustajat pääsevät sisään alennushinnalla”, lupasi valtiovarainministeri Jyrki Katainen (ek.).

4 vastausta aiheeseen “Hallitus alkaa myydä pääsylippuja Suomeen tuleville”

Kun tivolista uutuudenviehätys aikanaan loppuu, on luvassa tefloninharmaan hartiapankkilaisen siirtyminen Amerikan mantereelle, HBO:n leipiin.
HBO tarvitsee uusia tuoreita ideoita suosittuihin TV-sarjoihinsa ”Pako”, ”Lost” ja ”Masa 24h”. Kykyjä meidän Matilla noihin sarjoihin tunnetusti on. Muutama vinkki saattaa liietä myös ”Langalla” -sarjan käsikirjoituksiin, ainakin tekstiviestittelyjaksoihin.
(… vai oliks se 24h HBO:n, nyt en pysty muistamaan.)

Kyllä nyt mahtaa matkailijoille maistua myös uuniperuna jos toinenkin. ”Se on tässä aivan nurkan takana tuotettua lähiperunaa”, kommentoi pääministeri Vanhanen kuumaa perunaansa.

Kakkosnelonen on Foxin. Sen huomaa helposti, kun tarkoitus pyhittää siinä keinot ja kidutus on siinä hyvä asia ja vaikkei se enää ”oikeasti” toimikaan niin sillä saadaan silti oikeat vastaukset. Ja liberaalit on tietenkin terroristien käsikassaroita eikä unohdeta sitä, että oman käden oikeus on parasta oikeutta, ja vapaus sitä, että pätkitään muita turpaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Vanhanen ei muista naulanneensa omaa arkkuaan lahjoitusnauloilla

(LEPSÄMÄ) Suomen toistaiseksi voimassa oleva pääministeri Matti Vanhanen (kesk.) ei ole aivan varma siitä, hakkasiko hän naulaa omaan arkkuunsa rakentaessaan...

Close