Kategoriat
Politiikka Seksivau

Vanhanen ei muista naulanneensa omaa arkkuaan lahjoitusnauloilla

(LEPSÄMÄ) Suomen toistaiseksi voimassa oleva pääministeri Matti Vanhanen (kesk.) ei ole aivan varma siitä, hakkasiko hän naulaa omaan arkkuunsa rakentaessaan 1990-luvun lopulla omakotitaloa Lepsämään, ja mistä kyseinen naula oli peräisin. Vanhasen mukaan naula ei kuitenkaan ollut väärä, ja joka tapauksessa hänellä on yhä kansan tuki, ja kun sanotaan kansa, tarkoitan että kokoomus.
Täyttä varmuutta ei ole myöskään siitä, oliko eduskunnalla naula päässä, kun uutta perustuslakia 1990-luvun lopulla valmisteltiin.
Sen sijaan Lehden omasta päästään keksimät asiantuntijat ovat sitä mieltä, että kirveelle saattaisi olla töitä.

13 vastausta aiheeseen “Vanhanen ei muista naulanneensa omaa arkkuaan lahjoitusnauloilla”

Toimittaja Elokuu tarkoitti varmaan, että naula-Masalla on työväen tuki.

Herra Pääministeri kärsii selkeästi epätäydellisestä kuistikuvasta.

Nyt olisi pääministerin aika tunnistaa tilanne ja sen vaatimat toimenpiteet. Kaiken tämän jälkeen ei enää riitä puheet vaan pitää tehdä se ainoa asia mikä enää on tehtävissä: vauva. Johan loppuu toimittajien ajojahti, kun ihastellaan morsiamen pullottavaa vatsaa ja ihastellaan lastenhuoneeseen saatua lahjasisustusta.

Todisteet tiskiin tai turpa kiinni! Sitäpaitsi demaritkin sai nauloja.

Olen saanut salaisista lähteistä tietoa että Nordic Sea:n salainen lasti oli juurikin tuo lautakuorma, mikään muu ei voi selittää Venäjän ja Putinin suurta kiinnostusta kys. alusta kohtaan. Lähteeni kertoo myös että Putin olisi halunnut samasta laudasta tehdyn kirjahyllyn Kremliin työhuoneeseensa. Lisäksi varma lähteeni tiesi kertoa että Nordic Sea:n hyökkääjät olivat YLE:n lähettämiä agentteja jotka nyt kävivät varmistamassa että lautakuorma todellakin oli Vanhasen lautaa. YLE:n lähde ei myöskään voi tulla esille koska hän on vielä laivalla ja Venäjän agenttien valvonnassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Poliittinen vastuu matkusti aikakoneella tulevaisuuteen

(JIGAWATT) Pääministeri Matti Vanhasen (kesk) mukaan hän ei voi ottaa poliittista vastuuta vaalirahakohusta, koska poliittinen vastuu on matkustanut DeLoreanista tehdyllä...

Close