Kategoriat
Politiikka

Poliittinen vastuu matkusti aikakoneella tulevaisuuteen

(JIGAWATT) Pääministeri Matti Vanhasen (kesk) mukaan hän ei voi ottaa poliittista vastuuta vaalirahakohusta, koska poliittinen vastuu on matkustanut DeLoreanista tehdyllä aikakoneella maaliskuuhun 2011.
”Lehdistö on lähtenyt kaatamaan pääministeriä poliittisen vastuun varjolla, mutta satun tietämään, että Doc Brown on saanut libyalaisilta terroristeilta plutoniumia, jonka voimin poliittinen vastuu matkusti tulevaisuuteen, eikä täten voi ottaa kantaa nyt käytävään keskusteluun”, Vanhanen sanoi.
Vanhasen mukaan kaikki tulee menemään hyvin, kunhan tulevaisuuteen siirtynyt poliittinen vastuu ei kohtaa siellä itseään tai omia jälkeläisiään, hyvää hallintotapaa ja ei-pelkästään-lain-kirjaimen-vaan-myös-lain-hengen-mukaista poliitikkoa.

8 vastausta aiheeseen “Poliittinen vastuu matkusti aikakoneella tulevaisuuteen”

Valitettavan säätövirheen takia Poliittinen vastuu ajautuikin vuoteen 1944, jossa hänet teloitti Suomen armeija rintamakarkurina.

Kepun pentujen käsikirjasta: ”Viimeisimpien tutkimusten mukaan tulevaisuudessakaan ei asioihin oteta kantaa, retrospektiivisesti kun voidaan todeta, että tämähän on ollut aina maan tapa. Onkin järkevämpää tarkastella poliittista vastuuta jonain sellaisena mitä voi olla, olla olematta tai joka on ollut tai ollut olematta, katso kohdat pääministerin morsian ja uuniperuna.”

Jos ajatellaan asiaa positiivisesti, niin nyt meillä ei enää ole ”harmaa” pääministeri.

Muistaakseni Doc käytti käytettyjä pajatson osia ton plutoniumin ostoon, ts. legal transaction eikä vanhasta tästä pitäisi ruveta syyttelemään.

Niin, poliittisen vastuun – kuten toki ihmistenkin – lisääntyminen on keskustassa perinteisesti hoidettu perhepiirissä. Mutta miettikääpä miten käy, jos poliittinen vastuu hedelmöittää vastakkaista sukupuolta olevan jälkeläisensä ja tästä seurannut sekasikiö palaa menneisyyteen, ajaen keskustan selkärangan virkaa Kekkosesta nykypäivään ja matkustaa edelleen tulevaisuuteen, hedelmöittää matkustaa menneisyyteen ja niin edelleen. Vastuun geeniperimä voi näin heikentyä loputtomasti pysyen kuitenkin kaikenaikaa samana!

No, onneksi aikajatkumo sentään on turvassa, sillä poliittista vastuuta, lain hengen mukaista poliitikkoa tai hyvää hallintotapaa asiantuntija-arvioiden mukaan tuskin tunnetaan tulevaisuuden Suomessakaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Sinnemäki lupaa suojella Vanhasta kaikelta

(HELSINKI-VANTAA) Vihreiden puheenjohtaja, työministeri [search]Anni Sinnemäki[/search] uskoo hallituksen saavan puolueensa tuen. Hän itse ei näe tarvetta kyseenalaistaa hallituksen tai pääministeri...

Close