Kategoriat
Kulttuuri Politiikka

Sinnemäki lupaa suojella Vanhasta kaikelta

(HELSINKI-VANTAA) Vihreiden puheenjohtaja, työministeri [search]Anni Sinnemäki[/search] uskoo hallituksen saavan puolueensa tuen. Hän itse ei näe tarvetta kyseenalaistaa hallituksen tai pääministeri [search term=”matti vanhanen”]Matti Vanhasen[/search] luottamusta keskiviikkoisessa luottamusäänestyksessä.
”Minä suojelen hallitusta kaikelta mitä ikinä keksitkin. Ei ole sellaista väärinkäytöstä, jota vihreiden eduskuntaryhmä ei katsoisi läpi sormien”, Sinnemäki summasi ”Paranoidin” sävelellä. Hän kuittasi pitämässään tiedotustilaisuudessa myös puolueen sisältä tulleet vaatimukset uusista vaaleista.
”Kuinka uskalsi avata suunsa tuo mies? Korjatkoon luunsa tuollaisista puheista! Sähkötuoli tai giljotiini! Tämän jälkeen ei saa elää [Vihreän liiton varapuheenjohtaja] [search]Jyrki Kasvi[/search]!” Sinnemäki kokosi vallankumouksellisia ajatuksiaan.
Hallituksen
rivit pitävät

Työministeri Sinnemäki selitti tiedotustilaisuudessa yhdessä pääministeri Vanhasen kanssa viimeaikaisia tapahtumia. Periaatteessa vihreät ovat aina vaatineet uudenlaista hallitustapaa ja vastustaneet korruptiota, mutta Sinnemäen mukaan ”kävikin niin, että hallituskriisit ovat monimutkaisia kansallisia konflikteja joissa kierrätetään valtion rahaa yhdistysten kautta vaalityöhön ja joissa kuolee aina vähän moraalista selkärankaa kerrallaan.”
Vanhanen oli samaa mieltä.
”Mikään ei voisi hermostuttaa naista, joka elää työministerin elämää,” pääministeri kiitteli hallitusyhteistyön sujumista. Sinnemäki päätti tiedotustilaisuuden laulamalla itseään tamburiinilla säestäen Dead Kennedys -yhtyeen vanhan radiohitin ”Chickenshit Conformist”, sekä muutamia muita suosikkejaan Bedtime for Democracy -levyltä.

17 vastausta aiheeseen “Sinnemäki lupaa suojella Vanhasta kaikelta”

Kannattaa kuitenkin muistaa että vihreissä jumalauta kerta kaikkiaan tehdään kaikki mitä keskustapuolue haluaa.

Kun me miehissä istuttiin saunassa, joku kysyi kuka haluaa tukea Annii, kuka haluaa tukea Annii, kuka haluaa tukea Annii!? Kaikkien kädet nousivat, Anni oli oven suussa. Meidän kätemme olivat yhä pystyssä. Kuka haluaa tukea Annii!

Onks hei tää softa rikki vai mis tääl on hei niinku se tykkää tästä -linkki?

Artikkelista saa sellaisen käsityksen, että vihreät olisivat muka kääntäneet takkinsa vaalirahaskandaalin peittelyn takia. Ja paskan marjat sanon minä. Vihreiden ministereillä ei ole koskaan ollut muuta linjaa kuin pysyä hallituksessa keinolla millä hyvänsä. Heidän mielipiteensä ovat tähänkin saakka muuttuneet tilanteen mukaan eikä mikään ennen vaaleja luvattu ole ollut niin pyhää, että siitä kiinni pitämisen takia olisi vaarannettu hallitusyhteistyön toimivuus.
Vihreät lienevät oppineet linjansa RKP:lta, jolla ei ole aikoihin ollut muuta päämäärää kuin saada kaksi ministerin salkkua ja ruotsinkielistä palvelua Äkäslompolon R-kioskilta.

&#¤”lauta näitä vasemmistopopulistitoimittajia. Tässähän nyt kirjoitellaan ja käyttäydytään niin kuin jotkut johtavat poliitikot olisivat tehneet jotain väärää ja paheksuttavaa. Eikö ole teilläkään parempaa tekemistä kuin kiusata juuri juhlavuottaan viettänyttä, suorilla kansanvaaleilla valittua kansanedustuslaitostamme? Ja mihin Vihreätkin ovat nyt syyllistyneet? Siihenkö, että apilakin on vihreä? Eikös se mennyt niin, että ”Vaalit on pidetty, pulinat pois, kansa on puhunut”!

…ja jos Vihreät olisivat heti vaatineet Kepun päätä vadille, niitä syytettäisiin populismista… Suo siellä, Koijärvi täällä…

Tämä on Valtioneuvosto
syksyllä
kusemme housuun
kun katsomme keskustaa
selkärankaa ei ole mutta
ministereinä istuu pyöreät
nollat
Ihmiset kantavat
ruskeita kuoria
bulvaaneja on paljon,
tuollakin uusi lobbyist
muutaman päivän kuluttua
myös meillä
on tukisäätiö ja siellä
tukieuroja
Talossa Manskun
varrella kuhisee ahneita
Anneja
maakuntamummoja ja -vaareja
jotka etsivät pikaisia
palkintoja
mitä ne meistä ajattelevat –
eivät nuo varmaan käy
edes jatseilla
L&T voitelee
puoluekentän kehien
takana
Valtioneuvostossa hätä
ei lue lakia
Suuridealismin pilannut
kakara
vastuussa tietenkään
ei ole ketään

Ehkä myöhemmin voimme lauleskella ”Kiersit vesilammikon / Ja arvaan ettet murehdi tätä eroa”.

Jo helpottaneessa paineessa lainaisin ja laulaisin entisen menestyneen laulajan sanoin *China demogracy in your hands!* vaikka Anninkin sekä piut että t-paut! koko asialle tässä vaiheessa lauta-aidan sukkessiota. ei ole syytä huolestua en ole räjähtämässä kenenkään käsiin vaikka Alin lauta olenkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Katainen pitää uusien vaalien järjestämistä vastuuttomana

(KANINKOLO) Valtiovarainministeri Jyrki Katainen (kok. ehkä, ei voi oikein muistaa tarkasti nyt justiinsa) tyrmää ajatuksen uusista vaaleista vellovan vaalirahoituskohun katkaisemiseksi....

Close