Kategoriat
Politiikka

Katainen pitää uusien vaalien järjestämistä vastuuttomana

(KANINKOLO) Valtiovarainministeri Jyrki Katainen (kok. ehkä, ei voi oikein muistaa tarkasti nyt justiinsa) tyrmää ajatuksen uusista vaaleista vellovan vaalirahoituskohun katkaisemiseksi. Kataisen mielestä vaalit olisivat vastuuton ratkaisu, koska se voisi merkitä sitä, että joku joutuisi vastuuseen.
”On täysin poissuljettu ajatus, että vaalit pidettäisiin vuonna 2011. Suomi elää nyt vaikeaa taloustilannetta, eikä meillä ole varaa keskeyttää hallituksen toimintaa ja tuhlata miljoonia vaalikuluihin”, Katainen sanoi, vaikkei ollutkaan enää hetkeä myöhemmin täysin varma siitä, mitä oli sanonut.
Ministeri arvioi, että sopiva ajankohta uusille vaaleille voisi olla joskus ensi vuosikymmenen lopulla tai myöhemmin.
”Toki lopullinen päätösvalta asiassa kuuluu parlamentarismin periaatteiden mukaisesti hallitukselle, eli siis kokoomukselle”, Katainen sanoi, ehkä. Hän muistutti, että järjestely ei kansainvälisessä vertailussa ole poikkeuksellinen. Monissa Afrikan maissa on menestyksekkäästi siirretty seuraavia vaaleja jopa vuosikymmenten päähän.

9 vastausta aiheeseen “Katainen pitää uusien vaalien järjestämistä vastuuttomana”

Uusien vaalien järjestäminen maksaisi liikaa! Ei meillä Nova Groupissa ole enää varaa maksaa uusia vaaleja! Se että joku ”kansa” pääsisi äänestämään ketä tahansa ilman kunnon koplausta on aivan ennenkuulumatonta! Ollaan upotettu jo saatanasti rahaa tähän porvarihallitukseen.
Toisaalta ei hätää, koska olemme jo laajentaneet toimintaa mm. oikeuskanslerin kesämökkiin ja Tiitisen mersuun, joten eiköhän tämä keskustelu ole tässä. Tälläinen kansalaisjurnalismi, jossa hapatetaan Kokoomuksen maailmanvaltaa, murentaa kansanvallan perusteita! Eiköhän tämänkin jutun kirjoittaja ole katkera mamu-viher-femakko toimittaja, joka ei päässyt meidän saunaan, kun ei ollut munia.

”Tuonkaltainen hovikirjuri kuin minulla Tervossa on, en pidä mahdottomana, että jatkaisin pääministerinä vielä 2200-luvun puolenvälin jälkeen”, visioi hiihtolenkiltä soramontun reunalta tavoitettu pääministeri Matti Vanhanen (kesk, no, en lähde spekuloimaan, katsotaan nyt ensin mitä sanoinkaan uutisille tänään).

Ei vaaleja voi näin pikaisella aikataululla järjestää. Kukaan ei ehdi hakea meiltä uusia näkemyksiä ja pientä lahjoitusta. Samalla myös ostamamme taiteen laatu laskee kun niitä melkein sarjatuotannolla aletaan tekemään.
Eiköhän pojat olla vaan samaa mieltä Arkadianmäen kanssa, mennään saunaan ja ollaan hiljaa. Saatte vaalioluet, jos ette järjestä vaaleja vielä vähään aikaan.
Rahaa Automaattisesti Yhdistys

PAH! Sanon minä! Uusien vaalien kamppanjointikulut voidaan tulkita taloudelliseksi elvytystoimenpiteeksi, joten jos koskaan, niin juuri tällä hetkellä tämä on suorastaan välttämätöntä!

Vaalit on ehdottomasti jätettävä järjestämättä, sillä vain siten voidaan välttää uusi vaalirahasotku.

Hyvä että on joku järkevä ihminen siellä eduskunnassa. Vaalien järjestäminen on rehellisten veronmaksajien kovalla työllä ansaitsemien rahojen tuhlausta!
Jo Kekkonen aikoinaan ymmärsi olla järjestämättä presidentinvaaleja, kun taloustilanne oli kehno. Samanlaista arvojohtajuutta ja talvisodan henkeä kaipaamme jälleen!

Uuteen hätätilahallitukseen seur. nimet: Jussi H-Allah-O, Tony Halme, Seppo Lehto, Mujahid Risto bin Faisal vai mikä se oli, Jari Sarasvuo, K-P Kyrö, BB-Kaki, Miljonääri-Jussi, Peter Nygård ja Topi Sukari.
Urho Kaleva Kekkonen poikkeuslailla pääministeriksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Tilaa Rakas vuosikirja

Rakas vuosikirja: se ei ole yhtä hauska kuin Valtion tulo- ja menoarvio. Rakas vuosikirja: se ei ole yhtä paksu kuin...

Close