Kategoriat
Urheilu

Uimaritähti Phelps otti jo 722. voittonsa Pekingissä

(RAZOR) Amerikkalaisuimari Michael Phelps teki historiaa varhain keskiviikkona voittamalla jo seitsemännensadannenkahdennenkymmenennentoisen kultamitalinsa meneillään olevissa Pekingin kesäolympialaisissa. Phelpsistä tuli näin kautta aikojen eniten olympiavoittoja kahminut urheilija sitten jonkun toisen tyypin.
Phelps kukisti huippujännittävässä 200 metrin käsipohjan finaalissa kilpakumppaninsa Jonkun Amerikkalaisen ja unkarilaisen Vitustako Näitä Muistaa jonkinlaisella erolla. Hän oli noin varttia aiemmin voittanut jo muun muassa vapaauinnin, kreikkalais-roomalaisen uinnin, koirauinnin, kaljakellunnan ja 4×100 metrin pensasaitojen kultaa, muun muassa.
Arvokisamitaleja Phelpsillä on jo kaikkiaan 3 784 kappaletta. Aiemmat voitot ovat lyhyen radan MM-uinneista, pitkän radan MM-uinneista, porealtaan ympäriuinnin Amerikan mestaruuskisoista sekä taloyhtiön vittumaisen pienen ja vähän homeisen altaan, jota isännöitsijä ei vaan suostu korjaamaan vaikka on käsketty jo vaikka mitenkä monesti ja kohta siitä tulee hemmetin iso lasku ja pitää nostaa vastiketta mestaruuskisoista Keravalta. Yhden kultamitalin Phelps tiettävästi löysi lattialta.
Pekingin olympiakisat ovat muutenkin olleet ennätysmurskajaisia uinnin puolella. Altaassa on rikottu jo 155 maailmanennätystä, mikä asiantuntijoiden mukaan kertoo siitä että, no, nää uudet puvut on kato niin hyviä ja ja, naisuimareillakaan ei enää ole Mark Spitz -viiksiä, jotka lisäisivät vedenvastusta gääh öö, ja ennen ei osattu uida silleen tota ja susiakin oli.

12 vastausta aiheeseen “Uimaritähti Phelps otti jo 722. voittonsa Pekingissä”

Kyllä noissa ennätysmurskajaisissa on vaarassa jo kuutiohallin uudet kaakelitkin.

Michael Phelps diskattu kisoista, Mark Spitz-viikset paljastivat naiseksi!
Viiltävän tarkkaa analyysiä nykyolumpialaisten tasosta. Vesiurheilu vituttaa noin yleensä, paitsi mahallaan kelluminen juhannuksena, mutta erityisesti hapottaa purjehtiminen.
Mitä urheilua se muka on että istutaan kymmenessä eri kisaluokassa, joissa kuitenkin on samat purjehtijat, odottamassa sopivaa tuulta purjeisiin ja sitten katsotaan kenenkä lasikuitujollaan se tuulenvire kävi parhaiten?
Ei ymmärrä vaatimaton kokoomuslainen tällaista touhua!
Hei, vaihdoin just kanavaa.

Uimamaisteri Jani ”lasit naamalla” Sievinen (hölm.) kommentoi kohua seuraavin sanankääntein: ”Ero, Seiska, tanssi, Hymy,Mari, Katso, huoltajuus, IS, vauva, Alibi… hmm… Alibi… juu Alibi!”

Kaikista hauskinta on sitten kun tulee se ”ylläripaljastus” että doping siellä altaassa ui eikä mies itse.

Hieno urheilija! Ilolla olemme seuranneet kuinka jenkkien geenimuunnellut urheilijat kahmivat mitaleita kahmalokaupalla. Geenimuunneltua todellakin; millä muulla voisi selittää lähes norsun lerppakorviin rinnastettavia Phelppsin ulkoisia kuuloelimiä ja lähes vesisuksiksi yksinään kelpaavat koon 50 lättäräpylät.
Miksi Suomi on tässäkin jäljessä? Vain säälittävää hemohes-räpellystä.

Lähetänpä ”ainoan” poikani (vahingoista ei puhuta) kävelemään vetten päällä, jotta Amerikan poika oppisi vähän nöyryyttä. Siitäpä saataisiinkin mainio olympialaji, on se ainakin golfia fyysisempää. Toivottavasti pyhä henki ei ole WADA:n kiellettyjen aineiden listalla.

Kiinan hallituksen puolesta esitän jyrkkänä toivomuksena, että näissä kisoissa pidettäisiin doping ja urheilu erillään. Jos siis joku paljastuu dopingin käyttäjäksi, ei hänen urheilusuoritustaan niinmuodoin tulisi hylätä.
Meillä Kiinassa tavataan pitää erilliset asiat erillään. Esimerkiksi käyttökelpoinen haima erillään toisinajattelijan ruumiista.

Brittiläinen The Guardian uutisoi, että Phelps syö kuuden miehen edestä, 12 000 kilokaloria päivässä. Eurooppalaisia moinen syöminen jaksaa kummastuttaa. Vaikka onhan tuo silleen aika paljon ruokaa, että Texasissakin mennään vähäsen yli keskiarvon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Ulkoministeriö kehottaa välttämään Georgiaa

(BORG) Suomen ulkoministeriö ei suosittele matkustamista Georgiaan alueen epävakaan tilanteen vuoksi. Ministeriö muistuttaa, että Georgia on täynnään punaniskaisia republikaaneja, jotka...

Close