Kategoriat
Kotimaa

Journalistiliitto kritisoi toimittajana esiintynyttä poliisia

Suomen Journalistiliiton puheenjohtaja Arto Nieminen paheksuu poliisin toimintaa Rovaniemellä, missä poliisi taltutti polttoitsemurhalla uhanneen miehen esiintymällä toimittajana.
”Tällä kerralla kenties pelastettiin ihmishenki, mutta keskimäärin toimittajan lähestyminen saattaa ajaa ihmiset epätoivoisiin tekoihin”, Nieminen muistuttaa.
Nieminen korostaa, että tiedonvälityksen uskottavuuden kannalta on ensiarvoisen tärkeää, että kansalaiset tietävät, milloin ovat tekemisissä median edustajien kanssa.
”Vapaa ja avoin tiedonvälitys ja sen edustajina joka vitun paikkaan jonon ohi pyrkivät, ylimielisesti käyttäytyvät toimittajat ovat olennainen osa suomalaista demokratiaa”, Nieminen linjaa.

5 vastausta aiheeseen “Journalistiliitto kritisoi toimittajana esiintynyttä poliisia”

Seuraavassa Me Naiset lehdessä komisario John Palmu-Karpela-Karalahti paljastaa myös muut salapuku-vaatekaapin asukokonaisuudet, joihin kuuluu press-pahvikyltin sisältämän hatun lisäksi myös; säkki jossa dollarin kuvia, maitopurkista tehdyt liperit, ministerin silinteri sekä pellenenä.

Pitäisi kirjoittaa ”Rovaniemellä, missä…”. Rovaniemi on tiettävästi paikannimi, ei substantiivi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Uimaritähti Phelps otti jo 722. voittonsa Pekingissä

(RAZOR) Amerikkalaisuimari Michael Phelps teki historiaa varhain keskiviikkona voittamalla jo seitsemännensadannenkahdennenkymmenennentoisen kultamitalinsa meneillään olevissa Pekingin kesäolympialaisissa. Phelpsistä tuli näin kautta...

Close