Kategoriat
Sähkeet Ulkomaat

Venäjän armeija unohti kahvinkeittimen päälle Gorissa

(TBILISI) Venäjän joukot eivät aiemmista tiedoista poiketen olekaan vielä vetäytyneet Gorin kaupungista Georgiasta. Lehden haastattelemien silminnäkijöiden mukaan panssarikolonnat olivat jo poistumassa alueelta, kunnes ne kääntyivät yllättäen takaisin.
Venäläissotilaiden mukaan Igor jätti epähuomiossa kahvinkeittimen päälle, ja se piti käydä sulkemassa.
”Pahimmassa tapauksessa olisi syttynyt pieni tulipalo ja asunto olisi kärsinyt savuvahinkoja. Eikä oltu ihan varmoja, jäikö myös levy kutoselle kun paistettiin siinä aamusella papusia”, sanoi armeijan tiedottaja Boris Tsheka.
Vahvistamattomien tietojen mukaan Vladimir olisi myös unohtanut hansikkaansa Goriin.

5 vastausta aiheeseen “Venäjän armeija unohti kahvinkeittimen päälle Gorissa”

Sotilaiden lisäksi myös Venäjän sodanjohto on viime aikoina osoittanut hämmästyttävää huonomuistisuutta. Operatiivinen komentaja Vladimir Putin on lähiaikoina unohtanut Georgian rajan tarkan sijainnin lisäksi mm. Venäjän presidentin nimen, cafelattesta saamansa 2 ruplan vaihtorahan Mišan kahvilan pöydälle ja omalääkärinsä Dragan Dabićin puhelinnumeron, perkele!

Venäjän armeija on huipputarkka verrattuna Neuvostoliiton vastaavaan, ja yleensä koko systeemiin. Neuvostoliiton aikana sadoille tuhansille Siperian-seuramatkalaisille unohdettiin antaa paluulippu. Myös kameratekniikka on parantunut. Vanhat wenäläiset valokuvauskoneet unohtivat tallentaa useita aiemmin korvaamattomia politbyroon jäseniä filmille.

Myös Yhdysvaltain presidentin George W Bushin kerrotaan unohtaneen järkensä Georgiaan. Huoleton presidentti kuitenkin ilmoitti ettei järki ollut unohtunut vaan se on ollut lainassa. Presidentti ilmoitti hakevansa järjen etelästä samalla kun menee muoria morjestaa Texasiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Journalistiliitto kritisoi toimittajana esiintynyttä poliisia

Suomen Journalistiliiton puheenjohtaja Arto Nieminen paheksuu poliisin toimintaa Rovaniemellä, missä poliisi taltutti polttoitsemurhalla uhanneen miehen esiintymällä toimittajana. ”Tällä kerralla kenties...

Close