Kategoriat
Sähkeet Ulkomaat

Venäjän armeija siirtyi kvanttitasolle Georgiassa

(HEISSENBORG) Venäjä on marssittanut sotavoimiensa ylpeyden, kvanttimekanisoidut divisioonat, Georgiaan. Armeijan tiedottajan mukaan joukot on päivän aikana sijoitettu Gorin kaupunkiin, jossa niiden tehokkuudesta on jo saatu päteviä osoituksia.
Kvanttijoukot noudattavat operaatioissaan ns. Heisenbergin epätarkkuusperiaatetta, jonka ansiosta joukoista voidaan tietää vain niiden liikemäärä tai senhetkinen sijainti, ei kuitenkaan koskaan molempia. Niinpä päivän aikana venäläisten on kerrottu vaihtelevasti joko lähteneen Gorista tai pysyneen paikoillaan, siirtyneen kohti pohjoista tai etelää tai saapuneen Potin satamakaupunkiin.
Venäjä pitää uusia joukkoja suurmenestyksenä. Se kuitenkin korostaa, että armeijan kunniakkaista vuosisataisista perinteistä, kuten älymystön joukkomurhista ja -raiskauksista tai äärimmilleen viedystä simputuksesta ei ole luovuttu.
Lehti jatkaa Georgian kriisin seuraamista noin kymmenen kilometrin tuntinopeudella.

8 vastausta aiheeseen “Venäjän armeija siirtyi kvanttitasolle Georgiassa”

Sekä Venäjän että Georgian armeijoiden hygieniataso on huippuluokkaa, molempien jäljiltä alueet ovat etnisesti putipuhtaita.

Vanhan kunnon kissalaatikkoteoriani mukaisesti kvanttimekanisoidut joukot ovat superpositiossa siviiliuhrien suhteen. Näin ollen siviilejä on samaan aikaan pommitettu ja ei pommitettu. Niitä sekä on että ei ole. Niin siis siviiliuhreja. Riippuen luonnollisesti Venäjän joukkojen liikkeestä tai /ja sijainnista.

Minä kun kuulin että ne oli jo Porissa, että olipa yllättävä käänne…
Pitäisi varmaan alkaa rakentaa uutta Mannerheim-linjaa, vai mikä niistä nyt pitikään. Samalla myös pohjoinen ja läntinen raja. Niinkuin vanha armeija viisaus kuuluu, että jos ei se vihollinen tule idästä, niin ryssä on saatana koukannu…

Kyseessä on tähän mennessä paras makroskooppinen toteutus kvanttitietokoneen qubitistä, ja saatu aikaan yksinkertaisesti niin että osa panssarivaunujen miehistöstä on kännissä, osa vasta etsimässä viinavarastoa ja loput krapulassa ja etsivät jostain lisää viinaa. Kukaan ei muista että presidentti olisi antanut käskyä takaisinpaluusta.

Alan asiantuntijoiden mukaan Venäjä aikoo seuraavaksi julistaa koko Georgiassa voimaan yleisen kvanttisuperpositiotilan, jolloin alue on samaan aikaan sekä miehitetty että miehittämätön, itsenäinen ja valloitettu ja siviiliuhreja, etnisiä puhdistuksia ja kännisten sotilaiden suorittamia joukkoraiskauksia sekä on että ei ole tullut tietoon, riippuen siitä kumman puolen tiedotusvälineet asiasta raportoivat.
Georgian arvellaan säilyvän kvanttisuperpositiotilassa siihen asti, että puolueeton tarkkailija tarkistaa sen tilan, minkä on venäläislähteiden mukaan lupailtu tapahtuvan heti kun ”helvetti jäätyy”.

Hohhoijaa. Seuraavaksi kiistellään kai siitä, ovatko neukkutankit oikeastaan partikkeleita vai aaltoliikettä ja etsitäänkö rauhansopimusta periodisista funktioista. Ei tällaisia kuluneita puheenaiheita kukaan jaksa.

On ne, ja näköjään kymmenien tonnienkin painoiset makroskooppiset esineet voivat tunneloitua rajan yli. Jotain palloharmonista tässä on takana vaikka potkupallon ömmöm-kisat ovatkin ohi ja reunaehdot eivät olisikaan ihan periodisia. Häiriökehitelmän konjugaattidivergenssi korreloi adjungoidun kannan suhteen resonanssissa ylihienorakenteen energia-ominaisarvojen kanssa ja sähkön hinta nousee.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Venäjän armeija unohti kahvinkeittimen päälle Gorissa

(TBILISI) Venäjän joukot eivät aiemmista tiedoista poiketen olekaan vielä vetäytyneet Gorin kaupungista Georgiasta. Lehden haastattelemien silminnäkijöiden mukaan panssarikolonnat olivat jo...

Close