Kategoriat
Urheilu

Hanna-Maria Seppälältä odotetaan kolmoisvoittoa

(SPITZ) Suomen uinnin kärkinimi ja hyvännäköinen Hanna-Maria Seppälä on maajoukkueen uusin mitalitoivo. Seppälän, joka on aika hottis, odotetaan ottavan naisten sadan metrin vapaauinnin kolmoisvoiton varhain perjantaiaamuna uitavassa finaalissa.
Treenattu ja totta puhuen melkoisen tyrmäävä Seppälä on yksi kilpailun ennakkosuosikeista ja söpömpi kuin kiinalainen kilpasiskonsa. Myös urheilutoimittajat muistuttavat analyyseissaan Seppälän olevan ”tosi kuuma chicksi”.
Toistaiseksi ei kuitenkaan tiedetä, erottaako upeakroppainen Seppälä politiikan ja urheilun toisistaan.

14 vastausta aiheeseen “Hanna-Maria Seppälältä odotetaan kolmoisvoittoa”

Hanna-Maria on niin megahottis, että kultamitalikin sulaa rinnuksille sitten kun se kaulaan ripustetaan.

Iltapaskan äänestus oli kyllä epäreilun kansallissuomalainen. Kuvat oli puolueellisia (vaan ei kaikissa taka-).Jos jukoslaavi Blancan pakaroita olisi kuvattu tarkemmin, arpa kohtalon olisi voinut olla arvaamattomampi… Nyt tanja-maria sai esitellä edustavaa taka- edustavimmin!

Selostus huomenna klo 06.04:
Juuri kulli… eiku kultaa saanut huohottava ja puolialaston Hanna-Maria nousee onnellinen hymy kasvoillaan ja aivan märkänä altaasta.

Kyllä kun ihminen on näin hottis niin täytyyhän sen olla ns. hyvä tyyppi myös pintaa syvemmällä. Ja eihän sillä ulkonäöllä ole enää sitte merkitystä…

Urheilu on vakava asia, ja olympialaiset ovat olemassa vain jotta -miellellään rumat- ihmiset voisivat liikkua nopeammin korkeammalla ja voimaakkaammin. Nyt sitten tulee tällainen hottis ja pilaa koko jutun. Tässähän on vaarana että olympialaisia aletaan katsomaan ulkourheilullisista syistä!

Eipä näytä tyttö osaavan uida. Suosittelen siirtymistä aikuisviihteen pariin ja nimenomaan kameran linssin etupuolelle.
laitoin juuri tekstaria…

Kyllä olen tämän kissan jälkeen vakuuttunut että naisen paras luonteenpiirre on hyvä ulkonäkö

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Venäjän armeija siirtyi kvanttitasolle Georgiassa

(HEISSENBORG) Venäjä on marssittanut sotavoimiensa ylpeyden, kvanttimekanisoidut divisioonat, Georgiaan. Armeijan tiedottajan mukaan joukot on päivän aikana sijoitettu Gorin kaupunkiin, jossa...

Close