Kategoriat
Ulkomaat

Ulkoministeriö kehottaa välttämään Georgiaa

(BORG) Suomen ulkoministeriö ei suosittele matkustamista Georgiaan alueen epävakaan tilanteen vuoksi. Ministeriö muistuttaa, että Georgia on täynnään punaniskaisia republikaaneja, jotka soittavat banjoa, polttavat ristejä ja sysäävät vääränväriset bussin takaosaan.
”Vittumainen paikka kertakaikkiaan”, ministeriön matkustustiedotteessa todetaan.
Georgian sisäisen kriisin katsotaan alkaneen noin 1540-luvulla, jolloin eurooppalaiset asuttivat sen.

14 vastausta aiheeseen “Ulkoministeriö kehottaa välttämään Georgiaa”

Voi hyvänen aika! Ja juuri kuin sain ostettua anopille lahjalennot sinne halvalla. Älkää kertoko sille mitään, ettei se huolestu.
Ammutaanko se siellä ihan varmasti?

Ulkoministeriö kehottaa yhä välttämään sukkia sandaalien kanssa ja vyölaukkua yhdistettynä valkoiseen kaulus- tai pikeepaitaan. Pomon vaimon ja kansantanssien kokeilua ei myöskään suositella ilman asianmukaisia suojarokotteita. Totaalisen no-no-statuksen UM:ltä saivat Bogart Co:n paluu, pikkujoulubudjetin karsiminen ja hallinnon hajauttamistavoitteet jonnekin ihan-hevon*itun-korpeen.

Tavoistaan poiketen myös Sauli ”Sauli” Niinistö pidättäytyy perinteisestä raportoinnistaan ja kehottaa olemaan klikkaamatta Sihteerin linkkiä joka johtaa aivan vitun typerään kuuminta nyt-blogiin.

Toisaalta Georgia on nyt Stubb-hymystä vapaa matkailumaa, toisin kuin esim. Suomi.

Well, I have to admit that I had Georgia on my mind, too. But I decided to cancel my flight when I heard it’s gonna be a Rainy night in Georgia.

Ulkoministeriö muistuttaa: matkustus kriisialueelle aina omalla vastuulla
Ulkoministeriö haluaa muistuttaa kansalaisia, että kriisialueille matkustaminen tapahtuu aina omalla vastuulla. Esimerkiksi naapurin tai Herran vastuulla kriisialueelle menemistä pidetään vähän outona. Lisäksi ulkoministeriön tiedottaja toteaa, että talvella on kylmempi kuin kesällä ja että seksi tuntuu varmaan ihan kivalta, ainakin kavereiden puheiden perusteella.

No en sanois enää että talvella on kylmempi kuin kesällä, menee tämän ilmastonmuutoksen myötä jo aika päittäin.

Georgiassa on tällä hetkellä venäläisten kuumin matkailusesonki, joten hotellit voivat olla läpeensä reikäisiä. Venäläiset matkailukolonnat ovat usein pitkiä ja agressiivisia, joten teillä liikkuessa kannattaa varautua tiesulkuihin. Suositeltavin liikkumaväline on M1A2 Abrams taistelupanssarivaunu, joiden saatavuus on kuitenkin heikkoa ennen Georgian NATO-jäsenyyttä.
Georgiaan lentäessä kannattaa suosia lentoyhtiöitä, joiden koneissa käytetään häiveteknologiaa.

Olen huolissani Georgian tilanteessa erityisesti Suhumin apinatarhan apinoista, nelinurkkaisten taskenttilaishattujen tuotannosta, sekä Pravdasta taitellussa kartiokääreessä myytävien tomusokerimakeisten kohtalosta. 1980-luvulla Neuvosto-Venäjällä matkailleena kyseiset matkailuvaltit ovat jääneet yhtä pinttyneesti mieleen kuin kaalikeiton haju sekä sotsilainen sairaala.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Ishiharan perikunta nostaa tekijänoikeussyytteen Musiikkitaloa vastaan

(MUNSELL) Töölönlahdelle joskus rinnakkaistodellisuudessa valmistuva Musiikkitalo on joutunut uusiin vaikeuksiin. Lehden saamien läähätyssoittojen mukaan talon vastikään julkistettua logoa epäillään plagiaatiksi,...

Close