Kategoriat
Sähkeet

Tärkeiksi koettuja sähkeitä keskiviikoksi

Luonto on ulkona – Koko Suomi järkyttyi sydänjuuriaan myöten, kun kävi ilmi eläimen käyneen toisen eläimen kimppuun Suomen luonnossa täysin ilman ennakkovaroitusta. Monet katsoivat myös kuvat ja videon. Asiaa pidettiin täysin ennenkuulumattomana, ja sellaista ei ainakaan tapahtunut kenenkään nuoruudessa. Syyksi epäiltiin sotapelejä.

Maito on valkoista –
Koko Suomi on ottanut puheenaiheekseen kahviautomaattien maitovalmisteet. Tapausta pidetään yleisesti kouluesimerkkinä puheenaihemedian läpimurrosta ja kyvystä nostaa yleiseen keskusteluun yhteiskunnallisesti merkittäviä kysymyksiä. Useimmat suomalaiset ovatkin jo tapauksen johdosta ryhtyneet Helsingin Sanomien kestotilaajiksi.
Aurinko on keltainen – Suomessa on kesällä kesä, kertovat paikalliset tiedotusvälineet. Kesään kuuluvat erottamattomasti seksi, terassit, seksi, seksi, Katri-Helena, seksi ja seksikysely. Seksiä ei kuitenkaan tiettävästi harjoitettu Suomessa vanhaan hyvään aikaan, paitsi perhepiirissä.

5 vastausta aiheeseen “Tärkeiksi koettuja sähkeitä keskiviikoksi”

”…seksi, Katri-Helena, seksi…”, mieleni ei tule enää ikinä olemaan viaton.

Alan asiantuntijoiden mukaan eläin hyökkäsi toisen eläimen kimppuun vain nähdäkseen, onnistuuko saaliin nujertaminen todellisuudessa yhtä helposti kuin suositussa videopelissä.
Stetsonin yliopistosta vedetyn faktoidin mukaan jopa 3,8% suomalaisista elää pääasiassa kahviautomaattien maitovalmisteilla.
Muissa uutisissa tänään: Verkkojulkaisu ”Lehti” niittää mainetta ennakkoluulottomana uusien näköalojen avaajana mainitsemalla ensimmäistä kertaa sanat ”seksi” ja ”Katri-Helena” samassa lauseessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Politiikka pidetty onnistuneesti erossa olympialaisista

(PEKING) Lehti tavoitti KOK:n puheenjohtajan Jacques Roggen pekingiläisestä luksusravintolasta illastamassa korkea-arvoisten puoluevirkailijoiden seurasta. "Olemme onnistuneesti kyenneet pitämään politiikan erossa olympialaisista...

Close