Kategoriat
Ulkomaat

Osama bin Laden julisti sodan Soneraa ja Elisaa vastaan

(ADSL) Al-Qaida-johtaja Osama bin Laden päätti kuluneella viikolla pitkän hiljaisen kautensa, ja julkaisi internetissä uuden ääninauhan. Nauhalla bin Laden esittää jälleen uusia uhkauksia muun muassa länsimaita kohtaan, ja ottaa erityisiksi maalitauluikseen laajakaistayhteyksiä tarjoavat suomalaisyritykset Elisan ja Soneran.
”Ja sen vaan sanon että on se yhtä vittua kun kuukausikaupalla pitää odottaa yhteyden avaamista, saatana! Se on jihad sulle ja sulle”, jyrisi bin Laden. Hän pahoitteli samalla terroristiverkostonsa jäsenille kohtalaisen pitkäksi venynyttä vaiteliasta kauttaan, mutta kaatoi syyn täysin internetyhtiöiden syyksi.
”Siis oikeasti, jätkät jumalauta. Ei voi kestää näin kauan. Seuraavaksi vaihdan kaapelimodeemiin”, kertoi bin Laden tulevista suunnitelmistaan. Hän vihjasi myös aikovansa ehkä hankkia langattoman yhteyden, mutta tietoa ei ole voitu vahvistaa.

15 vastausta aiheeseen “Osama bin Laden julisti sodan Soneraa ja Elisaa vastaan”

Mitäs vittua täällä pilkataan Allah Akfoo Baria, se on nyt vitun tyly jihad koko saatanan Lehdelle!

Pahoittelemme kysymyksen esittämistä, mutta… onko Osamalla tissit?
Me esitämme näitä kysymyksiä, jottei teidän tarvitsisi.

Oikeesti olin dokaamassa paavin kanssa, ja paavi hukkasi minunkin communicaattorini.

Osaman Sonerassa ei ole possessiivisuffiksia, minun SonerassaNI on. Mutta Soneran mielestä ei ole. Siksi olenkin Elisan asiakas.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Ruotsi ohjeistaa Muhammed-piirtäjän mahdollisia tappajia muistamaan veronsa

(LADONIA) Ruotsin viranomaiset muistuttavat, että pilapiirtäjä Lars Vilksin päästä luvattu tapporaha on veronalaista tuloa. Islamilainen terroristiryhmä tarjosi äskettäin Vilksin surmaamisesta...

Close