Kategoriat
Ulkomaat

Ruotsi ohjeistaa Muhammed-piirtäjän mahdollisia tappajia muistamaan veronsa

(LADONIA) Ruotsin viranomaiset muistuttavat, että pilapiirtäjä Lars Vilksin päästä luvattu tapporaha on veronalaista tuloa. Islamilainen terroristiryhmä tarjosi äskettäin Vilksin surmaamisesta 100 000-150 000 dollarin palkkiota teilaamistavasta riippuen.
”Joko pankkisiirtona tai Visalla. Ei paypalia, kun se on ihan perseestä,” sanoi terroristikomentaja Abu Omar al-Baghdadi internetin arabiankielisellä sivulla julkaistussa ilmoituksessa. Tiettävästi tarjous aiotaan myöhemmin julkaista myös Keltaisessa pörssissä.
Veroviraston mukaan palkkio on verotettavaa tuloa, joka on ilmoitettava normaaliin tapaan veroilmoituksessa. Tarkastaja Per Skeles muistuttaa, että lakisääteisten maksujen kiertäminen apurahojen tai säätiöittämisien kautta ei tule onnistumaan. Ruotsin poliisi puolestaan uskoo, että verotiedot saattavat ehkä auttaa pääsemään mahdollisen surmaajan jäljille, jos joku ottaisi irakilaisryhmän tarjouksesta vaarin.
Kohu sai alkunsa Vilksin piirrettyä profeetta Muhammedin koiran hahmossa, mitä pidetään yleisesti ihan saatanan fiksuna vetona. Myös termi sananvapaus on esiintynyt tapauksen yhteydessä ilman erityisempää syytä.

35 vastausta aiheeseen “Ruotsi ohjeistaa Muhammed-piirtäjän mahdollisia tappajia muistamaan veronsa”

Tiedustelisin meneekö tämä nyt Pakistanin vai Ruotsin veroäyrillä? Vastatkaa nopeesti.

Tämä on Ruåtsin poliisin ansa: epäillään että ählämeillä olisi hallussa Palmen murha-ase jota toivotaan käytettävän keikassa. Raukat luulevat että tällä tavalla taas pääsisivät aseen jäljille. Pilapiirtäjäksi on naamioitu Kongon mandrilli, joka ei ole moksiskaan edes Palmen murha-aseen luodista.

Muhammed dogin tissejä ei ole mainittu. Nännejä sillä 2 vai 6? Tiedosta huolestunut…..

Tappotuomioiden julistajat julistivat eilen tappotuomion tappotuomioiden julistajien koirasta piirretyn pilakuvan piirtäjälle, ranskalaiselle Uderzolle. Julistuksen perusteena julistettiin olevan kuva, jossa koira lukee Koraania väärinpäin Slayerin Hell Awaitsin soidessa taustalla.

Saiskos nähdä koiran, jolla on PAAVIN pää? Vai onko Paavi viimein kuollut, kun en ole Lehdestä pitkään aikaan lukenut siitä mitään?

Laktoosi-intolerantit ja keliakiasta kärsivät ovat kaiketi perustamassa puoluetta, jonka tavoitteena on saada maito- ja viljatuotteet pois kaupan hyllyiltä. Ja on päivänselvää, että em. tuotteiden tarjoilu kouluruokailussa tai kunnan järjestämissä ilmaistapahtumissa loukkaa syvästi kaikkia puoluekirjan haltijoita. Viranomaiset pelkäävät, että puolueen äärigluteeniton siipi ei tule kaihtamaan puoluetuen väärinkäyttöä tai väkivaltaa tehostaakseen kaikenkirjavia uhkavaatimuksiaan.

Out of Office Reply:
Tämä on Paavi Johannes Paavali II:n automaattinen vastaajaviesti. Olen nyt juuri kuolleena, paavijutskat hoitelee sijaiseni Benedictus. Hänet tavoittaa Vatikaanin kännykkänumerosta, kunhan luuri löytyy.
Palaan heti, kun Hollywood saa tehtyä minusta jatko-osan (JP 3), tai kun Microsoft julkaisee Paavi Johannes Paavali 2.2 -päivitykset.

Pahoittelen pojat, että Pyhä Isä on käynyt jättämässä asiattomia kommentteja hienoille sivuillenne. Ei hän ole paha, dementoitunut eikä alkoholisoitunut, mutta joskus vaan ajattelematon. Ainakin useimmiten Santa Marian nunnaluostarin allasbileiden jälkeisinä aamuina, kun amfetamiinihuurut alkaa haihtua.
No hard feelings, kuten me selibaattilupauksen tehneet kirkonmiehet tapaamme sanoa…

Mieshän on mennyt niin syvälle itseensä, ettei enää pääse sieltä pois!
Uskonto on skitzofreniaa kansalle.

Hei Lehden lukijat!
Tiedän Vilksin olinpaikan ja minulla olisi mainio tilaisuus veritekoon, mutta palkkion lunastus ja verotuskysymykset askarruttavat. Pitäisikö minun laatia jokin sopimus jo ennen surmatyötä. Kokemusta on näistä suullisista soppareista, mutta Palmestakin sain vain etumaksun ja lounassetelin – edes taksikuitteja ei ole hyvitetty. Olen kuitenkin ymmärtänyt, että voisin hakea ns. freelancer-verokortin ja merkata palkkion sille. Kysellessäni alustavasti Märstan verotoimistosta, kehottivat keskustelemaan ennakonpidätyksestä poliisin kanssa.

Ei kukaan puhunut sananvapaudesta silloinkaan, kun Mauri Kunnas alkoi piirtää Koiramäkeä. Oliko Väinämöinen koira, hä?
Oopiumi on uskontoa kansalle.

Jos jumalanpilkkaajan tapporahat olisivat samalla tasolla suomessa, ei urheiljanuorten tarvitsisi treenata lätkää rikastuakseen. Toivottavasti Suomessakin päästään joskus näin ammattimaiselle tasolle.
SVULin (Suomen Verityöläisten ja Uhkailijain liiton) plsta

Uskonto on tyhmyyden jumala.
U. propagandaa köyhille.
Keksikö Jumala uskonnon ? häh.

Uskonto on tyhmyyden jumala.
U. propagandaa köyhille.
Keksikö Jumala uskonnon ? häh.

Oliko Männistön Venla muka niin ruma kuin kirjassa Seitsemän Koiraveljestä? Ei ollut, sanon minä. Perkeleen taiteilijat ja muut kekkeruusit, puhtaaksikirjoittakaa edes ne Nyrok Cityn puhekuplat.

Ampukaa a) Mauri Kunnas b) Kari Kyläs c) Veikko Kaupungis
d) joku muu, mikä _____________

Sudet sensijaan pitäisi heti rauhoittaa täällä Suomessa, hirvikiväärillä.

Ensimmäinen! Toinen! Ja kolmas! Mauri Kunnas myyty takapenkin tuulipukuiselle pariskunnalle. Ja laitetaan vielä kaupan päälle Al-Qaidan huntutyttökalenteri vuodelle 2008!

Näinä aikoina olisi hyvä ottaa pila- ja sarjakuvienkin arvioinnissa nollatoleranssi. Mikäli niissä esiintyy mitään, joka voi loukata ketään, tulisi ne sensuroida. Esim. kirosanat, enemmistöihin, vähemmistöihin tai sukupuoleen viittaavat piirteet tulisi kitkeä rankalla kädellä.
Itse en ole koskaan pitänyt sarjakuvista. Ehkä se johtuu siitä, että veljeni sai Aku Ankan ja minä Pellefantin. Edelliseen ketjuun viitaten voisi sanoa, että sarjakuvat ovat turhia kuin paavin pallit tai nunnan nännit.

Meillä entisessä Neuvostoliitossa ymmärretään Osaman koplaa oikein hyvin: Tuhat vuotta maaorjuutta ja mielipuolia hallitsijoita ja kyllä ovat ihmiset nöyriä & kuuliaisia Latahille, eh, Lahtarille, eikun Allahitlerille… No, taimikäsenytoli…

Skizofrenia on kansaa uskonnolle?
Helvetti, ei näistä äänistä ota selvää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Julkkikset yksimielisiä: siitä uskallettava puhua

(HERPES) Useat julkisuuden henkilöt ovat viime aikoina ottaneet rohkeasti kantaa maamme viimeiseen tabuun: pitäisikö? Ilta-Sanomien haastattelema Wallu Valpio on vakaasti...

Close